Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok tablettát szedni, de óvszerrel a barátom nem élvezi. Mit csináljak?
Bocs, hogy kicsit buta a kérdés, de ő mondta nekem, hogy ő nem tudja élvezni, ha gumiban csinálja. Észre is vettem, nem tud elmenni. De tablettát nem akarok szedni, mert egyrészt drága, mindenféle vizsgálatra kell járni, amihez a kutyának sincs kedve, és felborítja az egész hormonrendszeremet. Másrészt nem akarom kockára tenni egy esetlegesen fellépő későbbi babavállalást. (amúgy nem szeretnék gyereket, utálom a gyerekeket, de mi van, ha megváltozom?)
És főleg nem akarom megismerni a mellékhatásait, például az elhízást.
Vállalnom kéne a kockázatot, csakhogy ő jobban érezze magát?
Gumi nélkül kellene, de a tabletta... áááh.:S
Most miért kell kiakadni?
Először észre sem vettem, hogy ezt írtad.
Amúgy azt hittem, ez egy vicc. Ez komolyan van, aki használja? Na fröcsögjön már a nyálad, csak kérdeztem valamit. Ja, lehet, hogy az agyam még tini. :)
"A kérdező kommentje:
17:51 Harapd már le a fejem, sőt, kérlek fejtsd ki azt is, miért nem kellett volna nekem megszületnem, és inkább folytam volna le a fater lábán ennyi ésszel. De beteg vagy. :D:D"
Lehet, hogy jobban is járt volna a világ, ha egy hülyével kevesebb születik. De természetesen én vagyok a "beteg" szerinted. Örülök neki, hogy te olyan marha intelligens vagy! -.-"
Te itt vezeted le a feszültséget?
Most komolyan, miért kell szórakozni ezen?
"Arra nem gondoltál, hogy latex érzékenysége lehet?"
Ha latexérzékeny lenne, akkor allergiás tüneteket produkálna gumihasználat után, nem annyi lenne a gondja, hogy nem tud elmenni.
Egyébként akármennyire is mondják itt a férfiak, hogy nem lesz tőle semmi bajod, azért ez nem garantált.
50 tablettát szedő nőt kérdeztem meg, és csupán 10 mondta azt, hogy semmilyen negatív mellékhatást nem tapasztalt tabiszedés alatt.
A libidócsökkenés és a hüvelyszárazság iszonyat gyakori volt, de trombózis is előfordult.
Igen is az a nagy büdös helyzet, hogy a pasinak (ha nem allergiás a latexre), akkor semmi gondja nem származik a gumitól, míg egy nőnek igenis lehet baja.
Ha ennyire nem akarsz tabit szedni, akkor ne szedj.
Tényleg ott van lehetőségként a pesszárium spermiciddel kombinálva, vagy a spermicid+megszakítás+naptármódszer.
De ez macerás.
Nem gondolnám, hogy önzőség lenne. Vagyis tőle is ugyanolyan önzőség, ha elvárja, hogy miatta tabit szedj, holott nem szeretnél.
Orvoshoz viszont menj el, mert a méhnyakrák nem válogat. Felelőtlenség, hogy aktív nemi életet élsz, de nem jártál még orvosnál.
Tudod, ezzel a kérdéseddel csak két probléma volt:
1. nem mész el nőgyógyászhoz, és azt hiszed, ha tablettát írna fel, visszajáró "vendég" lennél. Ez a te döntésed, de ha élsz nemi életet, illik elmenni legalább évente vizsgálatra / a saját magad érdekében.
2. az, hogy utálod a gyerekeket, a te dolgod, de egy ilyen oldalon, ahol sok a családos ember, ezt lehetne máshogy, finomabban is megfogalmazni.
Eddig azt hittem, te egy normális, talpraesett csaj vagy, de ezzel a topikkal /meg a b.szogatásnak hitt segítségnyújtásra reagálásoddal/ bebizonyítottad, te is csak egy vagy azok közül, akiknél elmaradt a felvilágosítás.
Ezt is lehet nyugodtan cseszegetésnek venni, de előbb gondolkozz, mielőtt cselekszel..
Oké, el fogok menni.
Na, azt hittem, hogy szekálás, de most ez miért olyan rossz? Nem bízom én már itt senkiben, annyiszor vertek már át.
És ne személyeskedj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!