Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rajtatok múlna, mikortól engednétek meg a szexuális élet elkezdését?

Én feltételezem neked otthon kiskorodban vasszigor volt.
Valakit azért elítélni mert még kiskorú és ezen okból eltiltani a nemi élettől nem szabad. Te akkor egyből mért nem azzal kezdted hogy jó volna ha a 18 éven aluliakat zárdákban apácaként nevelnék? Hadd ne akard már a világot a te formádra nevelni! - ha neked mégis sikerülne ez, annak csak az lenne az eredménye hogy lenne egy rakás 18-on aluli aki szorongásban boldogtalanul él. És mivel azt írtad hogy a fiatalkori szexet büntetni kéne annak csak az lenne az eredménye hogy lenne egy rakás büntetett gyerek, aki csak boldog akart lenni. kérdem én ezt akarod?
inkább meg kell magyarázni nekik hogy ha csináljak csináljak felelőseggel csinálják.
amiért neked tiltották te ne tiltsd másnak.
16/F

"Kedves 11:20, te normális vagy? Remélem, előbb-utóbb felfogod, hogy mit beszélsz, feltételezem gyerek létedre. A pimaszkodás névtelenül sem menő."
Egy olyan ember vagyok, akit legkevésbé sem érdekel, mi a menő. Én a véleményemet mondtam el, és a kívánságomat, hogy nem lehessen gyermeked. Egy életet tennél tönkre, ha lenne gyereked.
Amúgy meg, LOL a sok szexhiányos ember meg itt "kis sz@rosozik" :D Irigykedünk? Irigykedünk? Viccesen szánalmasak vagytok :)
Szerezzetek egy éltetet, és ne itt fröcsögjetek!

11:54
Irigykedek rád? Takarodj már..attól,hogy nem b*szok fűvel-fával meg nem 13 éves sz*ros koromban kezdtem, nem lehet k.va jó a szexuális életem?:D Nevetséges vagy, ti kis taknyok csak az irigykedéssel tudtok visszavágni. 13 évesen azt se tudjátok,milyen a jó szex. Ti vagytok irigyek RÁNK. Nekem is van barátom, egy éve már..minden nap van szex,és köszönöm szépen,nagyon jó!! Szóval kocc legyen, és találjatok ki más szöveget,mert ez az "irigykedős" duma már lejárt lemez és szánalmas is!
21/ nő

"Amúgy meg, LOL a sok szexhiányos ember meg itt "kis sz@rosozik" :D Irigykedünk? Irigykedünk? Viccesen szánalmasak vagytok :) "
Mire lennék ugyan irigy? Arra talán, hogy 13 évesen fűnek-fának szétteszem a lábam vagy megkefélek minden utamba kerülőt? Kösz nem! Nem vagyunk szexhiányosak, nem tudom honnan szedted! Én speciel boldog párkapcsolatban élek 6 éve és a szexuális életem is tökéletes! Olyan, amilyen a tied soha nem lesz! Mert te soha nem fogod megtudni, hogy milyen is az szívből szeretni, mert 20 éves korodra ki fogsz égni! Aztán majd a kutyának sem kellesz!
Erre lennék irigy?Ugyan már ne röhögtess! Inkább nőlj fel a dolgokhoz!
26/l

Azt írod, hogy nem volt divat, hogy a szexről beszéljenek, aztán meg azt, hogy semmi természetellenes nem volt a szexuális életükben. De ha nem beszéltek róla, akkor honnan tudod? "Tudták, hogy mit kell tenni" - persze, havonta egyszer szeretkezni, aztán imádkozni, hogy ne legyen gyerek, s ha mégis, akkor ott az angyalcsináló. Vagy a második szülés után az elkötés.
28/N

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!