Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rajtatok múlna, mikortól engednétek meg a szexuális élet elkezdését?

16:19 tökéletesen egyet értek veled!!
És a TILTOTT GYÜMÖLCS MINDIG ÉDESEBB!!!!!
Tapasztalat!

"Szerintem az alap felvilágosító órákat hagyni kéne, és helyette inkább a szex legnagyobb veszélyeit kéne ismertetni velük, de nagyon részletesen és drasztikusan."
Már bocs, de te nem vagy normális. Nem tudod mit beszélsz. El kéne törölni a felvilágosító órákat, helyette csak ijesztgetni kéne a gyerekeket és a szex negatív oldalát kéne elemezni drasztikusan. Elment az eszed te gyerek! Olyan vagy mint az etika tanárunk. A mi elit gimnáziumunk egyik "legstréberebb" osztályában benyomott egy olyan videót amin egy ősrégi (már nem is ezzel a módszerrel csinálják) abortuszt mutatnak felvételről. Amikor a videó a védekezés ismertetéséhez ért volna leállította hogy ez már nem lényeges. A mi osztályunkban, ahol senki nem fetrengett 2 pasi között 14 évesen a saját hányásában, hanem minden 2. ember felelősségteljes, túlérzékeny ember, olyan hatást váltott ki, hogy sokaknak azóta is rémálmaik vannak, rettegnek. Pedig már 19 évesek vagyunk. Mert aki olyan, hogy leszar mindent, azt nem fogja meghatni eg yilyen drasztikus módszer viszont aki amúgy is felelősségteljes és érzékeny lelkű KIKÉSZÍTI és nem fogja tudni felnőttként sem élvezni a szexet mert csak a veszélyeire fog gondolni amit az "okos" tanárok a fejébe súlykolt. Szóval ne írogass hülyeségeket kérlek, mert fogalmad sincs milyen következményei lehetnek.

Három védekezési stratégiát látok a tizenévesek hozzászólásaiban:
1. 14-15 évesen még tényleg nem kellene szexelni, de én már 16 vagyok!
2. Igaz, hogy én még csak 15 vagyok, de érettebb vagyok a korosztályomnál.
3. 15 évesen feküdtünk le, de jól tettük, mert már 1 éve együtt vagyunk.
Azt hiszem, egyiket sem kell kommentálni, csak gondoltam, összefoglalom. Mindhárom szánalmas. Nem fogják fel, hogy gyerekek még és a könyvek mellett lenne a helyük, nem a pasijuk/csajuk ágyában.
Kérdező, szerintem az ilyeneket úgysem fogja senki meggyőzni amíg a saját kárukon nem tanulnak, csak akkor már késő lesz.
A magánéletről meg csak annyit, h amíg a gyerek az én házamban lakik és nem múlt el 18, addig ilyen típusú magánélete ne legyen! Inkább legyen belőle értelmes, tanult ember, "magánéletezni" meg ráér később is.
Ja, és akik a kérdező írásaiba kötöttek bele: nézzetek magatokba! Majdnem minden kommentjét elolvasva nekem nagyon úgy tűnik, hogy a kérdező egy tanult, diplomás ember. Az itt válaszolgató 16 éves felvilágosult kamaszok elbújhatnának mellette a "naon"-jaikkal meg a "lessz"-eikkel!

16:30 most mit pattogsz? Igazam volt, nemde? POersze, hogy igazam volt. Válaszoltam annak a másik válaszolónak, aki hatalmas hülyeséget írt, ezen nincs mit cáfolni. Nem neked írtam, nem másnak hanem neki, arra amit a válaszom elején bemásoltam, szóval nyugodjál le! A hülye tanáromat csak példának írtam nem pedig általánosításnak. Amit az a bizonyos válaszoló írt az pedig ezt jelenti. Le lehet állni!
16:34
"A magánéletről meg csak annyit, h amíg a gyerek az én házamban lakik és nem múlt el 18, addig ilyen típusú magánélete ne legyen!"
Akkor megteszi máshol. Már egyszer leírtam a tiltás lázadást szül. Maximum nem a te házadban és nem a szemed láttára. Egyébként nem értem miért kell csak a végletekkel foglalkozni. Attól, hogy valaki 17 évesen elveszíti a szüzességét, mért gondolod, hogy elhanyagolná a tanulást és nem lesz belőle értelmes, diplomás ember? Lehet, hogy csak rossz környezetben élsz, mert érdekes, én kapásból tudnék mondani minimum 20 ilyen embert az én környezemből, aki 16-17 évesen kezdte és intelligens, művelt diplomás ember lett belőle és elég sokra vitte.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!