Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Most már elegem van! Mért...

Most már elegem van! Mért kell ezt csinálni? Egy normális kérdésre bunkón beszólni? Mást se lehet látni csak azt h veszekedés veszekedés hátán aki meg átnéz rajtuk és normálisan válaszol azt vagy lepontozzák vagy átnéznek rajta.

Figyelt kérdés
Nem értem mért kell ezt csinálni.Ha van véleményed oké de nem kell veszekedést szítani!Normális kérdésre mért nem lehet normálisan változni?Aki kötekedni akar menjen valahova máshova.Ne itt élje ki magát.Ez az oldal azért van h egymást segitsük nem pedig azért h itt kötekedjük ki magunkat.Vagy én látom rosszul?
2009. dec. 7. 14:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenekre szokták mondani, hogy ha 10 évig nem születik hülye ember még akkor is maradnak jópáran. :)
2009. dec. 7. 15:39
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ilyenek az emberek. Tisztelet a kivételnek. Sokan depisek, fáradtak, idegesek, stb és itt élik ki magukat. Csak nem tudom akkor a gyerekeikkel is így bánnak? Nem értem én se minek veszekedni,egymásnak beszólni. Mindenki nevelje a gyerekét úgy ahogy jónak látja. Nem vagyunk egyformák.
2009. dec. 7. 17:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

15:32 na ott húztak le jó alaposan :) pedig csak leírtam, hogy miért...no mindegy

Az a baj ezzel az oldallal, hogy nem csak a kérdező pontozhat, bár sok kérdés csak megerősítést kér, és ha nem szája íze szerinti a válasz akkor lepontoz. Bár fogalmam sincs mire jó ez a pontozósdi... mert ugyebár ha az én véleményem nem egyezik máséval akkor azonnal lepontoznak, rosszabb esetben lehülyéznek előtte. :D Aztán vagy igazam van, vagy nem, de többnyire a segítő szándék vezérel. Pedig párszor megfogadtam, hogy már nem fogok írni, csak olvasgatok.

2009. dec. 7. 18:39
 14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!Én mindenkit felpontoztam.És ez szokásom is az összes kérdésnél kivéve azt aki veszekszik.Sajnos ez van:(Most már kezdik elérni nálam h nem lesz kedvem feljárni mert nincs kedvem a sok sületlenséget olvasni.:(pedig szerettem ezt az oldalt....
2009. dec. 7. 20:14
 15/15 anonim ***** válasza:
hol látom, hogy egy adott kérdésre adott válaszomnál hány pontot kaptam?
2009. dec. 8. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!