Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha rajtatok múlna, mikortól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rajtatok múlna, mikortól engednétek meg a szexuális élet elkezdését?

Figyelt kérdés
Én nem engedném meg gyerekeknek, kerek-perec betiltanám, s aki megszegi, azt megbüntetném. Tudom, szigorúan hangzik, de aki nemi életet élne a 18 éves aluliak közül, azt legszívesebben elvitetném javító-nevelő intézetbe, a szüleit meg megbüntetném. Hogy lehet egy 18 éves aluli kiskorúnak ezt megengedni? Amikor még saját szavazóképessége sincs, cselekvőképtelen vagy korlátozottan cselekvőképes, még 17 évesen is a szülei a gyámjai, de már felnőtteskedik. Nem gyerekeknek való ez, éppen elég nagy felelősség. Aztán meg van a nyávogás, hogy jaj, ugye nem vagyok terhes, hogy mondjam meg a szüleimnek, meddig lehet elvetetni (!). Ettől tudnék a falra mászni, hogy egy ártatlan élet bánja azt, hogy ő felelőtlenkedett. Nyilván nagykorúak is követnek el abortuszt, de a legtöbb a felelőtlen kiskorúak játéka miatt van (utána lehet nézni). Nemhogy felvilágosító programokat meg óvszerautomatát (!!) nem adnék, hanem adnék helyette két nagy pofont, hogy menjen vissza a könyveihez tanulni. Ebben a korban a szerelem megélése kell, hogy legyen, nem a szexualitásé. Így nevelik ki a jövő k.váit. Miért nem szép egy 16 évesnek pl a Margit-szigeten sétálni vagy filmet nézni ketten, a csókjára várni, vagy a bókjaira? Nem véletlen ez a házasságon belüli szexuális élet, amit ha elfelejtették volna a kedves kiskorúak: házaséletnek hívnak nem véletlenül. De még ha valaki ezt nem is várja ki, az azért joggal elvárható, hogy 18 éves korára már ne képzett lepedőakrobata legyen. És akkor csodálkoznak, ha a fiú nem veszi őket komolyan egy idő után, ha dobják őket. Miért, a fiú mire várjon még? Hiszen mindent megkapott. És ha ennyi vagy annyi éve szerelmesek is, gyerekeknek akkor sem való ez az egész. Bocs, ha hosszúra sikeredtem, de régóta nagyon kikívánkozott már belőlem. A gyerekeket nevelni kell, nem hagyni elkanászodni. Magánélete meg majd felnőttkorában legyen, addig a tanulás a kötelessége.
2009. aug. 2. 09:54
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/214 A kérdező kommentje:
Kedves 15:04! Nem, ez sajnos nem korai volt, ez sajnos pofátlan volt. Örülök, hogy ilyen "érett" egyéniségek is szexelhetnek! Na, erről beszéltem! A szex lassan gyerekek játékává válik.
2009. aug. 5. 15:18
 122/214 anonim ***** válasza:
68%

ez nagyon nagy :D szakadtam miközben végig olvastam :D

nem azért,de senkinek semmi köze hozzá hogy ki mikor/hol/merre/meddig veszti ez a szüzességét :D

ja és igen énis sajnálom előre a gyereked,elég furcsa a gondolkodás meneted.

abban viszont egyetértek hogy a tanulás a kötelessége,de mellette nem lehet magánélete?! na ne vicceljünk már...ppff...

na mind1 lehet gyorsan lepontozni... -.- szánalooom :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

17L

2009. aug. 5. 15:22
 123/214 anonim ***** válasza:
85%

Én abban egyetértek hogy tul korán és elhamarkodottam kezdik és nem gondolják át eléggé sajn os énis bele csúsztam ebbe a hibába és nagyon megbántam

14-évesen egy buli után (természetesen holt részegen)mentem haza elkisért a legtjobb barátnőm pasija (a csaj korábban lelépett)és feljött hozzám és lefeküdtünk... ez életem legnmagyobbb hibája volt sosem bocsátom meg magamnak. azóta teljesen megváltozott a hozzá állásom lehet hogy midnekinek kéne egy iylen élmény az ébredéssel együtt (de asszem a szex az jó volt már bocsánat) hogy felfogják hogy ez nem játék életem végéig szégyellni fogom magam emiatt...

