Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek jogos volt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos volt a páromtól hogy ilyeneket vágott a fejemhez?

Figyelt kérdés
A barátommal több mint fél éve vagyunk együtt.Van egy öt éves kislánya az előző kapcsolatából.A kislány az anyjával él.Hozzánk hétvégenként szokott jönni.Most hétvégén is eljött és a párom szerint amikor itt van a kislány én mindig pukkadok.Meg olyanokat vágott a fejemhez hogy ő nem ilyen mostoha anyát képzelne a gyereke mellé mint én.Ez nagyon rosszul esett.Lehet hogy nincs sok tapasztalatom a gyerekekhez mivel még nincs saját gyerekem.De én úgy érzem ami tőlem kellett mindig megtettem és foglalkoztam a kislánnyal.Az igaz hogy néha rászóltam amikor például ugrált az ágyon vagy ilyenek kicsit erélyesebben de az természetes szerintem hogy nem hagytam hogy szét szedje a házat.Meg nem a kislány miatt pukkadtam hanem mert simán rossz volt a kedvem az nap.A kislány az aki általában ha eljön hozzánk akkor még köszönni se köszön a hátam mögött sugdolódzik rólam.Én igyekeztem vele ezek ellenére is mindig normális lenni az hogy nem volt kedvem hízelegni neki az egy dolog.
2016. márc. 12. 19:06
 1/6 anonim ***** válasza:
43%

Keress utánfutó nélküli pasit!

Egy 5 éves meg nem fog kübeszélni a hátad mögött,ők még nem tudják higy kell megjátszani magukat.

2016. márc. 12. 19:10
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

"A kislány az aki általában ha eljön hozzánk akkor még köszönni se köszön a hátam mögött sugdolódzik rólam."

Ezen látszik, hogy valszeg a párodnak van igaza. Egy ötéves gyerek nem ezen a szinten van, hogy ilyeneket csináljon, ráadásul nem várhatod el tőle, hogy egy lényegében vadidegen embernek előre köszönjön meg kedveskedjen.

2016. márc. 12. 19:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Abban lehet.De attól még meglehetne rá tanítani nem?Hamár egész hétvégén foglalkozok vele.Meg már nem vagyok épp olyan vadidegen azért neki.Akkor azért annyit mégis csak elvárhatnék nem??
2016. márc. 12. 19:14
 4/6 anonim ***** válasza:
41%

a jogos szót feltenném trágárságszűrőre, ha teljhatalmú moderátor lennék.

és leírom még egyszer utoljára: hagyjuk a jogokat, a szerelem nem business.

2016. márc. 12. 19:15
 5/6 anonim ***** válasza:
78%
Nevelés kérdése, hogy ki köszön és ki nem. Engem úgy neveltek, hogy amióta beszélek, előre köszönök az idősebbnek. Sajnos manapság egyre több a neveletlen gyerek... Szerintem jól látod a dolgokat, a párod meg örülhetne, hogy ennyi mindent megteszel értük.
2016. márc. 12. 19:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Az lett volna a normális már az első alkalommal, ha az apja szólt volna rá, ha a gyerek magától nem köszön, aztán bemutat neki, beszélgettek, ismerkedtek hármasban. A gyereket megfelelően fel kell készíteni egy ilyen helyzetre, nem azt várni tőle, hogy viselkedjen normálisan. Ha viszont ez elmaradt, te is rászoktathattad volna barátságosan az alapvető illemszabályok betartására.

Azt is alaposan át kellett volna beszélnetek, hogy mit engedtek meg, mit nem. Abszolút jogos szerintem, hogy az ágyon ugrálásért rászóltál. A párodnak tudomásul kell vennie, hogy ha a láthatások nálatok zajlanak, a _közös_ otthonotokban, akkor te is részt veszel a gyereknevelésben, nem csak úgy "eltűröd", hogy ott legyenek. Ha ez nem megy, akkor nem sokáig lesztek együtt, annyi konfliktust fog okozni a sok probléma.

2016. márc. 12. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!