Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem akarok tablettát szedni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok tablettát szedni, de óvszerrel a barátom nem élvezi. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Bocs, hogy kicsit buta a kérdés, de ő mondta nekem, hogy ő nem tudja élvezni, ha gumiban csinálja. Észre is vettem, nem tud elmenni. De tablettát nem akarok szedni, mert egyrészt drága, mindenféle vizsgálatra kell járni, amihez a kutyának sincs kedve, és felborítja az egész hormonrendszeremet. Másrészt nem akarom kockára tenni egy esetlegesen fellépő későbbi babavállalást. (amúgy nem szeretnék gyereket, utálom a gyerekeket, de mi van, ha megváltozom?)

És főleg nem akarom megismerni a mellékhatásait, például az elhízást.

Vállalnom kéne a kockázatot, csakhogy ő jobban érezze magát?

Gumi nélkül kellene, de a tabletta... áááh.:S

2011. márc. 13. 17:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:
Ha nem bízol itt senkiben, akkor miért tőlünk kérdezel?
2011. márc. 13. 18:22
 42/85 anonim ***** válasza:

Nem gáz, hanem felelőtlenség. Nem a mi gondunk mondjuk...

Méhnyakrákról pl hallottál már?

43/85 A kérdező kommentje:

18:16 Egy csomó nőnek van negatív tapasztalata ezzel. Pölö az egyik válaszoló is írt ilyet.

Ja, hogy az is baj, hogy leírtam, hogy utálom a gyerekeket. Ezer bocs mindenkitől, megyek és elásom magam a kerti kislapáttal, amivel a szomszéd hatéves Bécike szokott játszani.

44/85 A kérdező kommentje:

Igen, hallottam már.

Jó, akkor elkezdem úgymond Ádámnál és Évánál annyival, hogy eddig nem éltem aktív szexuális életet, ezért eddig nem tartottam szükségesnek eljárni dokihoz. Gondoltam, majd ha eljön az az idő, benézek hozzá, és adok két puszit a pofijára, és meglapogatom a buksiját. :D

Na, most komolyan. Szándékomban állt, meg én direkt azt írtam, hogy nem az orvostól félek, hanem a tabletta mellékhatásaitól.

Ja, és megjegyzem, a fogorvostól viszont rettegek. Viccen kívül.

2011. márc. 13. 18:25
 45/85 A kérdező kommentje:
Csak ha tabim lenne, sokkal többször kellene szaladgálni hozzá.
2011. márc. 13. 18:26
 46/85 anonim ***** válasza:

Egyáltalán hány éves vagy te ha szabad érdeklődnöm? A tíz éves unokahúgomnak komolyabb a felfogása, mint a tiéd, pedig gondolom te idősebb vagy.

Másrészt meg tényleg, miért kérsz vadidegen emberektől segítséget/tanácsot, ha nem bízol meg senkiben, és nem fogadod meg azokat? Ne haragudj, de nem igazán értelek! Itt írták az előbb, hogy aki már nemi életet él, annak illő volna legalább évente egyszer felkeresnie a nőgyógyászt. A stílusodból ítélve, te nagyon nem vagy még "felnőtt" a szexhez!

2011. márc. 13. 18:28
 47/85 A kérdező kommentje:
18:22 Ne már, ne forgasd ki a szavaimat. Én egy békés természet vagyok, ne veszekedj már velem.
2011. márc. 13. 18:28
 48/85 A kérdező kommentje:
Figy, direkt azért kérdeztem vissza, hogy nem-e valami rossz poén, mert jópárszor átvágták már a fejemet itt. Rákérdeztem, de mivel megerősítette(d), hogy nem volt szemétkedés, komolyan vettem.
2011. márc. 13. 18:32
 49/85 A kérdező kommentje:
Aki nemi életet él, annak évente egyszer el kell mennie. Most mondom, hogy eddig nem éltem aktív nemi életet, ezért nem voltam még.
2011. márc. 13. 18:33
 50/85 A kérdező kommentje:
A szexhez való érettséget meg nekem kell éreznem, nem?
2011. márc. 13. 18:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!