Itt leírnak jó pár dolgot, olvasd végig, mert nem biztos, hogy a babádnál is kancsalság áll fent. Annak több tünete is lehet.
Ha aggódsz, kérdezz rá egy dokinál!
2011. nov. 7. 12:04
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindjárt végigolvasom. Egyértelműen kancsalít, akkor szokott, amikor valamit nagyon szuggerál, pl. a játékát nézegeti. Először azt gondoltam, hogy mert túl közel teszi magához (ha valami nagyon közel van, akkor a felnőttek is szoktak kancsalítani), de nem, mert jobban megfigyeltem és akkor is csinálja, ha az 20-25 cm-re van.
2011. nov. 7. 12:11
6/9 A kérdező kommentje:
Gyerekorvos nem nagyon tudott rá mit mondani, mert ugye a rendelőben nem produkálta. Annyit mondott, hogy mi figyeljük. Meg, hogy elmehetünk szemészetre, ha gondoljuk, oda nem kell semmilyen beutaló
2011. nov. 7. 12:13
7/9 anonim válasza:
A fiam 1 éves koráig bandzsított. Én elvittem szemészetre, semmi baja. Most 1,5 éves, és néha még most is csinálja. De azt mondta az orvos, hogy igazából nem is kancsal, csak úgy tűnik, mivel a kicsiknek még nem alakult ki az orrcsontja rendesen, és túl közel vannak a szemei.
2011. nov. 7. 13:53
8/9 anonim válasza:
Szia! A kislányom is néha még ilyen idősen kancsalított. 1 évesen elvittük szemészetre, teljesen rendben volt.
2011. nov. 7. 18:34
9/9 anonim válasza:
A kérdezőhöz kérdés:
Mi volt a vizsgálat eredménye? Mit mondtak?
Nálunk is hasonló a helyzet, még csak 6 hónapos, de bekancsalít ha a kezében levő tárgyat a fejéhez közelíti és nézi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!