Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlzás ha szedek fogamzásgátlót tablettát de én emellett szeretném ha óvszerrel is védekeznénk? 19/L
Figyelt kérdés
2010. márc. 10. 14:13
2/40 anonim válasza:
Hát eléggé,de szerintem jobb,minthha nem foglalkoznál egyáltalán a védekezéssel.
5/40 anonim válasza:
Akkor minek szedsz gyógyszert? Szerintem túlzás és fölösleges. Na mindegy, legalább nem a megszakításos fajtából vagy akik utána csodálkoznak, hogy hármas ikreket várnak.
6/40 anonim válasza:
az óvszer legalább véd a fertőzések ellen is, míg a tabletta csak a terhesség ellen.
csak a teherbeesés veszélye szempontjából túlzás, hiszen ha a tablettát rendesen szeded, az megvéd.
de tényleg jobb lenne, ha a korosztályodban levő lányok inkább túloznának, mint így, hogy a többség tesz rá magasról, aztán nyavalyognak hogy "ugye nem vagyok terhes?"
28/N
7/40 anonim válasza:
Nem túlzás! Sőt! nagyon okosan teszed, hiszem a tabletta a nemkívánt terhességtől véd de a nemi úton terjedő betegségektől nem! A gumióvszer viszon az ellen is! Nagyon kellemetlenek a nemi úton terjedő betegségek, sokan nem veszik komolyan, pedig jobb vigyázni!
8/40 anonim válasza:
ha állandó partnered van felesleges a gumi
9/40 anonim válasza:
Miért lenne felesleges? pl: elmegy egy lány az uszodába összeszed valamilyen jó kis gombát, akkor ha használnak gumit, legalább a fiú nem fog szenvedni vele!
El se hiszed milyen sok helyről össze lehet szedni akármit! Kell ez akárkinek is? És ha már az egyiknek megvan, akkor legalább a másikat védjük már meg a bajtól!
10/40 anonim válasza:
örökös félelemben éljek hátha gombát kaptam? nemfogok emiatt gumit használni, amugy sem járok uszodába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!