Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Miért nem akarja a párom,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarja a párom, hogy fogamzásgátlót szedjek? Pedig elég sokat szexelünk, mégis az óvszer mellett van.22/Lány

Figyelt kérdés

Én jobban élvezném óvszer nélkül,hiszen akkor tényleg nem választana el tőle semmi. Nem kellene megállni,hogy jajj fel kell húzni az óvszert,az olyan illúzióromboló... Soha nem voltam még beteg,nem értem miért ellenzi a f.gátlót.:S

Anyagilag neki is jobb lenne. (mindig ő veszi)

Hogy vegyem rá? Másnál is volt ilyen probléma? Vagy esetleg ennyire nem bízik meg bennem és azért nem szeretné ezt a védekezési módszert?

2011. okt. 28. 08:38
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehet neki van vmilyen betegsége,és nem akarja hogy óvszer nélkül elkapd.Ez csak egy lehetőség,de azért benne van a pakliban.Szerintem faggasd ki hogy miért is nem akarja pontosan.Mert hogy téged óv,az tág fogalom.
2012. ápr. 5. 16:04
 22/25 ●●●● válasza:
100%
Örülj neki, hogy törődik az egészségeddel. A tabinak iszonyatosan romboló hatásai vannak hosszabb távon (pár évtől is). Ilyen önzetlen pasi kéne mindenkinek.:)
2013. nov. 18. 18:27
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát van az óvszer ellenzésnek lelki oka is. Én pl. amikor felhúzom rögtön lekonnyad, annyira utálom. A tabi azért rossz, mert a nő csalhat, érdeke szerint, és egy napon arra ébredsz, hogy apa vagy.
2014. márc. 10. 16:35
 24/25 anonim válasza:
34%
Egy dolgot mondjatok, amibe az ember bele kutyult és jól sült el....csak egyet....
2014. okt. 7. 17:55
 25/25 anonim ***** válasza:
78%
Elsőnek.. okos nő meg nem bízik meg egy férfiben sem.. volt hogy óvszer nélkül csináltuk az exemmel nem akart gumit húzni mondta majd vigyáz időben kiveszi nem vette mehettem a 72órás tablettát kiváltani
2020. júl. 11. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!