Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem akarok tablettát szedni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok tablettát szedni, de óvszerrel a barátom nem élvezi. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Bocs, hogy kicsit buta a kérdés, de ő mondta nekem, hogy ő nem tudja élvezni, ha gumiban csinálja. Észre is vettem, nem tud elmenni. De tablettát nem akarok szedni, mert egyrészt drága, mindenféle vizsgálatra kell járni, amihez a kutyának sincs kedve, és felborítja az egész hormonrendszeremet. Másrészt nem akarom kockára tenni egy esetlegesen fellépő későbbi babavállalást. (amúgy nem szeretnék gyereket, utálom a gyerekeket, de mi van, ha megváltozom?)

És főleg nem akarom megismerni a mellékhatásait, például az elhízást.

Vállalnom kéne a kockázatot, csakhogy ő jobban érezze magát?

Gumi nélkül kellene, de a tabletta... áááh.:S

2011. márc. 13. 17:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim ***** válasza:
33%
persze én is csak a barátnőmből tudok kiindulni, de az ég világon semmilyen negatív mellékhatással nincs rá a gyógyszer. Ráadásul egy hosszú távú kapcsolat szerintem elképzelhetetlen csak gumival. Sokkal drágább mint a gyógyszer. Lehet, hogy majd mi is tartunk szünetet a gyógyszerrel, és akkor majd gumival védekezünk, de az max 3 hónap lesz.
2011. márc. 13. 17:32
 12/85 anonim ***** válasza:
33%
Hát én 16 vagyok. És még annyit a dologhoz hogyha vki ennyit nem bír megjegyezni hogy bevegyen vmit mindennap ugyanabban az időben,az sztem kicsit gáz...
2011. márc. 13. 17:33
 13/85 A kérdező kommentje:
Hanena, igazad van. =/
2011. márc. 13. 17:33
 14/85 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen iagazd van, ne szedj tabit..én nagyon megbántam h 1 éve felirattam magamnak, azóta abbahagytam(8 kiló hízás, libidócsökkenés,fáradékonyság)

Sztem vmi ultravékony óvszert használjatok amibe van vmilyen izgató anyag.

Vagy még megpróbálhatod a hüvelygyűrűt itt leírja pontosan h mi is ez: [link]

Persze h jobb óvszer nélkül,de nem várhatja el h szedd ha te nem akarod. Egyáltalán nem vagy emiatt önző szerintem.

2011. márc. 13. 17:34
 15/85 anonim ***** válasza:
Magánvéleményem az hogy nem bírom elképzelni hogyan lehet olcsóbb a gumi,hogyha pl.hetente megvan a normális 2 alkalom...Persze mindenkinek más "jön" be. Remélem megtaláljátok a megfelelő módszert :)
2011. márc. 13. 17:36
 16/85 anonim ***** válasza:
32%

"mindenféle vizsgálatra kell járni, amihez a kutyának sincs kedve"

Véletlenül se menj el nőgyógyászhoz! A szexhez már elég érett vagy, de a nőgyógyászati vizsgálatot elsumákolod?

Nem a tablettával tennéd tönkre magad, hanem ezzel a felfogással.

Tegyél pesszáriumot.

2011. márc. 13. 17:37
 17/85 A kérdező kommentje:

Mindenki mást mond. XD

Hát azzal szerintem nem lenne gáz, hogy elfelejteném bevenni, bevenném a C vitaminnal és a hajerősítővel együtt. :)

Ok, tudom, hogy nem ártana járni. De sosem visz rá a lélek. Én feszengek ettől. Soha nem voltam nőgyógyásznál.

2011. márc. 13. 17:37
 18/85 anonim ***** válasza:
51%
Nem ugyanaz az érzés koránt sem de az erős tulzás h gumiban nem lehet élvezni a szexet...
2011. márc. 13. 17:38
 19/85 anonim ***** válasza:

"Köszönöm a választ, de nem baromi nagy önzőség, hogy nem akarom ezt felvállalni az öröméért? "

Figy, ha ezen múlik a boldogsága veled, akkor nagyon szegény életű ember lehet a barátod..:/

2011. márc. 13. 17:39
 20/85 anonim ***** válasza:
73%
Te hány éves vagy?? Ez a nőgyógyásztól félek dolog,olyan "röhejes" kb.minthogy félek a fogorvostól :D
2011. márc. 13. 17:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!