Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen reakció volt a lánytól? Visszautasított, hanyagoltam, most meg mosolyog
visszautasított... sőt, utána úgy éreztem, mintha elege lenne belőlem: leszart, nem figyelt rám. Volt kb. 1 hónap, mikor letiltottam magamat a facebookon, mert elegem volt belőle, nem is találkoztunk (azelőtt rendszeresen, mert közös a társaság)
egy hónap után meg mi lett? Mintha kisebb csere történt volna: messziről vigyorgott rám, mint a vadalma. Meg kérdezősködött, hogy mi van velem stb.
Lehet azért vigyorog mert nevetségesnek találja ezt a "letiltom magam faceről mert elegem van,aztán meg visszatiltom" gyerekes stílust és kérdezősködik felőled másoktól,hogy szerintük normális vagy e? :D
Vagy előbbi,vagy pedig a csaj hülye kb.
Húzza az agyad, ennyi.
T'od... Van egy ilyen játszma. Azt vizsgálja, hogy képes vagy-e venni az akadályt, illetve mennyire csicskulsz be érte? Most megint csábít, aztán ellök. A lényeg, hogy a kezében legyen a gyeplőd.
Én speciel már ezért a játszmázásért kukáznám. Ha viszontszeret, ha nem.
Amúgy mennyire ismered a lányt?
Mert most tényleg játszmázik, vagy simán mondhatjuk, h nőből van, ő se tudja mit akar. Lehetséges, h mikor leszart téged, épp volt fúrója, mostmeg üresedés van?
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!