Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha rajtatok múlna, mikortól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rajtatok múlna, mikortól engednétek meg a szexuális élet elkezdését?

Figyelt kérdés
Én nem engedném meg gyerekeknek, kerek-perec betiltanám, s aki megszegi, azt megbüntetném. Tudom, szigorúan hangzik, de aki nemi életet élne a 18 éves aluliak közül, azt legszívesebben elvitetném javító-nevelő intézetbe, a szüleit meg megbüntetném. Hogy lehet egy 18 éves aluli kiskorúnak ezt megengedni? Amikor még saját szavazóképessége sincs, cselekvőképtelen vagy korlátozottan cselekvőképes, még 17 évesen is a szülei a gyámjai, de már felnőtteskedik. Nem gyerekeknek való ez, éppen elég nagy felelősség. Aztán meg van a nyávogás, hogy jaj, ugye nem vagyok terhes, hogy mondjam meg a szüleimnek, meddig lehet elvetetni (!). Ettől tudnék a falra mászni, hogy egy ártatlan élet bánja azt, hogy ő felelőtlenkedett. Nyilván nagykorúak is követnek el abortuszt, de a legtöbb a felelőtlen kiskorúak játéka miatt van (utána lehet nézni). Nemhogy felvilágosító programokat meg óvszerautomatát (!!) nem adnék, hanem adnék helyette két nagy pofont, hogy menjen vissza a könyveihez tanulni. Ebben a korban a szerelem megélése kell, hogy legyen, nem a szexualitásé. Így nevelik ki a jövő k.váit. Miért nem szép egy 16 évesnek pl a Margit-szigeten sétálni vagy filmet nézni ketten, a csókjára várni, vagy a bókjaira? Nem véletlen ez a házasságon belüli szexuális élet, amit ha elfelejtették volna a kedves kiskorúak: házaséletnek hívnak nem véletlenül. De még ha valaki ezt nem is várja ki, az azért joggal elvárható, hogy 18 éves korára már ne képzett lepedőakrobata legyen. És akkor csodálkoznak, ha a fiú nem veszi őket komolyan egy idő után, ha dobják őket. Miért, a fiú mire várjon még? Hiszen mindent megkapott. És ha ennyi vagy annyi éve szerelmesek is, gyerekeknek akkor sem való ez az egész. Bocs, ha hosszúra sikeredtem, de régóta nagyon kikívánkozott már belőlem. A gyerekeket nevelni kell, nem hagyni elkanászodni. Magánélete meg majd felnőttkorában legyen, addig a tanulás a kötelessége.
2009. aug. 2. 09:54
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/214 anonim ***** válasza:
73%

12.20-as: biztosan nem te vagy az, mert ez a barátnőm nem magyar.

Sajnálom. :(

2009. aug. 2. 12:21
 52/214 anonim ***** válasza:
36%

ezen az oldalon, mint ahogy az életben is, tudod itt mindig mindenki kivétel minden alól. Ők érettebbek, okosabbak, felelősség teljesebbek és védekeznek és felvilágosultak.

De nőgyógyászhoz nem járnak, ez a korosztály aktívan jár abortuszra ( kórházban dolgozom) van aki nem is az elsőre. Persze a kivételek, de az olyan kevés, akinek nem az a fontos hogy már túl legyenek az elsőn és aktívan csinálják, hanem hogy tanuljanak, legyen belőlük valami, és esetleg másodiknak jönnek a pasik, de azt is jól megválogatják. A mai ilyen korosztály nem válogat. Ezt leszipja ezzel lefekszik, azzal flörtölget, aztán meg van lepődve hogy leriban.cozza őket mindeki, meg valóban csak használati tárgy a pasiknak. De majd tudod a saját kárukon tanulják meg. Amúgy én 17 évesen vesztettem el a szüzességem és korai volt, nem fizikailag, hanem lelkileg..már nem úgy tenném.

27/N ( 12:11.-es :) )

53/214 A kérdező kommentje:
Kedves 12:18! Ez nagyon buta beszéd. Ja, és a másik! A kiskorú kamaszok legyenek már egy kis tisztelettel a felnőttek iránt, ha kérhetem! Vagy ezt a szót már nem is ismeritek? Nekünk kell mindent lenyelni tőletek?
 54/214 anonim ***** válasza:
96%

Kedves kérdező!

