Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz a melegeknek normális partnert találni?
komolyan mondom,hogy már kezdem azthinni,hogy lehetetlen.
vannak azok a típusok,akik csak a szexre mennek,és olyan üzenettel írnak,hogy szia!szex? - nem is tudom,hogy hogy létezhetnek ilyen emberek.
aztán van a mentálisan sérült,akinek mindenféle perverziója van,öltözz fel lánynak,és a többit inkább nem is sorolom mielőtt mindenki elhányja magát.
és akkor van az 1% aki nagyjából jó is,de ők meg olyan messze vannak,hogy sohase tudunk találkozni.
#ördögikör
Én is meleg vagyok, és szerintem azért nehéz társat találni, mert a társkereső oldalak a szexről szólnak.
Mindenki egy kép alapján megállapítja, hogy te ki vagy és mennyire vagy vonzó, de úgy, hogy nem is látott még élőben.
Neten keresztül akarnak szerelmessé válni, de mivel ez nem megy, ezért szexelnek is, hogy ne legyen olyan unalmas a keresgélés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!