Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rajtatok múlna, mikortól engednétek meg a szexuális élet elkezdését?
Kérlek, most azonnal vetesd ki a belső nemi szerveidet, bármilyen is van, mert ha neked gyereked lesz, még egy lelki nyomorékkal bővül a föld lakossága!
Amúgy ajánlom neked a Kodomo no Kodomo - Gyermekek gyermeke című filmet, hogy lásd, mi a felvilágosítás hiányának eredménye. A gyerekek felfedezik a szexualitást már 3-6 évesen, és ha nem tudják mi az, bizony csinálják, mert jó, meg játékból. Felvilágosításra már az ovikban szükség lenne - persze a koruknak megfelelően, nekik még csak a kisfiú-kislány közti különbségek, illik-nemillik szintjén, hogy mire a lányok menstruálnak, tudják, mi hol merre hány méter! Ugyanis a kedvenc kérdéseid teherbeesésekről, hát azok bizony ezen felvilágosítások hiányából erednek!
Én is elég gáznak tartom, hogy a 12-13 évesek kefélgetnek na, de köztük is vannak érett, felelősségtejes darabok, és a korosztályomban, sőt az idősek közt is akad sok idióta, aki azt sem tudja, mit csinál. Az olaszoknál, vagy franciáknál, nem is tudom, a 40 felettiek voltak a legnagyobb veszélyforrás, közülük került ki a legtöbb nemibeteg, és az abortuszok száma is versenyben volt a 18 alattiak abortuszaival. Akkor, a 40 felettiek nemi élete ugyanolyan felelőtlen, és önveszélyes, szóval nekik is meg kell tiltani, nem?
16 évesen adtam oda szüzességem az akkori barátomnak, védekeztük, és ha én nem gondolom úgy, hogy elhagyom, egy életet élünk le együtt. Volt akivel az első randevún ágyba bújtam, két évig jóban-rosszban együtt voltunk, felében együtt éltünk, és csak azért nem vagyunk házasok, mert elhagytam. Ennyit arról, hogy aki 18 éves korára lepedőakrobata (én 17 évesen is az voltam, na?), azt eldobják, használják.
: Egy 20 éves nő, kinek jövő hónapban lesz az eljegyzése, és aki leendő vőlegényével egy éjszakára tervezett annó.
Az a gond ezzel, hogy Te későn kezdted és el sem tudod képzelni, milyen lehet fiatalon csinálni. A legidiótább emberi szokás, ha valaki valamit máshogy csinál, az csak rossz lehet. Már bocs.
Tudod, a felvilágosítás nélkül mi lenne? 5X annyi gyermekanya, mint most, ha nem 10X.
A szexualitás pedig a legősibb ösztön, elnyomni lehetetlen, frusztrációt, lelki difiket okoz. Szinte összes őrültnek valami szexuális problémája van.
Ja és tudtad, hogy a szexuális felvilágosítás miért is nagyon hasznos? Mert ha elkezd maszturbálni, azt fogja hinni, hogy valami bűnös dolgot művel és ismét frusztrált lesz. Vagy szegény lánynak megjön a mensije, azt se fogja tudni, mi történt. Esetleg a srácnak föláll a farka, atya ég, mi történt?
És azt is elfelejted, hogy alig 100 évvel ezelőtt még öreglánynak számított az, aki 18 évesen már nem ment férjhez és nem szült. Hoppá!
És mi van akkor, ha házasság után kezdenek csak el élni szexuális életet és kiderül, hogy nem illenek össze az ágyban? Másnap mennek válóperes ügyvédhez, leélnek szenvedésben egy életet esetleg elkezdik egymást csalni? Nekem már volt dolgom olyan lánnyal, akivel egyszerűen nem működött, ez ilyen.
Az embereknek meg kellene tanulniuk már végre, hogy a szexualitás az életben a legfontosabb dolog, nem tabut és tiltásokat kellene köré építeni, hanem egy normális kultúrát, ami segít és támogat.
Én egyetértek veled! Csak elég megnézni,hogy minden olyan film,amiben szexuális tartalom van, 18-as karikás...nos,ez már elég szerintem. Én is elmúltam már 18 mikor lefeküdtem a mostani barátommal, és hamarabb is megfordult a fejemben, de tudtam,hogy pulya vagyok még hozzá. És manapság is csak azért szexel a legtöbb kislány, mert azt hiszik,már olyan felnőttek..úgy megbánják majd,hogy nagyon. Ha majd 18 évesen vagy később,eljön az IGAZI szerelem (és nem az a 15 éves kori "szerelem" amiről csak hiszik hogy az), bánni fogják,hogy nem a nagy Ő-nek adják oda a legnagyobb kincsüket. Én is örülök,hogy a megfelelő embernek adtam oda,és nem 16 évesen valami hülye fellángolásos érzelemből feküdtem le valakivel. Ráadásul legtöbbjük tényleg tájékozatlan. Az a probléma,hogy a mai fiatalok túlfejlettek. 13 évesen megjön nekik, úgy néznek ki mint a 30 éves kiélt kurv*k, mert kiló smink meg magassarkú, anyuci meg elengedi őket discoba. Hát így én is nagylánynak hittem volna magam. És a buliban jön a pia, és a felelőtlenség. Utána meg a "terhes vagyok?" kérdések. Én nem sajnálom a gyerekedet,sőt,lesz egy normális anyja. És én is ilyen leszek. Mert ha az én lányom ha az lesz, az iwiw-en fog pucérkodni, vagy úgy öltözik majd mint egy kurv*,esetleg vergődik 14 évesen,hogy ő menni akar discoba hajnalig, azt hiszem kapja a fejmosást,de még fel is pofozom. De remélem erre nem lesz szükség,mert nem is úgy fogom nevelni. Én soha nem kaptam semmit, fizikailag. Mégsem lettem kurv*, nem iszok, nem drogozok. Dolgozok, spórolok és normális párkapcsolatom van. Teljesen igazad van kedves kérdező!!
21/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!