Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha rajtatok múlna, mikortól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rajtatok múlna, mikortól engednétek meg a szexuális élet elkezdését?

Figyelt kérdés
Én nem engedném meg gyerekeknek, kerek-perec betiltanám, s aki megszegi, azt megbüntetném. Tudom, szigorúan hangzik, de aki nemi életet élne a 18 éves aluliak közül, azt legszívesebben elvitetném javító-nevelő intézetbe, a szüleit meg megbüntetném. Hogy lehet egy 18 éves aluli kiskorúnak ezt megengedni? Amikor még saját szavazóképessége sincs, cselekvőképtelen vagy korlátozottan cselekvőképes, még 17 évesen is a szülei a gyámjai, de már felnőtteskedik. Nem gyerekeknek való ez, éppen elég nagy felelősség. Aztán meg van a nyávogás, hogy jaj, ugye nem vagyok terhes, hogy mondjam meg a szüleimnek, meddig lehet elvetetni (!). Ettől tudnék a falra mászni, hogy egy ártatlan élet bánja azt, hogy ő felelőtlenkedett. Nyilván nagykorúak is követnek el abortuszt, de a legtöbb a felelőtlen kiskorúak játéka miatt van (utána lehet nézni). Nemhogy felvilágosító programokat meg óvszerautomatát (!!) nem adnék, hanem adnék helyette két nagy pofont, hogy menjen vissza a könyveihez tanulni. Ebben a korban a szerelem megélése kell, hogy legyen, nem a szexualitásé. Így nevelik ki a jövő k.váit. Miért nem szép egy 16 évesnek pl a Margit-szigeten sétálni vagy filmet nézni ketten, a csókjára várni, vagy a bókjaira? Nem véletlen ez a házasságon belüli szexuális élet, amit ha elfelejtették volna a kedves kiskorúak: házaséletnek hívnak nem véletlenül. De még ha valaki ezt nem is várja ki, az azért joggal elvárható, hogy 18 éves korára már ne képzett lepedőakrobata legyen. És akkor csodálkoznak, ha a fiú nem veszi őket komolyan egy idő után, ha dobják őket. Miért, a fiú mire várjon még? Hiszen mindent megkapott. És ha ennyi vagy annyi éve szerelmesek is, gyerekeknek akkor sem való ez az egész. Bocs, ha hosszúra sikeredtem, de régóta nagyon kikívánkozott már belőlem. A gyerekeket nevelni kell, nem hagyni elkanászodni. Magánélete meg majd felnőttkorában legyen, addig a tanulás a kötelessége.
2009. aug. 2. 09:54
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/214 anonim ***** válasza:
69%
18 éves lány vagyok, és teljesen együtt értek a kérdezővel.. az én unokatestvérem 12 évesen már nemi életét élt discoba járt, részeg volt.. a mai napig szégyellem, pedig most már 15éves..myvipes képeken a bnöjével smárol meg ilyenek.. kis ribanc.. együtt értek a kérdezővel.. és.. valóban ki fognak égni az ilyen kis csajok.. sajnálom őket
2009. aug. 2. 12:41
 62/214 A kérdező kommentje:
Kedves 12:36! Köszönöm szépen!
2009. aug. 2. 12:41
 63/214 anonim ***** válasza:
92%

Hű hát elég sok jó és rossz válasz született ehhez a kérdéshez.

Valamilyen szinten egyetértek a kérdezővel. Az hogy a 13-14 évesek miniszoknyában, magassarkúban diszkóba járnak, egyik kezükben a cigi másikban a pia, a p*nájában meg egy f*sz. Közben a tojáshéj a s*ggükön. Ez tényleg felháborító. Na meg ahogy kinéznek egyesek... Fültágító, slampos öltözék, úgy néznek ki mint a kukások meg a hajléktalanok. Borzalmas és szánalmas valóban, DE:

- Nem kell általánosítani, 13-14 évesen még valóban kicsik a szexhez és elég csak sétálgatni kézen fogva, filmezni.

- Egy 16-17 éves lány is lehet elég éretlen még agyilag a szexhez, de most jön az hogy ismét nem kell általánosítani, mert nem minden 13-14 éves lány/fiú olyan mint amit az elöbb leírtam és megintcsak nem minden 16-17 éves lány/fiú olyan mint amilyennek előállítják őket.

