Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nem vagyok hajlandó óvszert húzni?
Akkor ne húzzál, kisbarátom.
De ha lehet, ne itt polírozd a bohócot, rendben?
A viselkedésed sajnos tini kategória, ami max annyit jelent, hogy az agyad fejletlen. Semmi baj ezzel, majd 40éves korodra benő(ke).
További kellemes, 70iq-s életet kívánok!
18-as köszönöm a válaszod. Az óvszer mellékhatása pedig a kényelmetlen, rossz szex, ezt így én nen élvezem, ne legyünk álszentek , benne van a nevébe mellékhatás. Ami nem mindenkinél jelentkezik, ennyi áldozatot illik hozni értem szerintem. Kifizetem neki én a tabit beveszi és nincs semmi gond, ha ilyen karos lenne meg olyan rossz nen forgalmaznak, ne legyetek már ennyire sötétek! Próbálok amúgy a kedvébe járni nem kell véleményt alkotni rólam, mert amúgy ritka rendes pasi vagyok!! De ebből nem engedek, kényes téma persze megoszlanak a vélemények van akinek rengeteg betegsége van, és s tabira fog mindent meg mellékhatások , ne eressetek már. Ebben most bnomnek kell alkalmazkodni.
Most vagyom fiatal, szerintem s boldogság mindenkinek jár, néha szoktam más lányokkal is lefeküdni, de ez akkor van, amikor a baratnom nagyon elfoglalt. Nem kell ítélkezni.
Nagyjából szeretem, meg mindent meg tudunk beszelni van kompromisszum, de ez az óvszer gond most tulaggodja.
Arra is gondoltam nem kene pszichiáterhez küldeni baratnőmet, hogy ennyire aggódik? Normalis lányok (pl akikkel ritkan alkalmizom) el tudnak lazulni óvszer nélkül is. Ez így kellemetlen nekem.
Túltoltad.
Ennyire hülye nem lehetsz :DDDDD
Noren, Te már elkoszontel egyszer neked is minden jót és szépet ;) :D
Nem akarok óvszert huzni, persze itt gyakorin mindenki óvszert húz! Azért kicsit más válaszokra szamitottam de köszönöm ;)
Legyen gerinced, köttesd el magad és akkor nem kell gumit húzni.
Ha ahhoz is egy lusta dög vagy, akkor igen, gáz vagy kispofa.
Ritka papucsok vagytok, ha itt mindenki ovszerrel védekezik. Volt itt egy csaj aki tabit szed. Hallod, akkor minek írsz ide? Orulj neki h nektek nem kell bajlodni a gumival!!
Nem kotettetem el magam, mert jovoben szeretnek majd gyerekeket, remek családapa leszek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!