Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elmegy nélkülem a családdal külföldre a rokonokhoz. Erre mi a helyes reakció? Önző vagyok, hogy nem értem meg, hogy én nem mehetek?
2 éve vagyunk együtt. 23 évesek vagyunk. Párom édesanyja kitalálta, hogy kimennek a rokonokhoz látogatóba külföldre, de én nem mehetek, mert csak a közvetlen családot hívták meg, ugyanis nem tudják, hogy már én is képben vagyok egy ideje.
Mindeközben a párom többször nyaralt már a mi családunkkal, így ezt nem érzem fernek.
Ki tudnám fizetni a saját részem, ha arról lenne szó...
Egy felnőtt embert miért és hogyan irányíthat így az anyja?
"Jönnöd kell, mert kivan fizetve az út, de a barátnőd nem jöhet, még nem vagytok amúgysem házasok!"
A párom szófogadóan egyetért az anyjával, ès természetesen menni fog, nélkülem.
A párom nevezett önzőnek, amiért ezt nem értem meg, és szerinte kellemetlen helyzetbe hoztam őt. Szerintem inkább ő engem... Szerintetek? Hol az igazság?
Sok válasz nem érkezik :( Vki, esetleg priviben, nem mondana vmi hasznosat? :)
Totàl magam alatt vagyok.
mért hívnám el a gyerek 20 on éves aktuális barátnőjét
ismered a rokont akihez menek mi a bú bánatnak kerülgesenek egy vad idegen kiscsajt
kicsit el van szálva a fejed
Csak a közvetlen családot hívták meg.
Ennyi.
Nem a párod dönti el, kit hívnak meg, hanem a szervezők.
És egy pillanatra képzeld el, milyen lenne a hangulat, ha rájuk erőszakolnád magad.
Köszi a válaszokat. amúgy az ilyen el van szàllva a fejed meg stb komment... Nem hasznos, mert nincs "elszàllva a fejem" nem ismersz, ne itèlj...
Nem "aktuális dugópajti" vagyok. Ez már komolyan mondom nagyon sèrtő. Bunkóság ilyet írni!!!! . 2 év után, komoly tervekkel, sokkal többet jelenthetek szerintem a páromnak. De nem magyaràzkodni jöttem ide, hanem segítséget és tanácsot kérni.
Engem vittek magukkal pedig anyósom és a sógornőm utál, de egy percig nem volt kérdés a páromnak, hogy nélkülem nem megy (én pedig a kedvéért mentem). Amúgy örülök neki, mert a kinti rokonai nagyon kedvesek és aranyosak, ők igazán jó emberek.
Szóval szerintem is gáz. Ha mondjuk a rokonságnál nem férnél el, akkor a pároddal egy közelben is megszállhatnátok. Szóval ez a beletörődő attitűd nekem sem szimaptikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!