Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem akarok tablettát szedni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarok tablettát szedni, de óvszerrel a barátom nem élvezi. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Bocs, hogy kicsit buta a kérdés, de ő mondta nekem, hogy ő nem tudja élvezni, ha gumiban csinálja. Észre is vettem, nem tud elmenni. De tablettát nem akarok szedni, mert egyrészt drága, mindenféle vizsgálatra kell járni, amihez a kutyának sincs kedve, és felborítja az egész hormonrendszeremet. Másrészt nem akarom kockára tenni egy esetlegesen fellépő későbbi babavállalást. (amúgy nem szeretnék gyereket, utálom a gyerekeket, de mi van, ha megváltozom?)

És főleg nem akarom megismerni a mellékhatásait, például az elhízást.

Vállalnom kéne a kockázatot, csakhogy ő jobban érezze magát?

Gumi nélkül kellene, de a tabletta... áááh.:S

2011. márc. 13. 17:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:

"Pesszáriumot csak már szült nőknek helyeznek fel általában."

Az a spirál, nem a pesszárium...

Egyébként tényleg nem kellene itt ijesztgeti egymást a vizsgálattal. Több millió nő jár orvoshoz mindenféle kellemetlenség nélkül.

Nekem pl semmi szörnyű nem volt benne.

Tény, hogy nem a legkellemesebb a puncidat mutogatni egy vadidegennek, de azért túl lehet élni.

Két dokinál is jártam, de mindkettő figyelmes és óvatos volt. Fájni nem fájt, inkább csak kellemetlen volt, de kb 2 perc az egész.

Nekem megér ennyit az egészségem.

Egyszer beszélgettem egy férfival. A felesége méhnyakrákos lett, és későn vették észre, mert utált dokihoz járni.

Most tolószékes, mindene ki van vezetve a hasfalára (bele, veséje), nem tud egyedül csinálni gyakorlatilag semmit. Túl van számtalan műtéten és kemoterápián...

Hát szerintem inkább az a 3 perces vizsgálat minden évben, mint egy ilyen élet.

2011. márc. 13. 21:30
 72/85 anonim ***** válasza:

Én szerencsés voltam, kifogtam egy szuper orvost :)

Magánrendelésre mentem 18 évesen, amikor elkezdtük a nemi életet. Annyi a vizsgálat, hogy felfekszel a terpesztőre /az a vizsgáló szék nálam :) / a doki pedig az ujjával gumikesztyűben és sikosítóval beléd nyúl. Nem mélyre, csak ameddig mondjuk a barátod :D Szóval abszolút nem fáj! Ha jól tudom egy, de max két újjal. A másik kezével óvatosan tapogatja közbe a hasadat, így a két keze végül is összeér, és ki tudja tapintani, nincs-e valami bibi. DE NEM FÁJ! Nem mondom, hogy hű, de élvezni fogod/mert nem a párod csinálja/, de nálunk pl szól a rádió a rendelőben és képek vannak kiaggatva, hogy bámulhassuk :)

Majd kenetet vesz a hüvelyből. Ez annyit tesz ki, hogy egy fülpiszkáló félével /miután a kezével kiszállt belőled/ finoman beléd nyúl /ezt meg sem érzed/, de közben egy fém eszközzel kitágít. De ez sem fáj, mert csak annyira tágít, hogy egyenesen be tudjon nyúlni a pálcával. Sitty-sutty ken egyet ott belül és kész is.

Nekem mondjuk érzékeny a méhem, így jól éreztem ahogy belül matatott, de van aki az ég világon semmit nem érez.

Arra figyelj, hogy jól válassz dokit. Én egy fiatalhoz mentem, akinek nagyon nagy neve volt. Azóta szültem nála, most járok hozzá terhesgondozásra a kistesóval.

Ezért meghatározó az első alkalom :)

És egyáltalán nem ciki. Sőt! Büszke leszel magadra, hogy ilyen fiatalon elmentél.

ui: a bunkó voltam

2011. márc. 13. 21:43
 73/85 A kérdező kommentje:

Remélem akkor én kifogok egy csaj dokit. Semmi kedvem vadidegen hapsinak ezt eltűrni.

Amúgy nektek pasi vagy csaj a nődokitok?

2011. márc. 13. 22:41
 74/85 A kérdező kommentje:
Amúgy milyen szépen tudsz te is válaszolni, ha akarsz...
2011. márc. 13. 22:43
 75/85 anonim ***** válasza:
Én voltam férfinál is, nőnél is. Egyikkel sem volt gond. Mindkettő aranyos és óvatos volt.
2011. márc. 13. 22:55
 76/85 A kérdező kommentje:

Férfinál nem kellemetlenebb? Mármint belegondolni, hogy ez tényleg egy pasi, és tényleg benned "turkál"?

Én nem akarooooooom.... :(((((((

2011. márc. 13. 22:59
 77/85 anonim ***** válasza:
Hát először direkt azért mentem nőhöz. De az első vizsgálat után már rájöttem, hogy tök mindegy.
2011. márc. 13. 23:04
 78/85 A kérdező kommentje:

Mert nem attól félek, hogy fájna, hanem a gondolattól, hogy az egy idegen hapsi.

A fájdalom már mindegy, amióta érzéstelenítő nélkül varrták össze a szétszakadt combomat.

És lehet mondani, hogy én nőhöz szeretnék menni?

2011. márc. 13. 23:08
 79/85 anonim ***** válasza:

Ha visszaolvasod a válaszaimat, építő jellegű kritikákkal éltem. De tényleg felelőtlenségnek tartom / akár rosszul esik, akár nem/ hogy nem mentél még dokihoz.

A pesszáriumnál is berágtál, nem értettem miért. És ahogy válaszoltál, az elég volt arra, hogy megváltoztassam a hangvételemet.

Én amúgy nőhöz nem mennék. Nekem nem voltak barátnőim, fiú barátaim vannak. Nőben nem tudnék megbízni-ennyi :)

Hidd el, óvatos a pasi doki /ha normális/, főleg, ha fiatal vagy. Nálam már azért nem finomkodna annyit egy másik férfi orvos, mert már szültem, de Te még "egyben vagy", és egyiknek sem áll szándékában, hogy elriasszon.

Érdeklődj utána /itt az oldalon/, hogy a Te városodban melyik dokit ajánlják. Gondolom személyesen nem menne olyan magabiztosan, ezért írtam, hogy itt kérdezgesd.

De ha esetleg Veszprém megyei vagy, beajánlom az én dokikámat :)

"bunkó"

2011. márc. 14. 09:53
 80/85 A kérdező kommentje:

Figy, 16 éves vagyok, most őszintén, mit kerestem volna eddig nődokinál?

Amúgy én nem rágtam be, hanem megkérdeztem, hogy át akarsz-e b@szni, vagy komolyan írod.

Nem vagyok Vp-i, pilisvörösvári vagyok. Nem hiszem, hogy itt annyi vörösvári lenne, hogy kapnék választ ilyen kérdésre.

De azért köszönöm, puszi pacsi :)

2011. márc. 15. 00:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!