Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány pasi fotózza le szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány pasi fotózza le szex után az alvó csajt és küldi el a haverjainak?

Figyelt kérdés
Szóval tegnap este lefeküdtem egy sráccal, csak egyalkalmas volt szerintem. De elég jó volt, viszont utána mikor összebújtunk elaludtam, a pasi meg éjjel lefotózott (takaró nélkül) és elküldte a haverjainak, így derült ki hogy van egy közös ismerősünk, az exem, aki reggel felhívott hogy erről tudok-e, mert hogy tudja hogy sosem küldök meztelen képet senkinek most pedig vagy 10 pasi látta, őt is beleértve. Nagyon kiakadtam és rákérdeztem a pasinál, de ő tagadott és csak akkor mondta el hogy tényleg így volt mikor elmeséltem hogy felhívott az exem. Ez csak engem akasztott ki? 25N

2021. jan. 10. 09:27
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
8%

"Komolyan úgy gondoljátok itt többen, hogy ez normális!? Elhiszem, hogy nem tisztelitek az ilyen nőt, de az ilyen húzást is okésnak mondjátok!?"

A 10:12-es kommentben leírtam erről a véleményem. Te is csak azért vagy felháborodva, mert az anonimitásod ellenére sugárzik, hogy nő vagy. A nők pedig elfogultak, védik egymást. A felnőtt párkapcsolat rovatba olvass kicsit bele, hogy a nők hogy viszonyulnak ahhoz, amikor egy pasi jár hasonló módon. Nekem pl. azt mondták, hogy megérdemeltem, hogy az exem egy éjszakára hajlektalanná tett. Szóval hagyjuk már ezt a maszlagot. Megérdemelte, és kész, ahogy a nők szerint a pasik is megérdemlik az ilyeneket.

2021. jan. 10. 10:17
 12/64 anonim ***** válasza:
79%

Ha lehetöség van rá, jeletsd fel a képeiddel való visszaélésért. Személyiségi jogok, stb..

Ha ez nem járható, ki kéne eszközölni egy hasonlóan aljas húzást. Mondjuk egy mini pénisz fotót elterjeszteni, hogy az az övé. Mit tud erre lépni? Bizonyítsa be, hogy nem az övé..

Persze mondhatod azt is, hogy nem is történt semmi, csak bosszuból küldte el a képed, mert impotens. Ilyen alakkal szemben ezek után már semmi sem erkölcstelen.

2021. jan. 10. 10:21
 13/64 anonim ***** válasza:
75%
Ha vannakközös lány ismerőseitek az ő körükben könnyű lesz lejáratni. Aztán a pletyka már magától terjed tovább.
2021. jan. 10. 10:24
 14/64 anonim ***** válasza:
78%

14-es! Nem ismerem a sztoridat, és nyilván az exednek sem volt joga ezt tenni. Mint ahogy a kérdésben szereplő “férfinek” se. Csak azért mert ellened elkövetett valamit az ellenkező nem egyik képviselője, nem lesz jogos minden, amit a nők ellen elkövetnek. Hihetetlen primitív gondolkodás.

A másik, hogy személy szerint én nem megyek bele egyéjszakás kalandokba, de emellett nem ítélem el azt se, aki megteszi. Szíve joga, és nem értem, hogy emiatt miért kéne megfosztani a jogaitól, gyakorlatilag személyiségi jogi sérelem történt. Ez nyilván elfogadhatatlan, és aki a “férfit” védi, annak biztos nem ártana egy kis terápia, mert baromi komplexusos...

2021. jan. 10. 10:26
 15/64 anonim ***** válasza:
78%

2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvből 2:48. § A képmáshoz és a hangfelvételhez való jog

223.§ Magántitok megsértése

227.§ Becsületsértés

Csak így iderakom ezeket, azoknak akik ilyen képet akarnának csinálni, vagy akiket ilyen módon szívatnának meg. Nekem ha tudomásomra jutna hogy mutogatnak meztelenül mindenkinek, durván megfingatnám az illetőt. A szexkapcsolatban is elvárható azért valamennyire tisztelet, ez alap.

2021. jan. 10. 10:28
 16/64 anonim ***** válasza:
9%

Nem a férfit védem, hanem az igazságot. A férfi természetesen egy szemét állat volt, viszont nem hiszek abban a keresztény hadovában, hogy mindenkivel szeretetteljesen kell viselkedni, ugyanis mindenki a maga sorsának a kovácsa, és ebben a story-ban bizony a nő is benne van.

Engem pasiként a farkam irányít, jobban vevő vagyok egyéjszakás kapcsolatokra, de még így is megnézem, hogy kivel fekszem le, mert egy rakás pszichopata nő van a világon. Van olyan, aki a pasik farkát is levágja! Ennek ellenére észrevetted, hogy az esetek többségében a NŐK járnak rosszul? Mondjuk azért, mert egy pasi jobban megnézi, hogy kivel fekszik le, a mai nők többsége meg összefekszik akárkivel. Még a figyelmeztetés ellenére is. Ezeket kellene sajnalnom? Ne nevettess már.

Te is tudod, hogy nekem van igazam, csak a női büszkeség az, ami ellenem fordít.

2021. jan. 10. 10:43
 17/64 anonim ***** válasza:
82%
Az ilyen pasi egy büdös gyökér.
2021. jan. 10. 10:43
 18/64 A kérdező kommentje:
Aki szerint egy büdös r*banc vagyok és mindenkivel összefekszem azzal szeretnék megosztani egy információt: életemben először csináltam ilyet, és ezek után utoljára is. De szerintem a történtek szempontjából az se számítana ha ez az ezredik egyéjszakásom lett volna.
2021. jan. 10. 10:49
 19/64 anonim ***** válasza:
83%
Istenem, annyi szánalmas férfi van.
2021. jan. 10. 10:51
 20/64 anonim ***** válasza:
25%

#20 Nem lehet inkább, hogy sok bolond nő van, de arányában a pasik között van több aljas?

És ezt nem mondtam volna magamtól, csak a hozzászólásod alapján!

2021. jan. 10. 10:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!