Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rajtatok múlna, mikortól engednétek meg a szexuális élet elkezdését?

Rájöttem, te vagy a gyerekes.
Felnőtt hozzáálláshoz hozzátartozik az, hogy belegondolsz abba amit a másik mondd és hogy lehet hogy igaza van. Te egy csökönyös ember vagy aki nem tudja elismerni hogy másnak is igaza lehet és nem tudsz veszíteni. Csodálkozom hogy eddig még vágott pofon az élet. Ezek mellé még sértődékeny is vagy...

Kedves Kérdező!
Amikor a kérdésedet megláttam,úgy voltam vele,hogy "Na,ez egy érdekes kérdés.". Aztán utána elolvastam azt a rövidebb szöveget is amit a kérdés alá írtál és ezen kicsit megakadtam. Ezután elolvastam az összes választ,hidd el nem volt olyan egyszerű,főleg,hogy fel is fogtam őket. Először a te véleményedre szeretnék reagálni.
Én úgy gondolom,hogy van amiben igazad van és van amiben pedig egyáltalán nincs igazad. Tudod(Remélem nem haragszol meg azért,ha tegezlek,nem akarok tiszteletlennek tűnni),egyetértek abban veled,hogy az felháborító,hogy 12-13 éves csajok(és ide azért beletartoznak a fiúk is ám) olyanokat csinálnak,amik nekem ennyi idősen nem fordulna meg a fejemben. Egyszer beszélgettem egy 13 éves lánnyal és elmesélte nekem,hogy ő már rég elvesztette a szüzességét egy 20-nál is idősebb sráccal.
Ez nekem sem tetszik,fogalmuk sincs arról,hogy mit csinálnak. Nem akarok senkit sem megbántani,de szerintem még a 14 is fiatal,hiába,hogy ott az a törvény. Tehát ez az amiben egyetértek veled. A büntetés viszont…nemhogy nem értek veled egyet,de még nem is értem.
Hogy juthat ilyen eszedbe. Ne haragudj,de ha jól tudom te is élsz nemi életet és ugye,hogy milyen jó. Akkor ne akard tiltani,mivel te is tudod,jól,hogy ez jó és igenis fontos dolog az életben. A másik,hogy sajnos igen az van. Változik a világ és sajnos már ott tartunk,hogy a 10en évesek rész cigiznek és még sorolhatnám miket csinálnak. Akárhányszor járok szórakozóhelyre ott látom magam mellett az ilyen GYEREKEKET és egyszerűen rosszul vagyok a látványtól. TISZTELET A KIVÉTELNEK. De mindenki nagyon jól tudja,hogy kevesebb a normális 10en éves. A másik fontos dolog,hogy sajnos a szülők hibája az egész. Ha nekem lesz gyerekem én lehet nem fogom hagyni,hogy MÁR 12 évesen járjon discoba.
Én megfogom köszönni a szüleimnek,hogy engem így neveltek. Talán 15 évesen engedtek el egyedül bulizni,amikor mások már régen egyedül buliztak. Nem is nagyon örültem ennek,úgy voltam vele: „Engem bezzeg sehova se engednek” De elhiheted, most már idősebben,hálát adok a szüleimnek,hogy így neveltek.
Akkor most az én életemről is írok egy kicsit.
Az én szüleim nagyon fiatalok. Édesanyukám 20 évesen szült ezért nincs sok különbség köztünk aminek én nagyon örülök,eleinte nehézkesen de rendesen,egészségben és boldogságban fel tudtak nevelni. Mondjuk lehet,hogy én nem 20 évesen fogok szülni,de ennek a kevés korkülönbségnek nagyon örülök. Szóval nekem az Édesanyukámmal jó a kapcsolatom,nem mondom,hogy mindent tud rólam,de ami fontos megbeszélem vele. Talán 14 évesen mondta nekem,hogy ha tervezek valami komolyabb dolgot előtte mindenképpen beszéljem meg vele. 15 évesen volt az első komoly kapcsolatom,ami másfél évig tartott.
Nem voltam hülye,nem csináltam hülyeséget. Megismertük egymás testét(ebbe most beletartozik a petting és az orál),de másba nem mentem bele,nem tudom miért. Talán az amit Keresztanyukám mondott(„Ne azért csináljam,mert a másik akarja,azért csináljam,mert tudom,hogy nekem jó és csak akkor csináljam amikor kell és vágyok rá.”) és így később elmondhatom,hogy ha akkor fekszel le azzal a barátommal,utólag megbántam volna. 16 és fél éves voltam,amikor összejöttem a mostani barátommal,akivel több mint egy éve vagyok együtt. Mindennél jobban szeretjük egymást,az összeköltözést tervezgetjük már,de persze úgy,hogy én továbbtanulok és mellette munka,mert ugye a pénz kell. A barátom 20 éves,állandó munkahelye van és semmit nem erőltetett rám. Mondta,hogy bármit is akkor csináljak/csináljunk amikor én is akarom. „Csak akkor lesz jó,ha mindkettőnket jó.” 11 hónap után feküdtem le vele, persze addig volt petting és orál,de szépen sorjában és nem egy hét után,mivel én nem vagyok ilyen.(És igenis a szüleim miatt) Azt,hogy vele feküdtem le és neki adtam oda azt a bizonyos kincsem, soha az életben nem fogom megbánni,mivel szerelmes vagyok és TUDOM,hogy mi már elválaszthatatlanok vagyunk. Mielőtt megtörtént volna ez az eset,betartottam a szavam és megbeszéltem Anyukámmal,sőt még az Apukámnak is elmondtam. Elmondtam nekik,hogy nem vagyok már kislány hozzá és,hogy most érzem azt,hogy szeretném csinálni,vágyom rá és egy olyan emberrel fogom csinálni,akit mindennél jobban szeretek. Anyukám azt mondta,hogy tudta,hogy el fog jönni ez a pillanat és büszke rám,hogy megbeszéltem vele és odaálltam elé,ez egy Anyukának jól esik. Azóta is együtt vagyok persze a barátommal és minden nagyon tökéletes,sőt még a nemi életünk is.
Nem vagyok mindenben tapasztalt,nem tud a fogamzásgátló működését,mert 17 évesen nem fogok még szedni,de majd ha eljön az az idő is,elmegyek és nőgyógyásszal megbeszélem vagy Anyukámmal,hogy hogy is van ez.
Nem lettem rosszabb ember,nem lettem lepedőakrobata és nem égtem ki és nem is fogok.
Még egy ok,hogy ne általánosíts.
Ha pedig megnézed,hogy a 13-14 évesek milyen értelmes hozzászólásokat tudnak írni.
Aki pedig érettebb és komolyabb,az megfontoltan válaszol a kérdésedre.
Ha én tehetném,igen tényleg szabnék kort ehhez is,mégpedig a 16-ot. Addig felőlem pettingeljenek,orálozzanak,de a lányok a kincsüket ne adják oda előbb. Most aki 14 éves lehúzhat,de én így gondolom. Sok mindent írnék még,de a lényeg itt van,meg hát így is hosszú lett. Remélem válaszol Kedves Kérdező.
Üdv,egy boldog párkapcsolatban élő 17 éves(érett) lány.
Bubc
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!