Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem akarok tablettát szedni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok tablettát szedni, de óvszerrel a barátom nem élvezi. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Bocs, hogy kicsit buta a kérdés, de ő mondta nekem, hogy ő nem tudja élvezni, ha gumiban csinálja. Észre is vettem, nem tud elmenni. De tablettát nem akarok szedni, mert egyrészt drága, mindenféle vizsgálatra kell járni, amihez a kutyának sincs kedve, és felborítja az egész hormonrendszeremet. Másrészt nem akarom kockára tenni egy esetlegesen fellépő későbbi babavállalást. (amúgy nem szeretnék gyereket, utálom a gyerekeket, de mi van, ha megváltozom?)

És főleg nem akarom megismerni a mellékhatásait, például az elhízást.

Vállalnom kéne a kockázatot, csakhogy ő jobban érezze magát?

Gumi nélkül kellene, de a tabletta... áááh.:S

2011. márc. 13. 17:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 A kérdező kommentje:

Most miért kell kiakadni?

Először észre sem vettem, hogy ezt írtad.

Amúgy azt hittem, ez egy vicc. Ez komolyan van, aki használja? Na fröcsögjön már a nyálad, csak kérdeztem valamit. Ja, lehet, hogy az agyam még tini. :)

2011. márc. 13. 18:07
 32/85 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

17:51 Harapd már le a fejem, sőt, kérlek fejtsd ki azt is, miért nem kellett volna nekem megszületnem, és inkább folytam volna le a fater lábán ennyi ésszel. De beteg vagy. :D:D"

Lehet, hogy jobban is járt volna a világ, ha egy hülyével kevesebb születik. De természetesen én vagyok a "beteg" szerinted. Örülök neki, hogy te olyan marha intelligens vagy! -.-"

2011. márc. 13. 18:11
 33/85 A kérdező kommentje:

Te itt vezeted le a feszültséget?

Most komolyan, miért kell szórakozni ezen?

2011. márc. 13. 18:12
 34/85 A kérdező kommentje:
Már kérdezni sem szabad? De jó, hogy nem vagyok olyan, mint te... Mindenen felkapod a vizet.
2011. márc. 13. 18:14
 35/85 anonim ***** válasza:
100%

"Arra nem gondoltál, hogy latex érzékenysége lehet?"

Ha latexérzékeny lenne, akkor allergiás tüneteket produkálna gumihasználat után, nem annyi lenne a gondja, hogy nem tud elmenni.

Egyébként akármennyire is mondják itt a férfiak, hogy nem lesz tőle semmi bajod, azért ez nem garantált.

50 tablettát szedő nőt kérdeztem meg, és csupán 10 mondta azt, hogy semmilyen negatív mellékhatást nem tapasztalt tabiszedés alatt.

A libidócsökkenés és a hüvelyszárazság iszonyat gyakori volt, de trombózis is előfordult.

Igen is az a nagy büdös helyzet, hogy a pasinak (ha nem allergiás a latexre), akkor semmi gondja nem származik a gumitól, míg egy nőnek igenis lehet baja.

Ha ennyire nem akarsz tabit szedni, akkor ne szedj.

Tényleg ott van lehetőségként a pesszárium spermiciddel kombinálva, vagy a spermicid+megszakítás+naptármódszer.

De ez macerás.

Nem gondolnám, hogy önzőség lenne. Vagyis tőle is ugyanolyan önzőség, ha elvárja, hogy miatta tabit szedj, holott nem szeretnél.

Orvoshoz viszont menj el, mert a méhnyakrák nem válogat. Felelőtlenség, hogy aktív nemi életet élsz, de nem jártál még orvosnál.

2011. márc. 13. 18:16
 36/85 anonim ***** válasza:
61%

Tudod, ezzel a kérdéseddel csak két probléma volt:

1. nem mész el nőgyógyászhoz, és azt hiszed, ha tablettát írna fel, visszajáró "vendég" lennél. Ez a te döntésed, de ha élsz nemi életet, illik elmenni legalább évente vizsgálatra / a saját magad érdekében.

2. az, hogy utálod a gyerekeket, a te dolgod, de egy ilyen oldalon, ahol sok a családos ember, ezt lehetne máshogy, finomabban is megfogalmazni.

Eddig azt hittem, te egy normális, talpraesett csaj vagy, de ezzel a topikkal /meg a b.szogatásnak hitt segítségnyújtásra reagálásoddal/ bebizonyítottad, te is csak egy vagy azok közül, akiknél elmaradt a felvilágosítás.

Ezt is lehet nyugodtan cseszegetésnek venni, de előbb gondolkozz, mielőtt cselekszel..

2011. márc. 13. 18:16
 37/85 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: Annyit még hozzátennék, hogy hiába mondják, hogy a tabi nem okozhat meddőséget, a gyakorlat még is azt mutatja, hogy rengeteg nőnek a tabi szedés után nem tér vissza a ciklusa. Jó esetben ezen tud segíteni az orvos...
2011. márc. 13. 18:17
 38/85 anonim ***** válasza:
Bocs, utolsó előtti voltam.
2011. márc. 13. 18:18
 39/85 A kérdező kommentje:

Oké, el fogok menni.

Na, azt hittem, hogy szekálás, de most ez miért olyan rossz? Nem bízom én már itt senkiben, annyiszor vertek már át.

És ne személyeskedj.

2011. márc. 13. 18:19
 40/85 A kérdező kommentje:
Ez ennyire gáz? Többen élnek aktív nemi életet körülöttem, de sokan nem mentek még orvoshoz.
2011. márc. 13. 18:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!