Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem akarok tablettát szedni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok tablettát szedni, de óvszerrel a barátom nem élvezi. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Bocs, hogy kicsit buta a kérdés, de ő mondta nekem, hogy ő nem tudja élvezni, ha gumiban csinálja. Észre is vettem, nem tud elmenni. De tablettát nem akarok szedni, mert egyrészt drága, mindenféle vizsgálatra kell járni, amihez a kutyának sincs kedve, és felborítja az egész hormonrendszeremet. Másrészt nem akarom kockára tenni egy esetlegesen fellépő későbbi babavállalást. (amúgy nem szeretnék gyereket, utálom a gyerekeket, de mi van, ha megváltozom?)

És főleg nem akarom megismerni a mellékhatásait, például az elhízást.

Vállalnom kéne a kockázatot, csakhogy ő jobban érezze magát?

Gumi nélkül kellene, de a tabletta... áááh.:S

2011. márc. 13. 17:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/85 anonim ***** válasza:
41%

Te döntésed, de szerintem egy fiú kedvéért ne tedd tönkre az egészségedet (elhízás, hormonok stb..) amelyik bogyó meg már "kevésbé káros" gondolom az meg méreg drága..bárengem nem érint ez a saját éleményem.. Neked kell eldönteened.. Egészséged vs. Barátod """"öröme"""",

Ez legyen a legnagyobb baja szerintem az életben.. már nemazér..:/

2011. márc. 13. 17:24
 2/85 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de nem baromi nagy önzőség, hogy nem akarom ezt felvállalni az öröméért?
2011. márc. 13. 17:26
 3/85 anonim ***** válasza:
33%

Szia!

Nekem a gyógyszerem 3 hónapra 6.000 ft,szerintem nem egy hű de nagy összeg. És semmi káros mellékhatása nem volt rám. Ha a barátod gumival nem szereti,akkor ez marad. :/

2011. márc. 13. 17:27
 4/85 A kérdező kommentje:

6000 még nem annyira gáz, de nem is igazán az ára miatt, hanem az egészségem miatt.

Milyet szedsz, ha megkérdezhetem?

Köszi!

2011. márc. 13. 17:29
 5/85 anonim ***** válasza:
33%
Mellékesen meg ki mondta neked hogy mindenféle kivizsgálásra kell járni a gyógyszer miatt????
2011. márc. 13. 17:29
 6/85 anonim ***** válasza:
53%
Lindynette 20,de életkortól is függ néha hogy kinek mit adnak
2011. márc. 13. 17:30
 7/85 A kérdező kommentje:
Hát felíratni, nem? Meg elvileg kell vizsgálatra járni, hogy megelőzzék a káros hatásokat. Itt olvastam, ne nézz hülyének kérlek. :S
 8/85 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg tőle, hogy mit könnyebb-e: Felhúzni a gumit, vagy felnevelni a gyereket.

Attól, hogy felhúzza a gumit, nem fog elhízni, nem borul fel a hormonháztartása, nem kell orvoshoz szaladgálnia, nem kell annyi pénzt adnia érte, és nem idegeskedik azon, hogy vett-e ma be tablettát. EZt így mondd el neki, hogy neki a gumitól semmi baja nem lesz, neked viszont a libidócsökkenést még nem is említettem.

9/85 A kérdező kommentje:

Köszi, ha ilyen írnának fel (ha elmennék felíratni), akkor lehet, nem paráznék annyira.

És te hány éves vagy?

2011. márc. 13. 17:31
 10/85 anonim ***** válasza:
0%
Hát nekem annyi volt hogy felirattuk,és utána 3 havonta orvosi vizsgálat,normális ellenőrzés hogy minden ok e.Meg azért alapból sem ártana dokihoz járni :).
2011. márc. 13. 17:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!