Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a férfiak, akik folyamatosan panaszkodnak hogy nincsenek normális nők, de aztán mégis találnak egyet, miért nem fogják meg 2 kézzel?
Az én volt párom is állandóan panaszkodott, hogy minden nő egy k-rva, neki eddig csak rossz tapasztalatai voltak. Mindig felhozta példának a haverjait, hogy "x személyt megcsalta a barátnője, ugye te nem leszel ilyen?", "y személyt elhagyta a barátnője több év után, ugye te nem leszel ilyen?", "z személyt csak kihasználja a barátnője és csak a pénze kell neki, ugye te nem leszel ilyen?"
Eltelt több év is, látta hogy nem vagyok olyan. Még örült is, hogy végre megtalálta az igazit, de közben teljesen elhanyagolt, más lányokkal flörtölgetett a hátam mögött. Nőnapon nem köszöntött fel, bezzeg más lányokat igen. Névnapomon sem, de a munkatársát akit ugyanúgy hívnak ahogy engem, őt igen. Nagyon keveset foglalkozott velem, hiába kértem és mondtam el neki hogy többet szeretnék vele lenni, vagy legalább hívjon fel néha, kérdezze meg miújság velem. Egyszóval foglalkozzon velem annyit, amennyit egy normális komoly kapcsolatban szokás. Látta rajtam, hogy boldogtalan vagyok mellette, többször is próbáltam megbeszélni és megoldást találni, de semmi nem lett belőle. Végül szakítottam vele, mert nem bírtam tovább.
"az én volt párom is állandóan panaszkodott, hogy minden nő egy k-rva"
Tudod, az ilyennek már eleve nem kéne kezdeni.
#6 Nem volt gond a kinézetemmel. Mindig dicsért, hogy milyen jól nézek ki, ez+az milyen szexi rajtam stb. A vonzalom mindig megvolt.
És igen, nem vagyok még túl rajta. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!