Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz a melegeknek normális partnert találni?
komolyan mondom,hogy már kezdem azthinni,hogy lehetetlen.
vannak azok a típusok,akik csak a szexre mennek,és olyan üzenettel írnak,hogy szia!szex? - nem is tudom,hogy hogy létezhetnek ilyen emberek.
aztán van a mentálisan sérült,akinek mindenféle perverziója van,öltözz fel lánynak,és a többit inkább nem is sorolom mielőtt mindenki elhányja magát.
és akkor van az 1% aki nagyjából jó is,de ők meg olyan messze vannak,hogy sohase tudunk találkozni.
#ördögikör
lmp frakcióban nézz körül:
Időpont ma 21:04
Bölcsebb maradtál volna, ha nem írsz ide semmit.:) Életstílus? Minek lettél meleg? Előbb egy kicsit tájékozódj, ha kiszeretnéd fejteni a véleményed.
Sajnos nekem is ugyanezek a tapasztalataim, annyival kiegészítve, hogy sokan társkeresőkön még válaszolni sem hajlandóak, legalább annyit, hogy "bocs, nem jössz be". Én már néha fel is adom, hogy egyszer találok egy helyes, kedves srácot, helyette inkább a munkába és a tanulásba temetkezem. Sajnos mi, melegek az élet ezen terültén sem vagyunk könnyű helyzetben.
24/F (meleg)
randi.gay.hu Talán itt találsz.
Amúgy az ország melyik részéről?
És ha vigasztal a dolog, biszexként még nehezebb.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!