Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlzás ha szedek fogamzásgátlót tablettát de én emellett szeretném ha óvszerrel is védekeznénk? 19/L
Uszodába, strandon, a batátaidnál, de akár egy kávéház vagy étterem, pláza, reptér, kórház illemhelyiségében is elkaphatsz akármit! És nem csak gombás fertőzést!
És tudod, a legszomorúbb az, hogy mégcsak rá se kell ülnöd a WC-re, hiszen a kilincsen is ott vannak és a WC-papír adagolón is és még a csaptelepen is. Ezeket pedig nem tudod nem megfogni.
De azért remélem Te sose kapsz el ilyet!
Én sajnos "csak" HPV vírusferzőzött vagyok -abból is a magasrizikójú- de azóta sehol nem megyek WC-re -még a legjobb abrátomnál sem, akiről egyébként tudom hogy tisztaságmániás- hanem inkább tartogatom, és majd otthon letudom. (Tisztában vagyok vele hogy ez nemi úton terjedő betegség, de amióta tudom hogy ezzel kell élnem, vigyázok magamra, hogy mást ne szedjek össze!)
Tudom, hogy a tartogatás sem a legjobb dolog, de valamit valamiért alapon én még mindig ezt találom a legjobb döntésnek!
A gumióvszer kiszakadhat, aztán pedig indulhat az aggódás, hogy vajon terhes lettem vagy nem?
Persze így már lehet hogy egy kicsit sok. Kellő odafigyeléssel és a megfelelő márka megválasztásával szinte alig van esélye az óvszernek hogy kiszakadjon.
Ha úgy nézzük hogy óvszert használ egy pár, akkor gyakorlatilag majdnem 100 %-osan védettek , de ha csak tablettát szed valaki, úgy nem. A nemi úton terjedő betegségeknek még mindig van esélyük bejutni.
De itt a a szitu nem is ez volt, hanem az hogy tablettát szed a lány és hülyeség-e ,még gumit is használni?
Higyjétek el, nem lenne annyi tizenéves abortusz, ha mindenki úgy gondolkodna mint a fórumindító lány!
De még akkor sem, ha csak a tinédzserek fele gondolkozna így!
Minden tiszteletem a kérdezőé!
Le a kalapom előtte!
(Már ha tényleg komolyan is gondolja a kérdését!)
aki ennyire paranoiás véletlenül se egyen étteremben vagy bármilyen nyilvános helyen hátha nincs rendesen elmosva az evőeszköz vagy az alapanyag bármit elkaphatsz, és ki ne menjetek az utcára mert bármikor elüthet a busz is vagy rádtüsszög egy beteg ember.
persze majd elmegyek egy buliba vagy nyaralni és egyszer sem pisilek hanem hazaviszem magammal ...
Lehet viccelődni, és hülyeségeket összehordani, de majd megtudod ha lesz egyszer olyan betegséged, amit nem tudnak meggyógyítani és az életedet kell vele leélned.
És még nem is elég ez, de a terhességedbe és minden másba is bezavar.
Én is úgy gondolkoztam a betegségem előtt mint Te, de azóta már rájöttem hogy nem ilyen egyszerűek a dolgok.
A nyaralásra pedig képzeld, vittem egy flakon domestost illetve ennek a törlőkendőjét és egy ultrasol nevű kézfertőtlenítőt.
Ki lehet nevetni.
Én nem attól vélek hogy elüt egy busz, vagy rámesik egy virágcserép az emeletről. Az ellen nem tehetek semmit. De az ember egészsége a legfontosabb!
Majd Te is megtudod, ha ilyen helyztebe kerülsz!
(De ne kerülj! Nem kívánom!)
Egy jó minőségű gumi kiszakadására elég kevés az esély. Nem azon kell spórolni, ennyi!
A parázóknak meg..ennyi erővel az utcára se lépj ki, mert a fejedre esik egy tégla.
15:51
Igen! Éppen ezt írtam, hoyg jó minőségű óvszert kell választani és annak nagyon kicsi az esélye hogy kiszakad.
A parázós dolgot meg már elmagyaráztam. Én nem attól félek hogy rámesik egy tégla!
De akinek nincs ilyen betegésge az soha nem is fogja megérteni miről beszélek!
De kívánom hogy ne is értsétek!
Szexuális érintkezésnél a HPV nem a testnedvek cseréjével fertőz, hanem bőrkontaktus útján, ezért az óvszer sem biztosít 100 százalékos védelmet.
jobb ha nem is nyúlsz a barátodhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!