Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok tablettát szedni, de óvszerrel a barátom nem élvezi. Mit csináljak?
Bocs, hogy kicsit buta a kérdés, de ő mondta nekem, hogy ő nem tudja élvezni, ha gumiban csinálja. Észre is vettem, nem tud elmenni. De tablettát nem akarok szedni, mert egyrészt drága, mindenféle vizsgálatra kell járni, amihez a kutyának sincs kedve, és felborítja az egész hormonrendszeremet. Másrészt nem akarom kockára tenni egy esetlegesen fellépő későbbi babavállalást. (amúgy nem szeretnék gyereket, utálom a gyerekeket, de mi van, ha megváltozom?)
És főleg nem akarom megismerni a mellékhatásait, például az elhízást.
Vállalnom kéne a kockázatot, csakhogy ő jobban érezze magát?
Gumi nélkül kellene, de a tabletta... áááh.:S
Szia!
Én is ugyanezzel a problémával szembesültem.
Szedtem tabit 18 éves koromban 1 évig (most 22 vagyok),a pattanásaim miatt.
A mostani barátommal 10 hónapja vagyunk együtt, és eleinte gond nélkül felhúzta a gumit. Néhány hét után elkezdte ezt a tabis dolgot...hogy óvszerben nem érzi úgy...(bár ő el tud menni abban is)
Nekem nagyon rossz emlékeim voltak a tabis korszakról:
- állandóan meg voltam fázva, gyenge voltam
- kötekedő, ingerült, veszekedős voltam az akkori barátommal
- a szexet kb. havonta igényeltem, igazán élvezni akkor se tudtam
- ami a legrosszabb volt:voltak olyan hónapok mikor a szokásos fehér hüvelyfolyásom iszonyatosan csípett, égett, viszketett tőle a puncim.
Elmentem nődokihoz (a tabit nőgyógyász írta, így akkor mentem először) és semmi rendellenességet nem látott, elvileg egészséges voltam, de akk mitől fájt és viszketett iszonyúan...? a tabitól...igen, mellékhatás
A nőgyógyászati vizsgálat, pedig életem egyik legrosszabb emléke...brrr..fájt, durva, iszonyatos érzés.
Nekem a pussykám mindig egy kicsit "szent" volt. Valaki akire vigyázni kell, törődést igényel,egy szép kis puszilni-simogatni való "kiscica" akit csak mi ketten ismerünk a párommal, és ő mindennap szán rá időt, h megszeretgesse, szóval a legféltettebb, legintimebb testrészem. És ezt egy idegen ilyen durván...áhh, mint mikor hazamész és azt látod,h kirabolták a lakásodat, mindent szétdobáltak, betörtek az életedbe.
Nem érdekel a méhnyakrák, se semmi, én nem megyek többet dokihoz az életben.
Emiatt soha többet nem fogok tablettát szedni, és ezt a pasimnak is megmondtam.
A mi megoldásunk ez lett: Durex Real Feel óvszer (ez nem latexből van) én húzom fel neki, és mikor jön a Nagy ÓÓÓ nála akkor kiveszi, gumi ledob, fejem rászorít, és kiszívom, lenyelem.
Nálunk bevált!
Szia utolsó! :)
Igazán meghoztad a kedvem a nőgyógyász látogatásához, meg kell hogy mondjam. Azt sem tudom mit csinál egy nőgyógyász, de akkor semmi jót...
De komolyan ennyire rossz? Mit csinált? Leírnád kérlek, hogy tudjam, mire számítsak?
*utolsó előtti
sry
20.16
"mikor jön a Nagy ÓÓÓ nála akkor kiveszi, gumi ledob, fejem rászorít, és kiszívom, lenyelem"
Minek kell a gumit levenni?
Minek kell lenyelni?
te sem vagy százas...
Kérdezőnek: semmi extrát nem csinál a doki, csak beléd nyúl mindenféle nedvesítés nélkül (én azt hittem használ majd vazelint,v vmit),ott "matat" közben felülről nyomkodta a hasam, úgy éreztem szétszakadok...
ezután vesz kenetet, bedug egy fém vmit ami hideg, és szintén fokozza a fájdalmat és megpiszkálj belül, ez a kenet ami rákenődik a kis pálcájára.
ennyi kb.
Csak tudnám miért az oszt tanácsot, aki a nem megfelelő orvoshoz ment, és egyszeri rossz élménye van. Én először nődokinál még szűzen voltam, kenetet vett, vékony pálcával, nem is éreztem. A rendes vizsgálat, amikor eszközzel vizsgál meg, illetve kézzel az sem fájdalmas, el kell lazulni és nem görcsölni, nekem úgy nem volt kellemetlen, hogy annyira szűk vagyok, tampont nem tudok használni. Kérdező ne más hülyeségére hallgass, hanem gondosan válaszd ki az orvost, akiről jókat mondanak, ahova barátnők járnak, anyukád jár, stb.
(egyik előző)
Kérdező szerintem csak akkor menj nődokihoz ha beteg vagy, amúgy nem szükséges. Főleg h fiatal vagy még.
Hajrá óvszer! azzal méhnyakrákot sem kapsz, AIDS-et sem és el sem fogsz hízni, meddő sem leszel, ha nem lyukad ki 100%-os, ha elmegy a pasi benne, ellenőrizni tudod (úgyh nem tud hazudni).
amúgy meg te is panaszkodhatnál 2 aktus után h nem tudsz elmenni vele.blaaaaa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!