Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem akarok tablettát szedni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok tablettát szedni, de óvszerrel a barátom nem élvezi. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Bocs, hogy kicsit buta a kérdés, de ő mondta nekem, hogy ő nem tudja élvezni, ha gumiban csinálja. Észre is vettem, nem tud elmenni. De tablettát nem akarok szedni, mert egyrészt drága, mindenféle vizsgálatra kell járni, amihez a kutyának sincs kedve, és felborítja az egész hormonrendszeremet. Másrészt nem akarom kockára tenni egy esetlegesen fellépő későbbi babavállalást. (amúgy nem szeretnék gyereket, utálom a gyerekeket, de mi van, ha megváltozom?)

És főleg nem akarom megismerni a mellékhatásait, például az elhízást.

Vállalnom kéne a kockázatot, csakhogy ő jobban érezze magát?

Gumi nélkül kellene, de a tabletta... áááh.:S

2011. márc. 13. 17:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim ***** válasza:

Na, arra felé nem vagyok jártas. De szerintem egy próbát megér. Én kitenném a helyedben a kérdést :)

"puszi-pacsi" ez jó :D :D

2011. márc. 15. 09:10
 82/85 anonim ***** válasza:
Ha 16 éves vagy, akkor ne szedj tablettát, akár szeretné a pasid, akár nem. Legalább pár évig bírja ki óvszerrel.
2011. márc. 15. 09:37
 83/85 anonim ***** válasza:
de azért az se semmi, hogy majdnem 9 oldalnyi válasz kellett, hogy kiderüljön, hogy hány éves vagy. Pedig ez teljesen más helyzetet teremt. Én barátnőmnek semmi baja nincs a gyógyszertől, mi tabletta pártiak vagyunk, de 16 évesen még tényleg nem javasolt. 16 évesen szerintem csak komoly bőr problémákra írnak föl fog.gátlót
2011. márc. 16. 10:23
 84/85 A kérdező kommentje:

És az miért baj, hogy csak most mondtam el?

A lényeg ugyanaz. Jó, nem fogok tablettát szedni.

2011. márc. 16. 21:36
 85/85 anonim ***** válasza:
a lényeg nagyon nem ugyanaz. mert nem mindegy, hogy egy huszon akárhány éves kérdezi, aki szedhetné ha úgy dönt, vagy egy 16 éves akinek még csak nem is ajánlanák még, így a kérdés egyértelmű
2011. márc. 17. 20:01
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!