Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normalis, ha 1honap koruli...

Normalis, ha 1honap koruli anyatejes baba nagyon budoset pukizik?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
nem tudom,de én is sokszor azt hiszem,hogy bekakilt olyan büdi van,és amikor kibontom-akkor látom hogy ez csak puki volt :-) (szintén csak anyatejesek vagyunk)
2011. aug. 19. 21:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Tápszeres baba is tud olyat, hogy húúúúú :))))
2011. aug. 19. 22:36
 3/4 klixa ***** válasza:
épp most szerettem volna én is feltenni ezt a kérdést. Mi 2 hónaposak vagyunk, de még csak ma pukizott rettentő büdit... egész nap.. de neki a hasija is fájt, 2 napja szóját ettem... mi is csak anyatejesek vagyunk.
2011. aug. 19. 23:55
 4/4 anonim ***** válasza:
50%
A kis bélműködésük miatt ez teljesen normális. Örüljetek hogy tud könnyen, magától, tornáztatás, erőlködés nélkül pukizni! Enyém is nagyokat, büdiket pukkantott, jókat nevettünk a hangos durrantáson. Fél éves elmúlt, egyre ritkább a puki, változik a bélrendszere.
2011. aug. 20. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!