16/L

2009. aug. 5. 15:37
 124/214 anonim ***** válasza:
89%
Már nem ezért vagy azért,de mi a pi.a köze van egyeseknek mások MAGÁNÉLETÉHEZ?!
2009. aug. 5. 15:41
 125/214 anonim ***** válasza:
62%

Nem fogom végigolvasni ezt sok választ, úgyhogy bocs, ha leírok valami olyat, amit már előttem sokan megtettek.

Teljes mértékben egyetértek a kérdezővel, főleg mert személyes tapasztalatom is van a témában (a legjobb barátnőmnek volt néhány évvel ezelőtt abortusza, 17 éves korában, és teljesen kikészítette lelkileg, rá se néz azóta pasikra).

Szerintem hiába mondják, hogy vannak, akik érettebbek, felelősséggel szexelnek. Aki érettebb, az eleve tudja, hogy tinédzserkorban még nincs helye a szexnek, nem véletlenül van mindenhol ennél a témánál a 18-as karika. Lehet ugyan védekezni, de mindig marad esély a teherbeesésre, és ne akkor csússzon be a gyerek, amikor a lány még iskolába jár! Hány középiskolás lány éli meg azt a rettegést, amikor hiába védekezett normálisan, mégis késik neki, és borzasztóan fél, hogy teherbe esett, az idegesség miatt talán a barátjától is eltávolodik, egyedül marad... Felnőtt korban, tisztességes munkahellyel, esetleg saját lakással már teljesen más egy esetleges baba érkezése.

Viszont! Azért nem úgy megy ez, hogy a gyerkőc betölti a 18-at, és onnantól kezdve automatikusan érett lesz a szexre, és szabad már nemi életet élnie. Vannak, akik később érnek, vannak, akik korábban. Én 24 éves vagyok, 5 éve van barátom, de mégis szűz vagyok, mert még nem érzem magamat késznek a szexre.

Eléggé utópisztikus a kérdező elmélete, igaz, hogy sok igazság van benne, de én az életkor helyett inkább valami felméréshez kötném a nemi élet elkezdését, kérdéseket tennék fel a fiatalnak a szexről, védekezésről, nemi betegségekről, és ha jól megfelelt, akkor szexelhet. Persze ez abszolút megvalósíthatatlan, csak úgy, mint a kérdező ötlete. Ha a fiatalok szexelni akarnak, úgyis megtalálják a módját, hiába lenne bármilyen büntetés.

2009. aug. 5. 15:42
 126/214 anonim ***** válasza:
85%
Hát én 16 vagyok...4 éve vagyok a barátommal...imádom és 1 éve veszítettem el a szüzességem mert nem év után, 16 évesen nem tartottam korainak...am meg mi mindent megbeszélünk egymással és 18 éves létére naon okos..egész eddig Ő nem akarta csak azért h. Vigyázhason rám....elég érett a gondolkodásunk??? :D
2009. aug. 5. 15:43
 127/214 anonim ***** válasza:
98%

15:37 kössz, szerintem a normális emberek inkább kihagynák, aki meg hülye az vessen magára. Bocs, lehet bunkó vagyok, de te is tudod magadról, hogy hülye voltál és ez nemcsak neked szólt. De azért az kicsit felhúzott, hogy mindenkinek kéne egy ilyen élmény. NEM. Akinek kéne az meg is kapja és meg is érdemli. De akinek nem kéne, azok nem is provokálják ki. Ennyi.

