Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rajtatok múlna, mikortól engednétek meg a szexuális élet elkezdését?
Igen... Látom, itt elég sokan szednek fogalmazásgátlót :) :)
Bocsi, nem vagyok hajlandó felhúzni magam a felnőtt, felvilágosult, liberális tizenévesek kommentjein!
16:34-es voltam
16:34 a „lesz-t” tényleg 2 esszel ejtjük, ezért is megtévesztő, és egyben egy baromság, is, hogy nyelvtanilag 1 sz el írjuk, ahogy a 2 J betűnk is az, és ezt jó néhány tanárom is elismeri:)
A másik dolog, attól hogy fiatal, nem egynlő avval hogy gyerek. Sok húszas, és harmincas emberkét láttam már akik sokszor sokkal gyerekesebbek mint ők.
Ne becsüld alá az ifjúságot, mert hatalmas hibát követsz el, és neked meg, kedves kérdező, ha azt akarod, hogy tiszteljen az a fiatal korosztály, (amit abból amit itt levágsz kikövetkeztetve nem is olyan sokkal fiatalabb nálad), kérlek, te is tartsd őket tiszteletben.
Ahogy a mondásunk is tartja, jótett helyébe jót várj, úgy ha támadod az ifjúságot, és lenézed őket, de tiszteletet követelsz, a korod miatt, te se várd azt, hogy téged jobban fognak tisztelni mint te őket. ez meg a másik, te azt hiszed, ó anyukám, attól jár ki neked a tisztelet, hogy hány évet is éltél meg?:)) Ha te tényleg ebben a hitben élsz akkor joggal állíthatom, hogy te hülye vagy és nagyon korlátolt gondolkodású, már bocsi. Attól jár ki a tisztelet neked, hogy mit is tettél le az asztalra, és milyen emberré váltál, és nem attól, hogy mikor is születtél, mert még ha 1940 ben is jöttél a világra, akkor is elképzelhető hogy egy bunkó műveletlen tahó vagy, aki nem érdemel több tiszteletet, mint a kutyám. (a meleg srác) Üdv!!
Halihó!
Látom már 100 válasz,elkezdtem olvasni,de elfáradtam valahol a felénél. Nem is tudom az én hozzáfűzött szavaimat olvassa-e valaha valaki,mert iszonyat sok van...de gondoltam leírom,ami bennem fogalmazódott meg.
1: Egyetértek azzal,hogy nem kellene ennyire fiatalon nemi életet élni 13-14 túl korai (volt valaki,aki azt írta,h 12 évesen orgiázott,hát nagy nehezen felszedtem az állam a földről azért....de nehéz volt XD). Ha belegondolunk a 15-16,gimi első két osztálya illetve középiskola,ilyenkor kezd már az ember komolyabban érdeklődi a másik nem iránt,valóban sokan kerülnek oda,hogy itt veszítsék el a szüzességüket,kinek korai,kinek nem én ekkor még nem is pasiztam :D. Az első barátommal 16,5 évesen jöttünk össze,több mint egy évig nem feküdtünk le egymással ,5 hónap híján 18 voltam, amikor megtörtént és életem egyik legmeghatározóbb éménye volt (petting minden formáján túl voltunk már,csak azon nem...tehát ismertük egymást,és több mint egy évet vártunk vele,mindkettőnkenk fontos volt) Már nem vagyunk együtt és volt azóta már más barátom is,de úgy érzem,hogy semmit sem csinálnék másképp,iszonyatosan örülök,hogy nem divatból,megfelelésből,valami hülyével feküdtem le,mondjuk egy átmulatott éjjel után.
2: Az érem másik oldala.
Ezt a felvilágosítást ellenzőknek írom. Engem édesanyám sosem világosított fel,csak azt hallottam tőle hogy fujj,majd házasság után,addig senkivel,mert jajj mit szólnak,meg nemár. Ergo a fél életem titkolózással telik,a keresztanyámmal és az egyik nagynénémmel kell megbeszélnem ügyesbajos dolgaimat,a mai napig,szörnyű lenne ha ők sem hallgatnának meg,mert bár már nem vagyok gyerek,mindig is szerettem ha valaki tapasztaltabb elmondja a véleményét,de ehhez partnernek kell lenni,nem bírálónak,nem szeretem ha megmondják mit tegyek és mit ne,azt szeretem ha észérveket mondanak,aztán én is és végül valaki meggyőzi a másikat. Nagyon szeretm anyukám,de vele egyszerűen ezt nem lehet megbeszélni.
Ő szerelemből ment férjhez,valami csodálatos dalia volt az első férje,aztán el kellett válni,mert nem volt olyan rózsaszí mint hitte, mikor egybekeltek,akkor döbbent rá (az együttélés során) hogy iszik,és nem jó apa,tehát bátyámmal egyedül maradtak. Aztán ismerkedett meg apukámmal,azt mondja h őt nem szerelemmel szerette,de nagyon értelmes volt,kedves,és idővel megszerette,tehát egybekeltek (nuku együttélés persze,mert azt nem) megszülettem,szintén jöttek a gondok...most ott tart h egyetlen öröme a gyermekei,bár apumtól azt hiszem már nem fog elválni,de látom h boldogtalan.
Anyum legidősebb nővére szintén szüzen ment férjhez,sohasem élvezte igazán a szexet,most idősek már 81 felett,és zsémbesek,sokat veszekednek.Ő mondta a lányának,mikor az lefeküdt a barátjával,hogy mennyen hozzá és maradjon is vele,mert már lefeküdtek. Hozzáment hát,szerette,de ugye ismét nincs együttélés se semmi házasság előtt. Van egy 26 éves lányuk,aki már nem él velük,ők 3 éve külön szobában alszanak és a nőnek 2 éve van szeretője,akit nagyon szeret,de elválni nem fognak.
Summa: a szex nem bűn,nem kell senkit sem megbüntetni ha űzik,a szülők nevelése abyzolut kihat a gyerekre,látszik az is,ha nem törődnek velük és az is ha túlzottan kordában tartják őket,mindkettő súlyosan kihathat a későbbi érzelmi életre.
Én eldöntöttem h bárkihez is mennyek zzá előtte e kell költöznünk,együtt élnünk évg,mert nem akarok egy egész életet alanul le, egyedüló anyukaként cseől vederbe esni.
Aki végigolvastaannak külön dicsret :D
20/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!