Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rajtatok múlna, mikortól engednétek meg a szexuális élet elkezdését?
A kérdező kommentje:
Kedves 15:42 és 15:49! Köszönöm, hogy írtatok, egyetértetek veletek, és már megint van 2 újabb példa általatok a taknyos nagyképű hozzászólók számára. Köszönöm!
15:49 vagyok (az első) és mégis hogy van merszed azt írni rám, hogy taknyos nagyképű válaszoló?? Tisztázzunk pár dolgot:
1.Nem vagyok taknyos, fogalmas sincs róla, hogy hány éves vagyok, nem vagyok már tini, úgyhogy ne merészelj letaknyosoni, mert lehet, hogy te vagy a "taknyos" hozzám képest.
2.Nem tudom melyikünk a nagyképű, érvekkel támasztom alá és tapasztalattal, amit leírtam, erre te sértegetsz. Na ki az éretlen és a nagyképű?? Az intelligenciaszinted mégis milyen magasan van, hm? Én nem sértegettelek, leírtam azt amiről neked a beszűkült látókörödből fogalmad sincs, erre sértegetsz. Inkább nézz magadba, mielőtt másokat leszólsz.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!