Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ez a reakció egy egyszerű poénra?
A pasimmal, akivel egészen friss a kapcsolat -tehát nem ismerem még igazán a reakcióit- online beszélgettünk tegnap este. Mivel nem volt túl beszédes, és nagyjából egyszavas válaszokat adott csak a kérdéseimre, azt merészeltem írni, hogy "nem szeret ma velem beszélgetni", és hozzátettem egy mosolyjelet, hogy poén.
Na erre én minden voltam, csak kedves lány nem, konkrétan lehordott a sárga földig, és megsértődött, hogy akkor ő most elmegy aludni inkább, mert én mennyire megbántottam ezzel. Hozzátette, hogy válogassam meg a szavaimat.
Szerintetek tényleg ekkora bűnt követtem el? Nem gondoltam, hogy ekkora mimóza, hogy minden szavamra figyelni kelljen. Túlzásnak érzem.
Lehet, hogy bántotta valami " ezért nem volt beszédes " . - rosszkor írtad, amit ...
Igaziból vannak emberek, akiknek szükséges egy kis magány olykor. Nem akarja vele bántani a másikat, csak ilyen. Szerintem ebben a kis magányzónában zavartad meg ezzel. Nem ellened Szólt a kiakadás.
Írd meg neki, hogy ne haragudjon. Ha beszélni akar, írjon nyugodtan, ha pedig kis magányra vágyik, szóljon. Ennyi. :)
Ezt erősen eltúlozta.
Innentől kezdve erősen figyelném, hogy ez most csak egy extra sz.ar napnak volt köszönhető, vagy jellemző rá, hogy "lehord a sárga földig" és iutasítgat. Nekem kicsit berregne a vészcsengő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!