Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rajtatok múlna, mikortól engednétek meg a szexuális élet elkezdését?
ez nagyon nagy :D szakadtam miközben végig olvastam :D
nem azért,de senkinek semmi köze hozzá hogy ki mikor/hol/merre/meddig veszti ez a szüzességét :D
ja és igen énis sajnálom előre a gyereked,elég furcsa a gondolkodás meneted.
abban viszont egyetértek hogy a tanulás a kötelessége,de mellette nem lehet magánélete?! na ne vicceljünk már...ppff...
na mind1 lehet gyorsan lepontozni... -.- szánalooom :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
17L
Én abban egyetértek hogy tul korán és elhamarkodottam kezdik és nem gondolják át eléggé sajn os énis bele csúsztam ebbe a hibába és nagyon megbántam
14-évesen egy buli után (természetesen holt részegen)mentem haza elkisért a legtjobb barátnőm pasija (a csaj korábban lelépett)és feljött hozzám és lefeküdtünk... ez életem legnmagyobbb hibája volt sosem bocsátom meg magamnak. azóta teljesen megváltozott a hozzá állásom lehet hogy midnekinek kéne egy iylen élmény az ébredéssel együtt (de asszem a szex az jó volt már bocsánat) hogy felfogják hogy ez nem játék életem végéig szégyellni fogom magam emiatt...
16/L
Nem fogom végigolvasni ezt sok választ, úgyhogy bocs, ha leírok valami olyat, amit már előttem sokan megtettek.
Teljes mértékben egyetértek a kérdezővel, főleg mert személyes tapasztalatom is van a témában (a legjobb barátnőmnek volt néhány évvel ezelőtt abortusza, 17 éves korában, és teljesen kikészítette lelkileg, rá se néz azóta pasikra).
Szerintem hiába mondják, hogy vannak, akik érettebbek, felelősséggel szexelnek. Aki érettebb, az eleve tudja, hogy tinédzserkorban még nincs helye a szexnek, nem véletlenül van mindenhol ennél a témánál a 18-as karika. Lehet ugyan védekezni, de mindig marad esély a teherbeesésre, és ne akkor csússzon be a gyerek, amikor a lány még iskolába jár! Hány középiskolás lány éli meg azt a rettegést, amikor hiába védekezett normálisan, mégis késik neki, és borzasztóan fél, hogy teherbe esett, az idegesség miatt talán a barátjától is eltávolodik, egyedül marad... Felnőtt korban, tisztességes munkahellyel, esetleg saját lakással már teljesen más egy esetleges baba érkezése.
Viszont! Azért nem úgy megy ez, hogy a gyerkőc betölti a 18-at, és onnantól kezdve automatikusan érett lesz a szexre, és szabad már nemi életet élnie. Vannak, akik később érnek, vannak, akik korábban. Én 24 éves vagyok, 5 éve van barátom, de mégis szűz vagyok, mert még nem érzem magamat késznek a szexre.
Eléggé utópisztikus a kérdező elmélete, igaz, hogy sok igazság van benne, de én az életkor helyett inkább valami felméréshez kötném a nemi élet elkezdését, kérdéseket tennék fel a fiatalnak a szexről, védekezésről, nemi betegségekről, és ha jól megfelelt, akkor szexelhet. Persze ez abszolút megvalósíthatatlan, csak úgy, mint a kérdező ötlete. Ha a fiatalok szexelni akarnak, úgyis megtalálják a módját, hiába lenne bármilyen büntetés.
15:37 kössz, szerintem a normális emberek inkább kihagynák, aki meg hülye az vessen magára. Bocs, lehet bunkó vagyok, de te is tudod magadról, hogy hülye voltál és ez nemcsak neked szólt. De azért az kicsit felhúzott, hogy mindenkinek kéne egy ilyen élmény. NEM. Akinek kéne az meg is kapja és meg is érdemli. De akinek nem kéne, azok nem is provokálják ki. Ennyi.
Amúgy kérdező, nem tűnt fel, hogy mindenki, aki ide írogat, hogy mennyire megbánta meg milyen hülye volt, az mind 14 évesen csinált olyat, amit megbánt?? Nem pedig 17 évesen? Ezért is hülyeség a te elméleted. Amúgy meg, akik ennyi idősen felelőtlenek és hajlamosak az "elk*rvulásra", azoknak a nagy része 18 felett is az lesz, aki meg tizenévesen (16-17) is képes felelősségteljes, szeretetteljes kapcsolatot kialakíta, azt meg csak feleslegesen büntetnéd és lehet emiatt ugorna túl nagy fejest az életbe a 18. szülinapja után.
Engem az anyukám ugy nevelt, hogy ráérek még, és nem maradok le semmiröl! magyarul elmnodta a véleményét, és mondta ha bármi van azonnal forduljak hozzá segitségért, mert ö segit! szerintem szülö és nevelés függö, hogy a mai fiatalok milyenek! engem az anyukám nagyon korlátozott kisebbként, én nem jártam 15évesen felnött bulikba, nem ittam le magam segg részegig, és ezért is én voltam a kakukktojás az osztályba h ursiten milyen anyám van uristern de rossz stb stb...én is összevesztem anyámmal ezeken a dolgokon h én miér nem mert más is mehet.. és azt válaszolta, hogy egyszer majd megköszönöm neki!
Most 19 éves vagyok, 1,5 párkapcsolatom van, 18éves korom után feküdtem le vele a járásunktol számitott 7ik honapban! mnid testileg és lelkileg fel votlam rá készülve és szerelemböl tettem, de bevallom a kiváncsiság is vezérelt! most ha netán szakitok a pasimmal tuti nem feküdnék le senkivel a házasságomig a következök miatt:
1, nem akarok magambol k*rvát csinálni
2, azzal fogom élni a szexuális életemet ,akit nagyon nagyon szeretek és csak vele tudnám örökre elképzelni. ebbe beletartozik, hogy a mostani párom lesz az igaz vagyis már ö az, de nem akarok tulzottan 25éves korom alatt megházasodni.
Az anyukám is ilyen idös volt mnit én mikor lefeküdt apámmal, mert ö tudta h ö az igazi és azota együtt vannak!:D
Egyébként azok akik fikezták engem h nem járok igy el bulizni meg nem vagyok seggrészeg azok közül a fele 14évesen vesztette el aszüzességét!!! uristen én akkor még azt se tudtam milyen csokolozni! de hát bevallom nem maradtam le semmiröl, és meg is lehet nézni, hogy az utáloim közül ki mit tud felmutatni!! én elértem olyan eredményeket amik ök nem amivel az életet eleht megalapozni 5ös érettségi, oda vettek fel amit elsö helyen jelöltem, és készülök a jövömre!!
de ök...a 3mad else jutott az érettségig, a többiek meg tengnek lengnek mert sehova nem kellenek!!
ennyi egy szoval én támogatom a véleményed!!!! kivánom h a gyerekied sikeresek legyenek és hidd el lehet h msot utálnak amiért ilyen vagy de meg fogják egyszer köszönni az biztos!!=)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!