Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha nem vagyok hajlandó óvszert húzni?
Miért mennek STD-re! Haho csajommal szexelek 2 éve vagyunk együtt. 4 hónapja nem szexeltem massal. Normalis válaszokat légyszi!!!!!
2 Ne játszd a szentet, van aki nem szereti a sört, meg mások a focit, Én az óvszert nem szeretem, ebbe mi lenne gáz? Ugyan már!
XD, hogy te mekkora egy jófej vagy :D
Apád húzhatott volna kotont :D
Igen, gáz. Semmi felelősségérzet nincs benned, és leszarod a barátnődet hogy szeretne-e gyógyszert szedni vagy sem, csak a te kényelmed a fontos, és ez önzőség.
Ha esetleg majd besikerul a gyerek, akkor is legyél ennyire laza. Ha pedig a barátnőd elkezd fogamzásgátlót szedni esetleg és elő jönnek a mellékhatások, nem fogja kívánni a szexet, nem fog tudni benedvesedni akkor remélem nem fogsz vergődni mert te akartad.
A barátnődnek meg a hormon a hasonló rossz.
Szerezzetek legalább pesszáriumot, bár az sem valami kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!