Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarja a párom, hogy fogamzásgátlót szedjek? Pedig elég sokat szexelünk, mégis az óvszer mellett van.22/Lány
Én jobban élvezném óvszer nélkül,hiszen akkor tényleg nem választana el tőle semmi. Nem kellene megállni,hogy jajj fel kell húzni az óvszert,az olyan illúzióromboló... Soha nem voltam még beteg,nem értem miért ellenzi a f.gátlót.:S
Anyagilag neki is jobb lenne. (mindig ő veszi)
Hogy vegyem rá? Másnál is volt ilyen probléma? Vagy esetleg ennyire nem bízik meg bennem és azért nem szeretné ezt a védekezési módszert?
Vagy nem bízik meg benned, vagy egyszerűen csak téged óv. A fogamzásgátlóknak hosszú távon komoly káros hatásaik vannak.
Elsőnek: akkor az "okos" férfiak nagyon boldogtalan életet élnek :-)
Cseréljünk pasit:)
Az enyém mindig azt akarja, hogy fogamzásgátlót szedjek pedig tudja, hogy irtó beteg vagyok tőle. Semmi pénzért nem húzna gumit.
Inkább bevállalja a gyereket is csak ne kelljen neki gumi:(
Én a nem bízik benned verzióra szavazok, de hozzátenném, hogy tökéletesen megértem és egyetértek vele, bár minden férfi és nő így gondolkozna.
Én nő vagyok, de mindig szedtem tabit, mert azt ÉN irányítottam, az ÉN kezemben volt a sorsom. Nem kellett attól félnem, hogy a pasi elbénázza, és ÉN maradok terhes, ő meg mossa kezeit.
Fordítva is így helyes: mondani mindent lehet... Sok nő hazudja, hogy szedi a tabit, holott nem szedi, csak úgy akarja megtartani a pasit, hogy teherbe esik. A pasi meg szidja a nőt, holott ő is hibás, hiszen a gyerekhez 2 ember kell, tehát aki nem akar gyereket, védekezzen saját maga is, a másiktól függetlenül.
Elhiszem, hogy te rendesen szednéd a tabit, de meg kell érteni a pasit is.
szerintem az elég genyóság lenne, ha felíratnád, és akkor mondanád el, ha védett vagy... egyébként, én sem szeretném, ha a barátnőm gyógyszert szedne. konyítok annyira a bioszhoz, hogy azt mondjam, inkább veszem a gumit.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!