Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rajtatok múlna, mikortól engednétek meg a szexuális élet elkezdését?

Hű hát elég sok jó és rossz válasz született ehhez a kérdéshez.
Valamilyen szinten egyetértek a kérdezővel. Az hogy a 13-14 évesek miniszoknyában, magassarkúban diszkóba járnak, egyik kezükben a cigi másikban a pia, a p*nájában meg egy f*sz. Közben a tojáshéj a s*ggükön. Ez tényleg felháborító. Na meg ahogy kinéznek egyesek... Fültágító, slampos öltözék, úgy néznek ki mint a kukások meg a hajléktalanok. Borzalmas és szánalmas valóban, DE:
- Nem kell általánosítani, 13-14 évesen még valóban kicsik a szexhez és elég csak sétálgatni kézen fogva, filmezni.
- Egy 16-17 éves lány is lehet elég éretlen még agyilag a szexhez, de most jön az hogy ismét nem kell általánosítani, mert nem minden 13-14 éves lány/fiú olyan mint amit az elöbb leírtam és megintcsak nem minden 16-17 éves lány/fiú olyan mint amilyennek előállítják őket.
Jómagam is 17 éves lány vagyok. Aláírom, hogy kicsit korán kezdtem a szexet (16 évesen), de nem bántam meg. Nem váltogatom a partnereimet minden héten/napon, hanem igenis kitartok a mostani barátom mellett, mert még mindig azzal vagyok akivel elveszítettem a szüzességem és már több, mint 2 éve. Nem feküdtünk le egyből az első hónap után és a petting sem történt meg ilyen korán, hanem minden hónapokkal késöbb történt meg mint mikor összejöttünk. Nem mondom hogy minden nap 3x szexelek vele, de hetente 1x biztos, szal nem tartom magam rendszeresen aktív nemi életet élő embernek, csak sokször vágyok rá és igenis jólesik, hogy a barátommal lehetek "úgy" éslátom hogy fontos vagyok neki, törődik velem. Elején sokáig használtunk gumit, különböző kúpokat. Rettentően féltem attól hogy terhes leszek és tettem is azellen hogy ne legyek az. Mamár fogamzásgátlót használok és biztonságban érzem magam. Rendszeresen járok nődokihoz, rákszűrésre stb-re. Nemi betegséget sem csak akkor lehet elkapni, ha mindenkivel összefekszel. Egy egyszerű koszos, mosdatlan WC-ben is összelehet szedni valamit még akkor is ha az ember nagyon vigyáz.
Amit tettem a barátommal (vagyis hogy lefeküdtem vele), nem azért történt meg mert mentem a többi i*ióta után és nem is azért, hogy én nagylány legyek. Tisztában vagyok vele hogy nem vagyok még felnőtt, de viszont a nemi életemért én felelek. Nem mindig lehetnek ott a szüleim, nem mindig vigyázhatnak rám/ránk. Persze nagyban leginkább a szülő járul hozzá ahhoz hogy mostanában ilyenek a gyerekek, mert adják alájuk a lovat.
Megkérlek téged kedves kérdező, hogy ne általánosíts hisz nem minden 18 év alatti olyan amilyennek te leírod őket. Persze egyre kevesebb a tisztességes, becsületes növendék, de azért még vagyunk jó páran. :)
Amúgy meg azért is felelőtlenek és tudatlanok a mai fiatalok, mert mindenük csak a pia, a cigi, a szex, a drog és még sorolhatnám. Én úgy gondolom hogy ebben a korban valóban a tanulásnak kéne lennie a legfontosabbnak és nem szabad hogy a szex kárára menjen a tanulás, de sajnos a szex és a többi dolog lett az első.
Bocsánat a hosszú szövegért, de úgy érzem valamilyen szinten igaza van a kérdezőnek és a válaszolóknak is.
17/L

Tegyél már fel egy képet magaról,
lássuk hogy nézel ki, vajon miért nem tdugott meg SENKI 23éves korodig?

undorító egy két válaszoló hozzászólása..
18/L

Lássátok be, hogy mind a két félnek valahol igaza van. Semmi sem csak fekete vagy fehér .... Vannak hülye 30 évesek is vannak felelős értelmes 14 évesek is.
Megtanulhatnátok, hogy a kor nem minden.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!