Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok tablettát szedni, de óvszerrel a barátom nem élvezi. Mit csináljak?
Bocs, hogy kicsit buta a kérdés, de ő mondta nekem, hogy ő nem tudja élvezni, ha gumiban csinálja. Észre is vettem, nem tud elmenni. De tablettát nem akarok szedni, mert egyrészt drága, mindenféle vizsgálatra kell járni, amihez a kutyának sincs kedve, és felborítja az egész hormonrendszeremet. Másrészt nem akarom kockára tenni egy esetlegesen fellépő későbbi babavállalást. (amúgy nem szeretnék gyereket, utálom a gyerekeket, de mi van, ha megváltozom?)
És főleg nem akarom megismerni a mellékhatásait, például az elhízást.
Vállalnom kéne a kockázatot, csakhogy ő jobban érezze magát?
Gumi nélkül kellene, de a tabletta... áááh.:S
Teljesen iagazd van, ne szedj tabit..én nagyon megbántam h 1 éve felirattam magamnak, azóta abbahagytam(8 kiló hízás, libidócsökkenés,fáradékonyság)
Sztem vmi ultravékony óvszert használjatok amibe van vmilyen izgató anyag.
Vagy még megpróbálhatod a hüvelygyűrűt itt leírja pontosan h mi is ez: [link]
Persze h jobb óvszer nélkül,de nem várhatja el h szedd ha te nem akarod. Egyáltalán nem vagy emiatt önző szerintem.
"mindenféle vizsgálatra kell járni, amihez a kutyának sincs kedve"
Véletlenül se menj el nőgyógyászhoz! A szexhez már elég érett vagy, de a nőgyógyászati vizsgálatot elsumákolod?
Nem a tablettával tennéd tönkre magad, hanem ezzel a felfogással.
Tegyél pesszáriumot.
Mindenki mást mond. XD
Hát azzal szerintem nem lenne gáz, hogy elfelejteném bevenni, bevenném a C vitaminnal és a hajerősítővel együtt. :)
Ok, tudom, hogy nem ártana járni. De sosem visz rá a lélek. Én feszengek ettől. Soha nem voltam nőgyógyásznál.
"Köszönöm a választ, de nem baromi nagy önzőség, hogy nem akarom ezt felvállalni az öröméért? "
Figy, ha ezen múlik a boldogsága veled, akkor nagyon szegény életű ember lehet a barátod..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!