Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek most már válnunk kellene, hogy ilyeneket vágott a fejemhez? De most tudtam meg, hogy terhes vagyok.
Szóval a férjemmel 6,5 éve vagyunk együtt. Van egy 3 éves kisfiunk, akit imád. Az utóbbi időben nagyon eltávolodtunk, alig beszélgettünk, úgy érzem ő már nem szeret engem, amit nem is értek ugyanis 6 éve a szerelmünk úgy kezdődött, mint a filmekben. Az történt, hogy éjszaka ro
sszul lettem vérzéssel és megállapították, hogy 12 hetes terhes vagyok és veszélyeztetett, nem tudtam róla. Férjem, amikor bejött a kórházba és megtudta, nagyon kiakadt, ugyanis egyikük se akart 2. babát, mert neki az előző házasságából is van két gyereke, negyedikről hallani se akar. Nagyon durván a fejemhez vágta, h miért nem szedtem azt a r.hadt fog. gátlót, most ne hibáztassam, mert ő mindig felhúzta az óvszert, egyikünk sem éri hogy csúszhatott be a baba. Pedig anno ő nem akarta, h szedjem.
Hogyan tovább?
Gyanúsan sok nő esik teherbe Saridon mellett.
Hogy hogyan tovább?
Hát te megszülöd a gyermeket, a férjed elhagy, és 2 elvált nő fogja nevelni az összesen 4, azaz négy darab gyerekét. A fizetésének 50%-a oszlik meg a két anyuci között. Egészen addig, amíg főhősünk nem csinál további gyerekeket.
Nagyjából ez fog történni.
Kérdező!
Nem a linkeket kell kutatni, hanem mielőbb elmenni a nőgyógyászhoz, tanácsot kérni, mert egy abortuszt megelőzi pár hetes átgondolási idő, pszichológusi vélemény, szóval minél előbb lépned kell. Attól, hogy érdeklődsz és kibeszéled magadból a problémát egy lélekgyógyásszal, még nem veteted el a picit, jobban át tudod gondolni a helyzetet, tud tanácsot adni, utána elég döntened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!