Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rajtatok múlna, mikortól engednétek meg a szexuális élet elkezdését?
Ez mindenkinek beletartozik az emberi fejlődésébe!
Most azért ne szexeljen egy 16 éves lány mert éretlen rá? Most komolyan!
Maszturbálni se engednéd a fiatalokat? Vagy az is bűn?
Én 8 éves korom óta maszturbálok, DE EZ NORMÁLIS!
Ha nem hiszed kérdezd meg Dr.Szalay Krisztiánt (www.drszex.hu - defenderpacis@gmail.com)
11/F

Kedves kérdező, ez egy nagyon régi kérdés, de még mindig fel tud idegesíteni, főleg a hozzáállásod.
Van a te véleményed és mindenki más, kis taknyos, meg szemtelenkedő.
Azért nem mondhat SENKI ítéletet ebben az ügyben, mert egy ember csak egyszer vesztheti el a szüzességét, nem tud bővebb tapasztalatot szerezni, az egyetlen amit tehet bárki normális szülő, tanár, hogy már 8 évesen elkezdik a fölvilágosítást, nem tiltanak, hanem fölvilágosítanak. Van aki 13 évesen kezdi és sose bánja meg, más pedig huszonsok évesen se volt férfival, aztán az első traumát okoz neki.
Kedves kérdező, neked csak annyit tudok ajánlani, hogy nyisd ki a szemed a világra, ne csak arra támaszkodj, amire neveltek, ahogy neveltek. Keresd az alternatív válaszokat, mások vajh valóban rosszul csinálják? Köztük nem lesz olyan, aki boldog, teljes életet fog élni? Ha mégis lesz, akkor ők, hogy lehetnek kivételek a szabályod alól? (És van kivétel, száz számra ismerek, szó szerint, körülöttem csak nők vannak és bizony elég kevesen voltak, akik felnőtt fejjel vesztették el, sokan közülük már gyakorló pedagógusok és merem állítani, hogy nem kevesen a jövő nagy pedagógusai is lehetnek majd.)

Hogy merészeled te itt osztani az észt, és mindenkinek aki nem ért veled együtt beolvasni? Ki vagy te, hogy jössz te ahhoz, hogy bárkinek is megtiltsd, hogy 18 éves kora előtt szexeljen?
Általánosítasz, azt hiszed, hogy minden 14-16 éves egy éretlen, felelőtlen ***. Pedig ez nem így van, nem mindegyik. Azért, mert te 20-25 évesen vesztetted el, ne hidd, hogy más is olyan éretlen, mint te voltál, hogy ilyenkor kezdje...
Jah, és ne aggódj, igyekeztem figyelni a helyesírásomra, mivel ahogy elnézem ha éppen nincs másba, te ebbe kötsz bele. És mielőtt azt mondanád, hogy "taknyos" vagyok (ez aztán a roppant felnőttes viselkedés ám....), közölném veled, hogy elmúltam már 30, tehát gyereknek koránt sem mondanám magamat, ellentétben veled: csökönyös vagy, és egyfolytában a magad igazát hajtogatod, van egy olyan érzésem, hogy még csak bele sem képzelted magadat a "másik oldal" álláspontjába. Ha tényleg felnőtt lennél, akkor el bírnád fogadnád, hogy másnak is lehet igaza. Kérdem én, ez a te nagy felnőttes viselkedésed?
Szeretném, ha erre VÁLASZOLNÁL!:)

Látom rég volt az utolsó bejegyzés ide :)
Na de én meg azt a kérdést tenném fel miért nem tudnak egy ici piszit várakozni a kedves fiatalok? Felőlem legyenek szerelmesek, nem ez a probléma, és igazából megtiltani sem lehet mindent, ám úgy vélem a rohanó világban minden túl korán kezdődik. Nem érdekel mi volt 100 évvel ezelött, teljesen felesleges azon filózni...
A helyzet meg úgyis romlani fog, tulajdonképpen senkinek sem érdeke, hogy a mai fiatalok kulturáltabbak legyenek az élet minden területén. Nézzük csak meg: jön a nyugati szmog.
De igazából nem érdekel, keféljenek ész nélkül, legyenek meg a szánalmas jogaikkal, mondhatnám élvezzék a liberális eszme szép oldalait, hogy mindent szabad korlátok, felelősség nélkül...
De nem érdekel, hogy romlani fog a helyzet, mert az ő bajuk ez. Csinálják nyugodtan, csak rajta. De aztán senki ne vinnyogjon azon, hogy pár év múlva itt lesz Amerika teljes terjedelmében..
És hát be kell, hogy valjuk a mai felnövekvő generáció erkölcsileg nulla. Tudásban szintén. De számos más területen ezt tudom mondani. Kivétel a tiszteletnek...
De ők is felnőnek egyszer és tán a gyermekeik is olyan lököttek lesznek, mint a szülők, és így tovább...
Gyermekeim a szex fontos téma, nem azzal kellene foglalkozni, hogy hogyan oldjuk meg ezt a problémát, hanem azt kellene megtalálni, hol lett elrontva...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!