15 hetes vagyok, és néha úgy érzem, hogy nem is vagyok terhes, mert nem érzek "semmit". Időnként pedig olyan rossz érzésem van, hogy már nem él a baba. Ha elhalna, akkor annak lenne valami jele, vagy normális az ha ilyeneket érzek?
Figyelt kérdés
2009. jan. 18. 17:44
1/6 anonim válasza:
Szerintem ha elhalna, annak lennének jelei.
Na de azért mondják, hogy a második trimeszter a legszebb, mert nincsenek már (általában) meg a rosszullétek. Természetes, hogy aggódsz, de amint megmozdul, meg fogsz nyugodni. Addig is élvezd ki, hogy jól érzed magad. Sétálj nagyokat, járj el kismamatornára. Minden jót!
20 hetes kismami
2/6 anonim válasza:
Ne terheld magad ilyen negatív gondolatokkal.Hamarosan érezni fogod a pocaklakódat és akkor megnyugszol,mert onnantól kezdve nap,mint nap biztosít téged afelől,hogy ő bizony ott van és jól van!Ha elhalt volna,akkor vérezgetnél,görcsölnél,de legalábbis nem éreznéd jól magad!Próbáld megkérni a védőnődet,hogy hallgassa meg a picur szívhangját,hátha lehet már hallani,bár ezt úgy tudom a 16. héttől nézik csak.
3/6 anonim válasza:
Hát az én elhalt terhességemnek semmi jele nem volt. Az elejétől kezdve nagyon rossz érzésem volt, nem is tudtam felhőtlenül örülni. Egyik nap elmentem dokihoz, aki csinált UH-t és közölte, hogy valószínű már nem él a baba. 4napra rá kezdtem el vérezni. Igaz én 8hetes voltam. 15hetesen már kisebb a kockázat, de nyílván az egész terhesség alatt van rá esély. De nem megijeszteni akarlak! Nyugodj meg és ne stresszeld magad. Próbáld pozitív energiával telebombázni magad:-)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat !
2009. jan. 18. 18:18
5/6 anonim válasza:
én 12 hets vagyok. Pénteken derült ki, hogy már nincs szívverés. Van egy 2 éves kislányunk, mikor vele voltam terhes az más volt. Ennél a terhességnél valahogy nem voltak ilyan erős belső érzésim, mondhatom úgy, hogy nem éreztem, hogy terhes vagyok..Éreztem, hogy vmi nem stimmel. Aztán megörültünk a szívhangnak, de a köv. UH-on már nem volt szívhang. :(
6/6 anonim válasza:
Félre a negatív gondolatokkal! Mindazonáltal kérdésedre válaszolva előfordulhat, hogy nincs jele. Nekem a 9. héten halt el és a 12. héten az UH mutatta ki. Semmi jele nem volt, néha nekem is olyan érzésem volt, hogy nem is vagyok terhes. azért a 15. héten már ennek lényegesen kevesebb a kozkázata, úgy tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!