Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha rajtatok múlna, mikortól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rajtatok múlna, mikortól engednétek meg a szexuális élet elkezdését?

Figyelt kérdés
Én nem engedném meg gyerekeknek, kerek-perec betiltanám, s aki megszegi, azt megbüntetném. Tudom, szigorúan hangzik, de aki nemi életet élne a 18 éves aluliak közül, azt legszívesebben elvitetném javító-nevelő intézetbe, a szüleit meg megbüntetném. Hogy lehet egy 18 éves aluli kiskorúnak ezt megengedni? Amikor még saját szavazóképessége sincs, cselekvőképtelen vagy korlátozottan cselekvőképes, még 17 évesen is a szülei a gyámjai, de már felnőtteskedik. Nem gyerekeknek való ez, éppen elég nagy felelősség. Aztán meg van a nyávogás, hogy jaj, ugye nem vagyok terhes, hogy mondjam meg a szüleimnek, meddig lehet elvetetni (!). Ettől tudnék a falra mászni, hogy egy ártatlan élet bánja azt, hogy ő felelőtlenkedett. Nyilván nagykorúak is követnek el abortuszt, de a legtöbb a felelőtlen kiskorúak játéka miatt van (utána lehet nézni). Nemhogy felvilágosító programokat meg óvszerautomatát (!!) nem adnék, hanem adnék helyette két nagy pofont, hogy menjen vissza a könyveihez tanulni. Ebben a korban a szerelem megélése kell, hogy legyen, nem a szexualitásé. Így nevelik ki a jövő k.váit. Miért nem szép egy 16 évesnek pl a Margit-szigeten sétálni vagy filmet nézni ketten, a csókjára várni, vagy a bókjaira? Nem véletlen ez a házasságon belüli szexuális élet, amit ha elfelejtették volna a kedves kiskorúak: házaséletnek hívnak nem véletlenül. De még ha valaki ezt nem is várja ki, az azért joggal elvárható, hogy 18 éves korára már ne képzett lepedőakrobata legyen. És akkor csodálkoznak, ha a fiú nem veszi őket komolyan egy idő után, ha dobják őket. Miért, a fiú mire várjon még? Hiszen mindent megkapott. És ha ennyi vagy annyi éve szerelmesek is, gyerekeknek akkor sem való ez az egész. Bocs, ha hosszúra sikeredtem, de régóta nagyon kikívánkozott már belőlem. A gyerekeket nevelni kell, nem hagyni elkanászodni. Magánélete meg majd felnőttkorában legyen, addig a tanulás a kötelessége.
2009. aug. 2. 09:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/214 A kérdező kommentje:
Ez egy általánosítás. Abba a korosztályba tartoztak a nagyszüleim, dédszüleim is, akiknél nem volt divat, hogy erről beszéljenek, mégis látszott rajtuk, hogy nagyon elégedettek egymással és nagyon is tudták, hogy mit kell tenni (2-2 gyermekük született). Én ismertem a nagyszüleimet, a dédszülőkről pedig ők meséltek. Semmi természetellenes nem volt a szexuális életükben, csak az akkor még valóban magánélet volt, és nem adták oda magukat se gyerekként, se ezer embernek.
2009. aug. 2. 11:50
 32/214 anonim ***** válasza:
83%

Én feltételezem neked otthon kiskorodban vasszigor volt.

Valakit azért elítélni mert még kiskorú és ezen okból eltiltani a nemi élettől nem szabad. Te akkor egyből mért nem azzal kezdted hogy jó volna ha a 18 éven aluliakat zárdákban apácaként nevelnék? Hadd ne akard már a világot a te formádra nevelni! - ha neked mégis sikerülne ez, annak csak az lenne az eredménye hogy lenne egy rakás 18-on aluli aki szorongásban boldogtalanul él. És mivel azt írtad hogy a fiatalkori szexet büntetni kéne annak csak az lenne az eredménye hogy lenne egy rakás büntetett gyerek, aki csak boldog akart lenni. kérdem én ezt akarod?

inkább meg kell magyarázni nekik hogy ha csináljak csináljak felelőseggel csinálják.

amiért neked tiltották te ne tiltsd másnak.

16/F

2009. aug. 2. 11:51
 33/214 anonim ***** válasza:
65%

"Kedves 11:20, te normális vagy? Remélem, előbb-utóbb felfogod, hogy mit beszélsz, feltételezem gyerek létedre. A pimaszkodás névtelenül sem menő."

Egy olyan ember vagyok, akit legkevésbé sem érdekel, mi a menő. Én a véleményemet mondtam el, és a kívánságomat, hogy nem lehessen gyermeked. Egy életet tennél tönkre, ha lenne gyereked.

Amúgy meg, LOL a sok szexhiányos ember meg itt "kis sz@rosozik" :D Irigykedünk? Irigykedünk? Viccesen szánalmasak vagytok :)

Szerezzetek egy éltetet, és ne itt fröcsögjetek!

