Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közvélemény-kutatást szeretnék tartani ez a kérdés alatt. Kérlek benneteket, hogy aki nem sajnálja rá azt a fél percet, az írja meg a véleményét hozzászólásban. Benne vagytok?
Hogyan reagálnátok arra, ha a párotoknak egy vele ellenkező (vagy nem ellenkező) nemű személy kétértelmű, flörtölő jellegű megjegyzéseket tenne vagy ilyen jellegű beszélgetést folytatna vele pusztán viccelődés, élcelődés, jókedv céljából? Szóval abban az esetben ha biztosak vagy szinte biztosak vagytok abban, hogy nem akar semmit a párotoktól. Idegesek lennétek vagy ez szerintetek egyáltalán nem probléma? Az értelmes válaszolóknak előre is köszönöm a türelmét.
Ui: Bocsi a "Benne vagytok?" kérdésért, de muszáj volt valami konkrét kérdést belefogalmaznom és csak ez jutott eszembe.
Semmit
En is szoktam flortolni minden tovabbi lepes nelkul
Nem hiszem,hogy jól esne,de vagyok olyan érett hozzá,hogy megbeszéljem vele,hogy mi volt.Ha nem csinált semmit,nem mentek tovább,akkor elnézem.
Talán jobban felkapnám a vizet,ha ez meg is történne,nehéz csak úgy megmondani most,hogy milyen reakciót váltana ki belőlem,de ideges lennék biztosan.
biztosan gyanúsan méregetném, kiakadnék,szóvá tenném, elkezdeném ellenőrizni stb.
nincs olyan, h poénból elkezdek valakivel flörtölni, csak úgy unatkozásból. nincs és kész.
Ha a párom viccelõdne élcelõdne sz nem zavarna mert én is szoktam, de tudom hol a határ és sz a komolyabb flörtnél kezdõdik. Nem lennék ideges max beszélnénk a dologról.
Azonban ha más csaj kezdene ki a barátommal azt úgy helyben hagynám idegileg,hogy nincs AZ a pszcihiater aki rendbe teszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!