Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban normális a gyakori veszekedés?
kapcsolatok nagyon különbözőek. Mindegyiknél más a motiváció, más a fontos, más a hangsúlyok, mások a határok, és különböző a tűrőképesség.
Olyannal is találkoztam, hogy annyit veszekedtek, hogy hol egyik, hol másik akart kilépni az egészből.
Mégsem szakítottak, mert mégis jobb volt együtt, mint külön.
Az emberek furcsák.
szerintem se normális, én nem is tudnék olyannal együttlenni, akivel folyton veszekszek, mert én ha kiborulok, akkor nagyon, és akkor látni se akarom az illetőt
sajnos nem tudom hogy lehetne javítani a dolgon, mivel szerencsére velünk nincs ilyen
bő 5 hónapja vagyunk együtt, de még egyszer se vesztünk össze
de szerintem ha veszekednénk, én inkább szakítanék, mert nem bírnám, hogy annak okozok fájdalmat akit szeretek
meg nekem ő lelkitámasz, aki megnyugtat, tartja bennem a lelket és támogat, jókedvre derít
nem tudom, hogy ez normális-e, de szerintem így elég jó
lehet, hogy tényleg nem illetek össze, vagy nem tudom
csak azt tudom, hogy én is hirtelenharagú vagyok, de a párom csak megnyugtat valahogy, nem idegesít egyáltalán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!