Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális hogy veszekedés közben ilyeneket vág a fejemhez? Az indulat mondja csak vagy ezek szerint így is gondolja csak nem mondta?
2 éve vagyunk együtt. A minap összevesztünk mert amikor elmentem hozzá sehogy nem várt pedig ő hívott aztán lelépett enni. Ebből lett egy nagy veszekedés majd olyanokat mondott hogy neki milyen fontos hogy kipihenje magát mert odakell figyelnie a munkahelyén és nem fogom fel mert velem ellentétben az ő segge alá a szülei nem raknak semmit.
Jelenleg való igaz hogy nincs munkám de fősuli mellett végig dolgoztam és minimálbérből valóigaz hogy nehéz megélni és olykor otthonról segítenek 10-20. ezerrel de ennyi. Annyira lekezelő és goromba volt.. Teljesen kiábrándító volt. Nem tudom hogy ezt csak méregből mondta amikor veszekedtünk vagy ezek szerint valóban ennyire semmire tart.
Sajnálom, hogy ennyire nehéz elhelyezkedned. :(
Azt megkérdezhetem, mit végeztél?
Egyébként hogy a kérdésre is válaszoljak:
Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy nem szeret, csak ő indulatosabb, ha veszekedésre kerül a sor.
Én is beszéltem már 1-2x csúnyán a párommal, de csak az idegesség mondatta velem, és utána meg is bántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!