Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok tablettát szedni, de óvszerrel a barátom nem élvezi. Mit csináljak?
Bocs, hogy kicsit buta a kérdés, de ő mondta nekem, hogy ő nem tudja élvezni, ha gumiban csinálja. Észre is vettem, nem tud elmenni. De tablettát nem akarok szedni, mert egyrészt drága, mindenféle vizsgálatra kell járni, amihez a kutyának sincs kedve, és felborítja az egész hormonrendszeremet. Másrészt nem akarom kockára tenni egy esetlegesen fellépő későbbi babavállalást. (amúgy nem szeretnék gyereket, utálom a gyerekeket, de mi van, ha megváltozom?)
És főleg nem akarom megismerni a mellékhatásait, például az elhízást.
Vállalnom kéne a kockázatot, csakhogy ő jobban érezze magát?
Gumi nélkül kellene, de a tabletta... áááh.:S
Először is nőgyógyászhoz a saját egészséged érdekében muszáj lenne elmenned, aki pedig nemi életet él, minimum évente rákszűrésre kell járnia. Pesszáriumot csak már szült nőknek helyeznek fel általában.
Ami a fogamzásgátlót illeti, nem vagy köteles szedni, mert sok mellékhatása van, valamire való orvos alapos vizsgálat előtt fel sem írja, kötelező lenne előtte a vérvizsgálat is, ugyanis akik hajlamosak trombózisra azok nem szedhetik, ill. még millió egy dolog van, amiért nem olyan szuper a tabletta. Miért nem élvezi gumiba? Erről már beszélgetettek? Nem lehet, hogy nem jó méretet, meg típust vesz? Nekem ez a nem élvezem gumival, ha nincs komoly probléma mögötte, mindig olyan finnyáskodásnak tűnt. Amivel még lehet védekezni, ha közvetlen az aktus előtt te helyezel fel hüvelytablettát.
Én nő létemre érzem a különbséget és SOKKAL jobb óvszer nélkül. A gyógyszer egy minimális kockázat. Az, hogy te önző vagy, az a te bajod. "amúgy nem szeretnék gyereket, utálom a gyerekeket, de mi van, ha megváltozom?)" nonszensz...
Hidd el a barátod, ha sokáig nem jó a szex, előbb utóbb tovább fog lépni. Ha már egy ideje jártok, áldozatokat is kell hozni, elvégre ez egy kapcsolat lényege. Nem is értelek titeket (többiek). Szerintetek meg tudja játszani egy srác hogy nem élvez el? Vagy mi?
21/L
Ez mekkora fas*zság h nem élvez el gumiba! Egyszerűen csak kényelmesebb lenne téged mérgezni hormonokkal!!!
1. a pasid önző
2. olyan nincs hogy nem megy el benne-tanuljon meg elmenni benne (mi nők is tanuljuk az orgazmust, nem?)
3. a fogamzásgátló veszélyes, és az egészséged fontosabb, mint az elélvezése
Lehet hogy kiváltanád a tablettát, de mi lenne, ha telelennél tőle cisztával, később meddővé válnál (vannak ilyen nőismerőseim), elhíznál, trombózist kapnál vagy abszolút nem igényelnéd a szexet a tabletta mellékhatása miatt?
4. Te el szoktál élvezni szex közben?
Szerintem maradjatok az óvszer mellett. Ő is tanulhat óvszerben élvezni, legalább az egészségedet megkímélné.
Amúgy valaki itt írta, hogy ha a pasi nem élvezi akkor félrelép úgyis...na és ha a kérdező sem élvezi, akkor ő is félrelép ugye??
Kicsit nekem is finnyáskodásnak tűnik, de azt mondta, sosem ment el gumiban.
De az egy másik dolog ugye, hogy mit mondd...
18:46 Oléé azt hittem már értelmes választ nem is kapok, köszönöm, fényt hoztál a napomba, komolyan. :)
Az tök jó, hogy ilyeneket ajánlanak annak, aki éppen hogy elkezdte az egész összebújós-kihúzós-bedugósat játszani.
Szaladgáljak orvoshoz, lassan ezzel is megbékélek már, rendben, majd nagybevásárlás után első utam hozzá vezet.
Azt mondta, sosem élvezett el úgy. Szerintem az volt, hogy amint elkezdte gumi nélkül, nem tudta élvezni gumival.
De nem firtattam ezt a témát nála.
A tabletta nem szuper oldala miatt kételkedek ebben, de ezek szerint önző vagyok. Az a rossz, hogy én is annak érzem magam.
Hüvelytabletta biztonságos?
Tényleg, elvileg a nők is tanulják. O__O
Még nem voltam vele sokszor (kétszer), szóval nekem sem sikerült eddig, de ettől eltekintve nagyon jó volt, és éreztem, hogy nagyon közel vagyok hozzá. Szerintem nekem csak az a bajom, hogy össze kell vele szoknom még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!