Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért nem akarja a párom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarja a párom, hogy fogamzásgátlót szedjek? Pedig elég sokat szexelünk, mégis az óvszer mellett van.22/Lány

Figyelt kérdés

Én jobban élvezném óvszer nélkül,hiszen akkor tényleg nem választana el tőle semmi. Nem kellene megállni,hogy jajj fel kell húzni az óvszert,az olyan illúzióromboló... Soha nem voltam még beteg,nem értem miért ellenzi a f.gátlót.:S

Anyagilag neki is jobb lenne. (mindig ő veszi)

Hogy vegyem rá? Másnál is volt ilyen probléma? Vagy esetleg ennyire nem bízik meg bennem és azért nem szeretné ezt a védekezési módszert?

2011. okt. 28. 08:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
85%
Szerencsére az én párom nem szab meg semmit és nem kezel a tulajdonaként. Az én testem, eldönthetem, hogy mit teszek vele. Ha véleménye van, elmondja, de nem sértődik meg, ha mégis másképp döntök. Nem mellesleg ez a bizalom dolog is elég gáz, amiről előttem írnak. Az nem is kapcsolat, ahol ez kérdés... az egész egy hazugság és fölösleges, semmi értelme. Gratulálok az "okos" férfiaknak.
2011. okt. 28. 09:36
 12/25 A kérdező kommentje:

Ő azt mondta engem akar védeni,és inkább felhúzza az óvszert, de én mégis inkább a bizalmatlanságra gondolok.

Volt egy bnője,aki szedte a f.gátlót,és egyszer azt mondta,hogy terhes,így akarta megfogni. Lehet ez miatt...:S

2011. okt. 28. 09:38
 13/25 bánomisén ***** válasza:
86%
Te is kreálod magadnak a problémákat ám... Ha azt mondta, hogy téged akar védeni, akkor téged akar védeni. Pont. Hogy mi volt a múltban, az egy dolog, az a nő nem te vagy, szerintem ezt ő is tudja.
2011. okt. 28. 09:43
 14/25 napietus ***** válasza:
87%
ja, ez benne lehet, egyszer már megégette magát, és most tart ettől. valamilyen szinten mondjuk ez is érthető. az ilyen szemét r*bancokat kéne belelőni a Dunába, mint a kedves ex :S
2011. okt. 28. 09:45
 15/25 anonim ***** válasza:
94%

Párommal ugyanígy voltunk, inkább felvette folyton a gumit, és kínlódott vele, minthogy megengedje a gyógyszert. Aztán anyu kért időpontot nődokihoz vizsgálatra, és ott elkezdtem pedzegetni a dolgot páromnak, ott 50% ban belement, majd olvasott valamit a tablettáról, és halálosan ellene lett, én meg a neten kerestem érveket, utánanéztem, mindent megkerestem vele kapcsolatosan, elolvastattam vele, bár még mindig nem tudtam meggyőzni.

Elmentem dokihoz, felírta, páromhoz elvittem megmutattam, hogy itt van, és neki fogok állni szedni, akkor már rábólintott.

Azóta van hogy még a gumit bevállalja mellé, de most már inkább elhagyjuk, már beletőrődött. :D

2011. okt. 28. 09:46
 16/25 anonim ***** válasza:
87%
Ne haragudj,de szerintem elég nagylány vagy már,hogy eldöntsd,hogy felíratod és elkezded szedni.Igazából furcsa,mert a pasik nem szeretik az óvszert.
2011. okt. 28. 10:49
 17/25 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem három lehetőség van:

1. Nem bízik benned. Vagy attól fél, hogy esetleg azt csinálod, mint az exe, vagy csak attól, hogy elfelejted beszedni a tablettát. Végül is ha szétnézel az oldalon, ebben a kategóriában a kérdések fele arról szól, hogy elfelejtettem bevenni a tabit, de szexeltem a párommal", vagy "rosszul szedtem a tablettát".

2. Nem bízik a tablettában. Ha a gumi kiszakad, azt látod, és még tudsz vmit tenni. De ha nem hat a tabletta (kihagyod, kihányod, vmelyik gyógyszer csökkenti a hatását), már csak akkor veszed észre, ha teherbe estél.

3. Félt. A tabletta számos pozitív hatása mellett sajnos van legalább annyi negatív is. A szedés alatt jelentkezők még csak hagyján, hiszen ha lecsökken a libidód, migréned lesz vagy meghízol, akkor abbahagyod és kész.

De sajnos vkinél nagyon megkavarja a hormonrendszert, ami csak akkor derül ki, mikor az illető abbahagyja. És mondjuk nem menstruál több hónapig, nincs peteérése, és rohangálhat a dokihoz hormonkezelésre, ha gyereket akar. Vagy épp úgy kiragyásodik, mintha a második tinikorát élné, annak ellenére, hogy tizenévesen nem volt egy darab pattanása se. Az ember nagy része azt hiszi, hogy ez vmi iszonyatosan ritka utóhatás, de sajnos sokkal gyakoribb, mint gondolnák.

2011. okt. 28. 12:46
 18/25 anonim ***** válasza:
98%

Utolsó vagyok.

Egyébként ha annyira akarsz akkor kezd el szedni. Ha tudja, hogy szeded a gyógyszert, és úgy is gumit akar, akkor az első vagy a második lehetőség érvényes. Ha hagyja a gumit, akkor a harmadik.

2011. okt. 28. 12:47
 19/25 anonim ***** válasza:
67%

sztem meg nem akar egy életen át tartásdíjat fizetni XD...amilyen lököttek a nők a babákat illetően manaopság, nem csodálom...

amúgy irasd fel, kezd el szedni, és ha még úgy is akarja a gumit, akkor bizalmatlan veled szembe, amit az exe után meg is értek....

ha elhagyja téged féltett, de ha látja h nincs bajod már nem fog.

21/ L

2011. okt. 28. 16:14
 20/25 anonim válasza:
78%

Szerintem egyszerűen csak szeret...

Az én barátom sem engedné, de tudod hogy ez miért van? Mert a későbbiekben, ha mondjuk gyereket akarsz, akkor lehet, hogy nem lesz egészséges, azontúl neked sem tesz jót. És ha lemond az élvezetről a te javadra, becsüld meg...

2012. márc. 10. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!