Amúgy kérdező, nem tűnt fel, hogy mindenki, aki ide írogat, hogy mennyire megbánta meg milyen hülye volt, az mind 14 évesen csinált olyat, amit megbánt?? Nem pedig 17 évesen? Ezért is hülyeség a te elméleted. Amúgy meg, akik ennyi idősen felelőtlenek és hajlamosak az "elk*rvulásra", azoknak a nagy része 18 felett is az lesz, aki meg tizenévesen (16-17) is képes felelősségteljes, szeretetteljes kapcsolatot kialakíta, azt meg csak feleslegesen büntetnéd és lehet emiatt ugorna túl nagy fejest az életbe a 18. szülinapja után.

2009. aug. 5. 15:49
 128/214 anonim ***** válasza:
60%

Engem az anyukám ugy nevelt, hogy ráérek még, és nem maradok le semmiröl! magyarul elmnodta a véleményét, és mondta ha bármi van azonnal forduljak hozzá segitségért, mert ö segit! szerintem szülö és nevelés függö, hogy a mai fiatalok milyenek! engem az anyukám nagyon korlátozott kisebbként, én nem jártam 15évesen felnött bulikba, nem ittam le magam segg részegig, és ezért is én voltam a kakukktojás az osztályba h ursiten milyen anyám van uristern de rossz stb stb...én is összevesztem anyámmal ezeken a dolgokon h én miér nem mert más is mehet.. és azt válaszolta, hogy egyszer majd megköszönöm neki!

Most 19 éves vagyok, 1,5 párkapcsolatom van, 18éves korom után feküdtem le vele a járásunktol számitott 7ik honapban! mnid testileg és lelkileg fel votlam rá készülve és szerelemböl tettem, de bevallom a kiváncsiság is vezérelt! most ha netán szakitok a pasimmal tuti nem feküdnék le senkivel a házasságomig a következök miatt:

1, nem akarok magambol k*rvát csinálni

2, azzal fogom élni a szexuális életemet ,akit nagyon nagyon szeretek és csak vele tudnám örökre elképzelni. ebbe beletartozik, hogy a mostani párom lesz az igaz vagyis már ö az, de nem akarok tulzottan 25éves korom alatt megházasodni.

Az anyukám is ilyen idös volt mnit én mikor lefeküdt apámmal, mert ö tudta h ö az igazi és azota együtt vannak!:D

Egyébként azok akik fikezták engem h nem járok igy el bulizni meg nem vagyok seggrészeg azok közül a fele 14évesen vesztette el aszüzességét!!! uristen én akkor még azt se tudtam milyen csokolozni! de hát bevallom nem maradtam le semmiröl, és meg is lehet nézni, hogy az utáloim közül ki mit tud felmutatni!! én elértem olyan eredményeket amik ök nem amivel az életet eleht megalapozni 5ös érettségi, oda vettek fel amit elsö helyen jelöltem, és készülök a jövömre!!

de ök...a 3mad else jutott az érettségig, a többiek meg tengnek lengnek mert sehova nem kellenek!!

ennyi egy szoval én támogatom a véleményed!!!! kivánom h a gyerekied sikeresek legyenek és hidd el lehet h msot utálnak amiért ilyen vagy de meg fogják egyszer köszönni az biztos!!=)

2009. aug. 5. 15:49
 129/214 A kérdező kommentje:
Kedves 15:43! Sajnos nem. Amíg ilyeneket látok az írásodban, hogy am meg naon, addig légyszi, barbizz inkább.
2009. aug. 5. 15:51
 130/214 anonim ***** válasza:
84%
Kedves kérdező, mégis mi volt benne pofátlan? Korai volt, de hát ez van. azóta is az álompasira várok:) én elfogadlak tégedet így ahogy vagy, te miért nem fogadsz el engemet így?:) hmm? ez lenne a kölcsönös tolerancia nem de?
2009. aug. 5. 15:53
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!