Falánk baba! Teljesen normális ha a kisbabám állandóan csak enne vagy csak ártok vele, ha engedek a falánkságának?
Egy két hónapos anyatejes babát nem lehet túletetni.
Adj neki, amikor kér. Ne aggódj, nem marad így!
Egyik lányom nekem is ilyen volt. 3 hónaposan majdnem 7 kiló, majd elkezdett mozogni, és ugrásszerűen fejlődni, növekedni, 10 hónaposan sem volt sokkal több mint 7 kiló, csak megnyúlt és megizmosodott az előtte irtó pufi babám.
nálunk is ez volt és brutál hasfájás lett a vége. a doki jól leszúrt, hogy nem jól figyeltem a jelzéseire, ha fél órája etettem akkor nem éhes hanem unatkozik. kipróbáltam, nem etettem meg fél-1 óránként hanem járkáltam vele, játszottam, énekeltem, és tök bejött, tényleg nem is volt éhes, csak gondoltam miért nyekeregne ha nem kajáért? :)
vagy még az lehet, hogy túl híg a tejed és azért nem lakik jól vagy csak az elejét szívja ki mert úgy is kap fél óra múlva így meg a zsíros bent marad amivel jól tudna lakni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!