Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális, ha egy férfi a szerelmének, jövendőbelijének tartott nőről folyamatosan meztelen, szexuális beállítottságú képeket oszt meg nyilvános fórumokon?
nekem is van egy ismerősöm aki ilyen kaliberű fotókat oszt meg a barátnőjéről: [link]
igaz, ő "csak" 16 éves srác és kb havonta más csaja van... :D hát ilyen világot élünk.
Ha a lány tud róla, akkor semmi gond. Ismerek ilyen párokat, sőt rendszeresen swingereznek, vagy harmadikat hivnak, és az erről készült képeket, videókat felrakják ide-oda. Ha ők ilyenek, hát hajrá.
Ha viszont nem tud róla, akkor viszont bűncselekmény, nem is kicsi. Letöltendő is jár érte, és a lány sokmilliós kártéritést követelhet.
Szóval nagyon nem játék
Ha beleegyezett, akkor mondhatni "semmi baj"
Az érzelmi kötődés a baj, amivel ennyire ki lehet használni.
Jah és mégvalami
18 éves kor alatt mindenképpen bűncselekmény, még akkor is ha a lány irásba is adta, hogy beleegyezik!
Ha nem 18 a csaj, akkor bármelyik pillanatban lehet vinni a pasast, és bizos a letöltendő. Szóval 2 évre alsó hangon számithat.
2.-es, ilyesmi képek, de van, ahol teljesen pucér és minden látszik
4-es, tud róla, de szerintem lelki zsarolás miatt megy bele, másfél éve vannak együtt, már volt, hogy szétmentek, a csávó volt, hogy megütötte, nemrég megint majdnem elköltözött a lány, de végül maradt. Nem tudom, mi kötheti hozzá, de amúgy nem érzi jól magát a kapcsolatban, mert panaszkodik, mégis marad.
Tudom, hülye, és jobb lenne ráhagyni, csak mivel családtagom a csaj, eléggé idegesít, hogy mikbe fogja belevinni, mert amúgy nem egy r.banc típus alapból, és nem élvezetből csinálja, mert ha az lenne, lelke rajta, de tudom, hogy nagyon fogja még bánni ezeket a képeket (van, ahol a feje is látszik, gáz)
Köszi a válaszokat, akkor nem én gondolom furán, hanem ők.
Egy pasi, aki szereti és tiszteli a barátnőjét nem csinál ilyet, pláne ha az nem akarja, és nem él vissza semmivel. Max. akkor csinál ilyet, ha egy utolsó kis hülye pitsának tartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!