Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok tablettát szedni, de óvszerrel a barátom nem
élvezi. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Bocs, hogy kicsit buta a kérdés, de ő mondta nekem, hogy ő nem tudja élvezni, ha gumiban csinálja. Észre is vettem, nem tud elmenni. De tablettát nem akarok szedni, mert egyrészt drága, mindenféle vizsgálatra kell járni, amihez a kutyának sincs kedve, és felborítja az egész hormonrendszeremet. Másrészt nem akarom kockára tenni egy esetlegesen fellépő későbbi babavállalást. (amúgy nem szeretnék gyereket, utálom a gyerekeket, de mi van, ha megváltozom?)
És főleg nem akarom megismerni a mellékhatásait, például az elhízást.
Vállalnom kéne a kockázatot, csakhogy ő jobban érezze magát?
Könyörgöm annyira buták vagytok. A srác nem maga az ördög aki azért jött a világra, hogy téged belekényszerítsen a gyógyszer szedésbe. Arra nem gondoltál, hogy latex érzékenysége lehet? Nem kell ez a rossz duma, hogy úristen neked véged ha gyógyszert szedsz, se gyerek, se egészség, elhízás, libidó csökkenés. Persze ezek lehetnek tünetek, de elolvastad te már bármelyik gyógyszer leírását? Mindegyik re rá írják a legrosszabb lehetőségeket is. Én barátnőm nem hízott el, finoman szólva a libidója se csökkent. Nem kell a fröcsögés!!
2011. márc. 13. 17:39
22/85 A kérdező kommentje:
17:37 Kösz, nem kioktatást kértem. Majd elmegyek.
2011. márc. 13. 17:40
23/85 anonim válasza:
Az tény, hogy nőgyógyászhoz ígyis-úgyis kell menni, de az is tény, hogy ha tabit szedsz, akkor többször (tapasztalat). Szóval Kérdező: Ha te nem akarod, akkor nem kényszeríthetnek. Egyáltalán nem vagy önző, én sem szedek tabit, egyszer kellett kipróbálnom, és egy életre megutáltam.
2011. márc. 13. 17:40
24/85 A kérdező kommentje:
17:39
Én nem vagyok buta. :(
2011. márc. 13. 17:41
25/85 A kérdező kommentje:
Olyan rossz érzésem van emiatt, én annyira szeretném, hogy neki jó legyen, de félek. Nem a nőgyógyásztól, a tabitól.
2011. márc. 13. 17:44
26/85 anonim válasza:
Istenem! Ha ennyire félsz mindentől, akkor baromi egyszerű a képlet: Ne szexelj! -.-"
2011. márc. 13. 17:51
27/85 anonim válasza:
Mondom: PESSZÁRIUM
Én vagyok a bunkó 17:37-es
2011. márc. 13. 17:53
28/85 A kérdező kommentje:
És rakjak fel egy gumiból készült valamit spermiciddel ellátva szex előtt a méhnyakamra? O____O Ez valami rossz vicc akart lenni, amivel a magamfajta nem túl jártas embereket akarod átverni?
2011. márc. 13. 18:00
29/85 A kérdező kommentje:
17:51 Harapd már le a fejem, sőt, kérlek fejtsd ki azt is, miért nem kellett volna nekem megszületnem, és inkább folytam volna le a fater lábán ennyi ésszel. De beteg vagy. :D:D
2011. márc. 13. 18:01
30/85 anonim válasza:
Eddig tartott amíg utánanéztél a pesszáriumnak? :)
Ha nem esett volna le a tini agyadnak, segíteni próbáltam. De segítsen rajtad az urológus ezek után!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!