Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rajtatok múlna, mikortól engednétek meg a szexuális élet elkezdését?

12.20-as: biztosan nem te vagy az, mert ez a barátnőm nem magyar.
Sajnálom. :(

ezen az oldalon, mint ahogy az életben is, tudod itt mindig mindenki kivétel minden alól. Ők érettebbek, okosabbak, felelősség teljesebbek és védekeznek és felvilágosultak.
De nőgyógyászhoz nem járnak, ez a korosztály aktívan jár abortuszra ( kórházban dolgozom) van aki nem is az elsőre. Persze a kivételek, de az olyan kevés, akinek nem az a fontos hogy már túl legyenek az elsőn és aktívan csinálják, hanem hogy tanuljanak, legyen belőlük valami, és esetleg másodiknak jönnek a pasik, de azt is jól megválogatják. A mai ilyen korosztály nem válogat. Ezt leszipja ezzel lefekszik, azzal flörtölget, aztán meg van lepődve hogy leriban.cozza őket mindeki, meg valóban csak használati tárgy a pasiknak. De majd tudod a saját kárukon tanulják meg. Amúgy én 17 évesen vesztettem el a szüzességem és korai volt, nem fizikailag, hanem lelkileg..már nem úgy tenném.
27/N ( 12:11.-es :) )

Kedves kérdező!
Én 16 évesen ismertem meg a páromat. 17 évesen elkezdődött a szexuális életem. most 18 vagyok, még mindig ugyan az a párom. Ő egyetemista volt már akkor is mikor megismertem, és én is tanulok tovább. Boldogok vagyunk és együtt tervezgetjük trottyos életünket, gyerekekkel, unokákkal. Nem hiszem hogy bármi probléma lenne azzal, hogy valaki 18 év alatt elkezdi szexuális életét, az viszont más kérdés miért kezdi el és mennyire gondolja komolyan az életet. Igen vannak azok a 16-17 évesek akik azért sexelnek fűvel-fával, mert fel akarnak vágni, de az ilyen esetekben a szülő felelőssége menyire figyel oda gyermeke beállítottságára és az ő felelőssége felvilágosítani a kedves gyermeket milyen problémákkal kerülhet szembe ezáltal.
Arról nem is beszélve, hogy szinte csak a nagyszüleink idejébe kell csak visszatekinteni, amikor is nem volt furcsa, hogy egy lány 16-17 éves korában férjhez ment szabad akaratból vagy anélkül.
Szerintem gondolj bele a másik oldal igazságtartamába is.

Kedves kérdező, te helyesen írni, és fogalmazni sem tudsz, nehogymár te mondd meg ki mikor fekszik le kivel.
Hülye gondolot.
Én meg az iylen okoskodó beképzeld majmokat lövetném le :]

12:20 annyi közö van hozzá amennyi neked itt beugatni nekem. Gondolom te is baromi felvilágosult 16 éves vagy, aki kiakadt hogy valaki megmondja az igazat. A nagy szabadságvágyatokban azt se tudjátok kit hogyan ugassatok le akik nem egy véleményen vannak veletek és nem a 16 éves kori szexet támogatják. Jogom van kinyilvánítani a véleményem, ha nem tetszik menj olvass Buci Macit.
Amúgy nyolcadikban is igen futólag tanulják a világháborúkat, de igazán részletesen majd kb 2-3.ban középsuliban, De ezt is tudnád ha már ott tartanál, ugyanis egy 8.-os agy nem képes még annyi infót megfelelően kezelni, mint pl a holocaust és egyéb témák..... Mint ahogy a felvilágosítás is folyamatosan kéne hogy legyen nem csak egy korosztályban és kész, mert másképp látod a dolgokat 16 é 26 évesen. De majd visszatérünk ha ennyi idős leszel és megtapasztaltál egy-két dolgot már az életben, és a nagyszájúskodást nulla tapasztalattal a hátad mögött kinőtted.
27/N
És most megyek a strandra javasolnám mindekinek hogy lehűtsék a kedélyeket. A kérdezőt nem bántani mert normális a kérdés, udvariasan válaszol, csak a saját véleményét irja le, ezt nevezik eszmecserének és ez nem vita tárgya, aki ezt nem érti az nem elég érett és menjen tényleg Buci macit olvasni inkább.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!