Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most már elegem van! Mért...

Most már elegem van! Mért kell ezt csinálni? Egy normális kérdésre bunkón beszólni? Mást se lehet látni csak azt h veszekedés veszekedés hátán aki meg átnéz rajtuk és normálisan válaszol azt vagy lepontozzák vagy átnéznek rajta.

Figyelt kérdés
Nem értem mért kell ezt csinálni.Ha van véleményed oké de nem kell veszekedést szítani!Normális kérdésre mért nem lehet normálisan változni?Aki kötekedni akar menjen valahova máshova.Ne itt élje ki magát.Ez az oldal azért van h egymást segitsük nem pedig azért h itt kötekedjük ki magunkat.Vagy én látom rosszul?
2009. dec. 7. 14:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is lesznek ilyenek akik lepontoznak.Én is mindig megpróbálok rendessen válaszolni egy kérdésre,és utána csak azt látom,hogy le van hányva a fejem,hogy ilyet mertem írni.Én sem értem!
2009. dec. 7. 14:49
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

ezt én se értem, de nem foglalkozom vele. nem is nagyon tudom, hol láthatom a lepontozásomat.

hülyék mindig voltak, vannak, lesznek. nekem nincs rájuk időm, te se foglalkozz velük, nem érnek ennyit.

2009. dec. 7. 14:52
 3/15 A kérdező kommentje:
Egyszerüen dühít h állandóan lesz@arják a fejem mert én nem kötekedek.Ha pedig megnézem a kérdéseket abból minden második harmadik veszekedébe torkollik!
2009. dec. 7. 14:52
 4/15 anonim ***** válasza:
62%
EGYETÉRTEK!!!!!! Takarodjon minden kioktató, rosszindulatú ember innen! Segítsük egymást, ne bíráljuk!........bár sajna a legtöbben azt hiszik h a "jótanácsaik" nélkül nem forogna a Föld!
2009. dec. 7. 14:55
 5/15 anonim ***** válasza:
76%
ezekre én nem is figyelek :) olyan sok jó hasznost választ kapok rendes emberektől. sokszor nagy segítség. + gyorsan válaszolnak sokan. úgyhogy csak ezekkel foglalkozom. és én is megpróbálok legjobb tudásom/tapasztalatom szerint válaszolni. ha buta vagyok hozzá akkor csendben maradok. :)
2009. dec. 7. 15:00
 6/15 anonim ***** válasza:
95%
Én is egyetértek az előttem szólókkal. Én sem értem, miért kell itt kötekedni. Én ha nem tudok segítő választ adni, akkor inkább nem is írok, de vannak akik nem így gondolják.
2009. dec. 7. 15:00
 7/15 anonim ***** válasza:
86%
én pont most reagáltam valakire mert szerinte én "buta " vagyok. Nem csaptam le a magas labdát, kulturáltan válaszoltam, hogy még esélye se legyen kötekedni. Ez a sok "ostobaság amit az előző írt" vagy "igen is igaza van annak aki azt írja, hogy...." meg az okoskodások.... :S
2009. dec. 7. 15:02
 8/15 anonim ***** válasza:
81%

Hát nagy az Isten állatkertje...

Sokszor nálam is az volt, hogy 1 "egy gyermekes anyuka ugyan mit tudhat" alapon lehordanak mindenféle ostoba embernek. Hát nekem nem lehet semmilyen tapasztalatom (véleményem) egy egyéves baba mellett? Lehet hasznosabb választ írunk, mint egy 3 gyerekes anyuka (tisztelet a kivételnek).

De én már oda sem figyelek az ilyenekre. Ezzel csak saját magukat minősítik az ilyen válaszolók.

2009. dec. 7. 15:09
 9/15 anonim ***** válasza:
81%
Én a korom miatt vagyok "idióta" :DDDD Egyesek szerint csak azért,mert 20 évesen vállaltam gyereket már idióta vagyok és elrontom az életem...Még jó,hogy ők így tudják és helyettem is vigyáznak rám!Na köszönöm!Vannak emberek,akik itt élik ki az kialvatlanság bosszúságát....és egyéb nemi vagy családi gondokat!Én nevetek rajtuk és finoman esetleg kijavítom,nehogy a kérdező 100-asra vegye amit mondanak!De én nem szoktam velük foglalkozni....nekik ez nagyobb fájdalom,hogy nem tudnak másokat bosszantani és kioktatni,mert nem figyelünk rájuk!
2009. dec. 7. 15:31
 10/15 anonim ***** válasza:
76%

én pl. kiírtam egy kérdést, hogy mi a baj azzal, ha vki nem akar megházasodni.

erre vki odaírta, hogy akkor ne ünnepeljem a karácsonyt se. na, hát, én hülyékkel nem foglalkozom :DDD egyik fülemen be, a másikon ki.

2009. dec. 7. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!