Jómagam is 17 éves lány vagyok. Aláírom, hogy kicsit korán kezdtem a szexet (16 évesen), de nem bántam meg. Nem váltogatom a partnereimet minden héten/napon, hanem igenis kitartok a mostani barátom mellett, mert még mindig azzal vagyok akivel elveszítettem a szüzességem és már több, mint 2 éve. Nem feküdtünk le egyből az első hónap után és a petting sem történt meg ilyen korán, hanem minden hónapokkal késöbb történt meg mint mikor összejöttünk. Nem mondom hogy minden nap 3x szexelek vele, de hetente 1x biztos, szal nem tartom magam rendszeresen aktív nemi életet élő embernek, csak sokször vágyok rá és igenis jólesik, hogy a barátommal lehetek "úgy" éslátom hogy fontos vagyok neki, törődik velem. Elején sokáig használtunk gumit, különböző kúpokat. Rettentően féltem attól hogy terhes leszek és tettem is azellen hogy ne legyek az. Mamár fogamzásgátlót használok és biztonságban érzem magam. Rendszeresen járok nődokihoz, rákszűrésre stb-re. Nemi betegséget sem csak akkor lehet elkapni, ha mindenkivel összefekszel. Egy egyszerű koszos, mosdatlan WC-ben is összelehet szedni valamit még akkor is ha az ember nagyon vigyáz.

Amit tettem a barátommal (vagyis hogy lefeküdtem vele), nem azért történt meg mert mentem a többi i*ióta után és nem is azért, hogy én nagylány legyek. Tisztában vagyok vele hogy nem vagyok még felnőtt, de viszont a nemi életemért én felelek. Nem mindig lehetnek ott a szüleim, nem mindig vigyázhatnak rám/ránk. Persze nagyban leginkább a szülő járul hozzá ahhoz hogy mostanában ilyenek a gyerekek, mert adják alájuk a lovat.

Megkérlek téged kedves kérdező, hogy ne általánosíts hisz nem minden 18 év alatti olyan amilyennek te leírod őket. Persze egyre kevesebb a tisztességes, becsületes növendék, de azért még vagyunk jó páran. :)

Amúgy meg azért is felelőtlenek és tudatlanok a mai fiatalok, mert mindenük csak a pia, a cigi, a szex, a drog és még sorolhatnám. Én úgy gondolom hogy ebben a korban valóban a tanulásnak kéne lennie a legfontosabbnak és nem szabad hogy a szex kárára menjen a tanulás, de sajnos a szex és a többi dolog lett az első.

Bocsánat a hosszú szövegért, de úgy érzem valamilyen szinten igaza van a kérdezőnek és a válaszolóknak is.

17/L

2009. aug. 2. 12:42
 64/214 anonim ***** válasza:
71%
Látom hál'Istennek egyre csak szaporodnak azok, akik egyetértenek a kérdezővel! Érdekes hogy mind huszonéves fiatal (többek között én is)! A 16 éves nagyszájúnak pedig üzenem, hogy tanulhatna egy kis tiszteletet az idősebbek és a tapasztaltabbak iránt! 12 évesen orgiát rendezni! Hát kishaver erre aztán lehetsz büszke!Ezzel el lehet dicsekedni a haveroknak! Remélem az iwiw-re is kiraktad, hogy te mekkora egy menő csávó vagy! Hát öregem ilyennel kitünni aztán felér egy olimpiával! Inkább ásd el magad, és majd gyere elő 25 évesen!Belepirulnál a szégyenbe!
2009. aug. 2. 12:45
 65/214 anonim ***** válasza:
59%

Tegyél már fel egy képet magaról,

lássuk hogy nézel ki, vajon miért nem tdugott meg SENKI 23éves korodig?

2009. aug. 2. 12:46
 66/214 anonim ***** válasza:
81%

undorító egy két válaszoló hozzászólása..

18/L

2009. aug. 2. 12:48
 67/214 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászólók, köszönöm szépen! Aki meg képet kért: szükségtelen, bizonygatni nem fogok semmit, csak annyit mondok, hogy a mai napig kapom a bókokat érett férfiaktól.
2009. aug. 2. 12:54
 68/214 anonim ***** válasza:
73%
12:45-nek üzenem : Az "orgiás" vagyok. Ezt a reakciót imádom, mikor vki leír vmit, és rögtön mindenki azzal jön, hogy "eh, most biztos te vagy a faszagyerek". Az igazság, hogy az ott lévőkön kívül csak 2 ember tud a dologról.
2009. aug. 2. 12:55
 69/214 anonim ***** válasza:
88%

Lássátok be, hogy mind a két félnek valahol igaza van. Semmi sem csak fekete vagy fehér .... Vannak hülye 30 évesek is vannak felelős értelmes 14 évesek is.

Megtanulhatnátok, hogy a kor nem minden.

2009. aug. 2. 12:55
 70/214 anonim ***** válasza:
68%
Kérdező, tévedésben vagy. Legalábbis én nem a 80 éves beszólogató tatákat nevezem érett, bókoló férfinak :D
2009. aug. 2. 12:56
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!