2009. aug. 2. 11:54
 34/214 A kérdező kommentje:
Kedves 11:51! Nekem nem kellett tiltani, mert nem volt mit. Engem így neveltek, hogy mindig tudjam, hol a helyem. Amikor gyerek voltam, gyerekként, amikor pedig felnőtt lettem, felnőttként. Nem felnőttként kell az elveszett gyerekkort keresni és visszasírni, aztán meg a szülőket hibáztatni, hanem megélni, amíg tart. Lehettek még eleget felnőttek, többet is, mint szeretnétek. A szüleimmel ez nem volt kérdés, én ilyen helyzetbe sosem hoztam őket, hogy meglássanak valahol pucéran vagy rám nyissanak. Meg az olyan kérdés is milyen már, amit nemrég olvastam, hogy anyukám nem engedi, hogy lefeküdjek a barátommal, mit tegyek? Hát ehhez engedély kell? Az anyuka is rohan az ő anyukájához engedélyért? Vagy esetleg még olyan korban van a kérdező, hogy engedély kell neki, akkor meg abszolút mit keres akár csak a nemi élet közelében is. Nonszensz nonszensz hátán.
2009. aug. 2. 11:57
 35/214 A kérdező kommentje:
Ja, és kedves 11:51, meg mertem volna rá esküdni, hogy Te is az érintett korban vagy, amiről itt most szó van, de azért előbb végigolvastam, és igazam lett, a szöveg alján ott volt, hogy 16. Kíváncsi lennék az ilyen korú fiúk véleményére is. Vagy lehet azt mondani, hogy a lányok nagyobb frászok, mint a fiúk, és ők kínálják fel magukat az éretlen srácoknak?
2009. aug. 2. 12:00
 36/214 anonim ***** válasza:
57%

11:54

Irigykedek rád? Takarodj már..attól,hogy nem b*szok fűvel-fával meg nem 13 éves sz*ros koromban kezdtem, nem lehet k.va jó a szexuális életem?:D Nevetséges vagy, ti kis taknyok csak az irigykedéssel tudtok visszavágni. 13 évesen azt se tudjátok,milyen a jó szex. Ti vagytok irigyek RÁNK. Nekem is van barátom, egy éve már..minden nap van szex,és köszönöm szépen,nagyon jó!! Szóval kocc legyen, és találjatok ki más szöveget,mert ez az "irigykedős" duma már lejárt lemez és szánalmas is!

21/ nő

2009. aug. 2. 12:00
 37/214 anonim ***** válasza:
67%

"Amúgy meg, LOL a sok szexhiányos ember meg itt "kis sz@rosozik" :D Irigykedünk? Irigykedünk? Viccesen szánalmasak vagytok :) "

Mire lennék ugyan irigy? Arra talán, hogy 13 évesen fűnek-fának szétteszem a lábam vagy megkefélek minden utamba kerülőt? Kösz nem! Nem vagyunk szexhiányosak, nem tudom honnan szedted! Én speciel boldog párkapcsolatban élek 6 éve és a szexuális életem is tökéletes! Olyan, amilyen a tied soha nem lesz! Mert te soha nem fogod megtudni, hogy milyen is az szívből szeretni, mert 20 éves korodra ki fogsz égni! Aztán majd a kutyának sem kellesz!

Erre lennék irigy?Ugyan már ne röhögtess! Inkább nőlj fel a dolgokhoz!

26/l

2009. aug. 2. 12:01
 38/214 anonim ***** válasza:
85%

Azt írod, hogy nem volt divat, hogy a szexről beszéljenek, aztán meg azt, hogy semmi természetellenes nem volt a szexuális életükben. De ha nem beszéltek róla, akkor honnan tudod? "Tudták, hogy mit kell tenni" - persze, havonta egyszer szeretkezni, aztán imádkozni, hogy ne legyen gyerek, s ha mégis, akkor ott az angyalcsináló. Vagy a második szülés után az elkötés.

28/N

2009. aug. 2. 12:02
 39/214 anonim ***** válasza:
39%
11.54 hát neked elég gyatra lelki világod lehet. És ezt mindenkire értem akik szerint a szex az élet értelme. Szánalmas! Szép és jó dolog,föleg ha két szerelmes között megy végbe,de az élet nem csak e körül forog!!!
2009. aug. 2. 12:04
 40/214 A kérdező kommentje:
Kedves 11:54, ha átkozódsz (ez átok volt), az visszaszáll rád, nem tudom, tudod-e. Véletlenül esetleg neked nem lesz. És ne játssz ilyen nagy szavakkal, mert ahhoz még nagyon-nagyon gyerek vagy. Itt mutatkozik meg az éretlenséged.
2009. aug. 2. 12:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!