Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most már válnunk kellene, hogy ilyeneket vágott a fejemhez? De most tudtam meg, hogy terhes vagyok.
Szóval a férjemmel 6,5 éve vagyunk együtt. Van egy 3 éves kisfiunk, akit imád. Az utóbbi időben nagyon eltávolodtunk, alig beszélgettünk, úgy érzem ő már nem szeret engem, amit nem is értek ugyanis 6 éve a szerelmünk úgy kezdődött, mint a filmekben. Az történt, hogy éjszaka ro
sszul lettem vérzéssel és megállapították, hogy 12 hetes terhes vagyok és veszélyeztetett, nem tudtam róla. Férjem, amikor bejött a kórházba és megtudta, nagyon kiakadt, ugyanis egyikük se akart 2. babát, mert neki az előző házasságából is van két gyereke, negyedikről hallani se akar. Nagyon durván a fejemhez vágta, h miért nem szedtem azt a r.hadt fog. gátlót, most ne hibáztassam, mert ő mindig felhúzta az óvszert, egyikünk sem éri hogy csúszhatott be a baba. Pedig anno ő nem akarta, h szedjem.
Hogyan tovább?
Először is kijelenteném, hogy én nem vonom kétségbe hogy a férjed az apa, de nem lehet, hogy benne felmerült ez a lehetőség, ha óvszer+tabletta mellett is megfogant a gyerek?
Természetesen tudom h bármikor becsúszhat de lehet h vmi hülyeség miatt már eddig is féltékenykedett rád, és mondjuk ez mégjobban elültette a bogarat a fülében?
Most akkor szedtél közben tablettát vagy sem? Gumi mellett még becsúszhat egy gyerek, egy gumi-tabi kombó mellett is, bár annál még kisebb az esély. Ha az utóbbi történt, akkor úgymond ti végképp nem tehettek róla, mindent megpróbáltatok, az a kis poronty mindenképpen meg akar születni. Alkalmazkodni kell a kialakult helyzethez, de ha ő semmiképp nem akar, akkor ki kell lépnie az életetekből, az senkinek nem segít, ha utálkozni fogtok a gyerek felett. Persze most csak lehet megijedt a feladattól, még hagyjatok időt magatoknak, hogy hogy kezelitek később a helyzetet. Nem egy embert ismerek, akik olyan szülőkkel nőtt fel, akik elhidegültek egymástól, mégis együtt maradtak, mert "fel kell nevelni a gyereket". Veszekedtek, mindig feszült volt a légkör, azt kell mondjam, jobban jártak volna ezek a gyerekek, ha csonka családban nőnek fel, mert ez nagyon megviselte őket.
Nem értem egyébként, hogy miért ilyen elutasító a férjed. Ha anyagilag megengedhetitek magatoknak, ha már nem az első gyereketek, miért ekkora probléma? Ezt jó lenne kiszedni belőle.
Akkor itt az ideje, hogy ismét közelebb kerüljetek egymáshoz!
Amúgy ha megdugott, akkor ne reklamáljon. Akkor reklamálhatna, ha meg sem dugott volna.
A szeretőjét meg dobja ki! Sz.r ügy, de ilyen az élet...
Nem tudom, bennem egy ilyen jelenet utàn megtörne a bizalom, szeretet a fèrjem felè....nem tudnèk így èlni vele...
Mellèkesen mejegyzem ugyan így jàrtunk gumi mellett lettem terhes úgy hogy megvolt, így csak a 13hèten derült ki. Nem volt hànyingerem semmi max hogy 6 nap helyett 4 napig tartott....iigaz nekünk első baba lett de negyon nem jó időben, nagyon nem...mègsem balhèzott a fèrjem , sõt boldog volt...ezyèbkènt is ez kèt emberes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!