Én 16 évesen ismertem meg a páromat. 17 évesen elkezdődött a szexuális életem. most 18 vagyok, még mindig ugyan az a párom. Ő egyetemista volt már akkor is mikor megismertem, és én is tanulok tovább. Boldogok vagyunk és együtt tervezgetjük trottyos életünket, gyerekekkel, unokákkal. Nem hiszem hogy bármi probléma lenne azzal, hogy valaki 18 év alatt elkezdi szexuális életét, az viszont más kérdés miért kezdi el és mennyire gondolja komolyan az életet. Igen vannak azok a 16-17 évesek akik azért sexelnek fűvel-fával, mert fel akarnak vágni, de az ilyen esetekben a szülő felelőssége menyire figyel oda gyermeke beállítottságára és az ő felelőssége felvilágosítani a kedves gyermeket milyen problémákkal kerülhet szembe ezáltal.

Arról nem is beszélve, hogy szinte csak a nagyszüleink idejébe kell csak visszatekinteni, amikor is nem volt furcsa, hogy egy lány 16-17 éves korában férjhez ment szabad akaratból vagy anélkül.

Szerintem gondolj bele a másik oldal igazságtartamába is.

2009. aug. 2. 12:23
 55/214 anonim ***** válasza:
93%
12:15 vagyok: Kérdező, szerinted a felnőttek túlnyomó többsége miért nem úgy gondolkozik ahogy te ? Nem véletlen, hogy a világon kb. 3 országban tilos a 18 éven aluli szex. Erről az jut eszembe, mikor a tanárunk azt mondta, hogy betiltaná a tv-t. De ha vki egyszer tényleg megpróbálná, tuti, hogy felkelés törne ki. Na, ez is hasonló. Akinek egy csepp esze van, nem fog bajba kerülni a szex miatt.
2009. aug. 2. 12:30
 56/214 anonim ***** válasza:
73%

Kedves kérdező, te helyesen írni, és fogalmazni sem tudsz, nehogymár te mondd meg ki mikor fekszik le kivel.

Hülye gondolot.

Én meg az iylen okoskodó beképzeld majmokat lövetném le :]

2009. aug. 2. 12:34
 57/214 A kérdező kommentje:
Kedves 12:30! Erkölcsi nevelés kellene újra az iskolákba, nem szabadosság, ami most van. Megnevelni ezeket a kamaszokat, nem adni alájuk a lovat.
2009. aug. 2. 12:35
 58/214 anonim ***** válasza:
40%

12:20 annyi közö van hozzá amennyi neked itt beugatni nekem. Gondolom te is baromi felvilágosult 16 éves vagy, aki kiakadt hogy valaki megmondja az igazat. A nagy szabadságvágyatokban azt se tudjátok kit hogyan ugassatok le akik nem egy véleményen vannak veletek és nem a 16 éves kori szexet támogatják. Jogom van kinyilvánítani a véleményem, ha nem tetszik menj olvass Buci Macit.

Amúgy nyolcadikban is igen futólag tanulják a világháborúkat, de igazán részletesen majd kb 2-3.ban középsuliban, De ezt is tudnád ha már ott tartanál, ugyanis egy 8.-os agy nem képes még annyi infót megfelelően kezelni, mint pl a holocaust és egyéb témák..... Mint ahogy a felvilágosítás is folyamatosan kéne hogy legyen nem csak egy korosztályban és kész, mert másképp látod a dolgokat 16 é 26 évesen. De majd visszatérünk ha ennyi idős leszel és megtapasztaltál egy-két dolgot már az életben, és a nagyszájúskodást nulla tapasztalattal a hátad mögött kinőtted.

27/N

És most megyek a strandra javasolnám mindekinek hogy lehűtsék a kedélyeket. A kérdezőt nem bántani mert normális a kérdés, udvariasan válaszol, csak a saját véleményét irja le, ezt nevezik eszmecserének és ez nem vita tárgya, aki ezt nem érti az nem elég érett és menjen tényleg Buci macit olvasni inkább.

2009. aug. 2. 12:36
 59/214 anonim ***** válasza:
64%
részben egyetértek az íróval. Mit akarnak egyesek 17-18-19 év alatt?! egynémelyikőjük röhelyes. Úgyse azzal az illetővel fogja leélni az életét. (-.-)"
2009. aug. 2. 12:38
 60/214 A kérdező kommentje:
Kedves 12:34! Bocsánat az elírásokért, későn olvastam vissza, lendületből írtam, láttam én is. Egyébként meglepődnél, ha elmondanám, hogy ki vagyok, de nem fogom, mert nem ez a lényeg. A stlíusoddal magadat minősítetted, én nem veszem fel a kesztyűt, bármennyire is szeretnéd.
2009. aug. 2. 12:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!