Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rajtatok múlna, mikortól engednétek meg a szexuális élet elkezdését?
Szia!Szmötyi vagyok!Köszönöm,h válaszoltál a kommentemre,jól esett,hogy elolvastad és átgondoltad,amit írtam és köszi a jókívánságokat is.Remélem senkit nem bántottam meg semmivel,nem ez volt a célom.Örülök,hogy egy kicsit sikerült közelíteniük a nézőpontjainknak egymáshoz.
Minden jót!
Én 16 évesen keveredtem először ágyba lánnyal, ő 13 éves volt, azóta ő házas, nekem lassan menyasszonyom van. Utólag se bánta meg egyikünk sem. Nem az életkoron múlik.
A szüzességet meg minek túlmisztifikálni? Az egy evolúciós maradvány, amire a mai napig nem jött rá senki, hogy anno mi célt szolgált, ezért nem meglepő, hogy hiedelmek meg népszokások garmadája épült köré.
Ja és van törvényi határa a szexnek. 14 év.
'Reggelt!
Én vagyok a tegnapi 15:09-es.
Látod, ez a baj Veled kedves Kérdező. Nem kezeled egyenrangú félként az embereket, és képtelen vagy elfogadni azt, ami nem a Te álláspontod. Sajnálom, majd talán sok év múlva rádöbbensz,hogy valamit rosszul csináltál.
18L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!