Miért gondoljátok, hogy akinek lánnyal nem jön össze a sex, az legyen meleg, mert fiuval könnyebben összejön?!
"Azt gondoljuk" - kik? Úgy bírom, hogy a magadfajta homofóbok mindig képesek az egész társadalomra kivetíteni a saját kis agybajaikat. A frusztrációidat nem a melegeken kéne kiélned.
"eltérés az elvárható emberi viselkedéstöl (biológiailag és a társadalmi normákat nézve egyaránt)"
Kérdezz meg egy biológust, hogy vannak-e biológiai okai a homo sapiens fajnál a homoszexualitásnak, azt fogja mondani, igen. Tehát ha valaki homoszexuális (márpedig a tudomány jelenlegi állása szerint általában az homoszexuális, aki így született, nem valami választás alapján lesz azzá), attól biológiailag nagyon is elvárható a homoszexuális viselkedés.
Ami a társadalmi elvárást illeti: mégis hogy várnád el egy homoszexuálistól, hogy heteroszexuális életet éljen? Hol vannak tömegével olyan nők, akik szívesen élnék le életüket egy meleggel csak azért, hogy az illető meg tudjon felelni a társadalmi elvárásoknak? Amíg nem tudsz ilyeneket felmutatni, addig ne beszélj társadalmi elvárásokról. Egyébként pedig a modern, fejlett nyugati típusú társadalmak egyik alapja az emberi jogok, az egyenlőség, és az egyéni boldogság kereséséhez való jog. Ebből bizony nagyon is levezethető, hogy a melegeknek is ugyanolyan joguk van ahhoz, hogy boldogok legyenek azzal, akit szeretnek, mint a heteróknak.
A bűnözőket azért kell elítélni, mert ártanak a társadalomnak, és ezért a társadalom meghozta a vonatkozó törvényeket, amik tiltják a bűnözést. A homoszexualitásról még soha nem bizonyították be, hogy ártana a társadalomnak, ezért felvilágosultabb országokban nem is tiltják.
Átugrottam az evolúciót, mert a melegség kérdésére nézve kevéssé releváns: a főemlősöknél is előfordul, meg az embereknél is. Ha evolúciós hátrány lenne, már rég kiveszett volna.
Óóóó, témánál vagyunk :) Nem, nem csak a zsidókra gondoltam. Bár nem tudom, mit számít, hogy zsidókat mentett vagy sem, ha Raoul Wallenberg lett volna meleg, akkor őt hoztam volna példának - bár most hogy mondod, neki sem volt felesége, gyereke, mégsem volt értelmetlen az élete.
Egyébként akikre gondoltam: szövetséges katonák, német civilek, a megszállt területek (pl. Magyarország) lakossága, a lágerekben élők (pl. melegek, többek között) valószínűleg jóval tovább szenvedtek volna, többen haltak volna meg közülük.
És igen, a zsidók ősi törvényei sokmindent tiltanak okafogyottan, pl. a disznóhús nem tisztátalan, ha rendesen megsütöd (és ezt sok mai zsidó is felismeri, és nem tartja vissza magát tőle), ahogy a zsidó nép túlélése sem azon múlik, hogy azt a pár százaléknyi meleget heteró házasságba kényszerítik-e (ezért is engedélyezik a meleg kapcsolatokat, vagy akár a melegfelvonulást Izraelben). De hogy is jönnek ide a zsidók?
Pár gondolat röviden tisztelt Kérdező!
Te a beteges gondolkodásoddal egy időzített bomba vagy,kb ilyenekből lesznek az elborult tömeggyilkosok.
Olyan kisebbségi komplexszussal küszködsz,amilyet még nem is láttam.
Vallási gondolatokról prédikálsz,holott árad belőled a gyűlölet,és a trágár beszéd. (itt jegyezném meg az hogy az egyház nevében,a vallási ideológiák nevében civilizációkat romboltak le,és küldtek máglyahalálba ezreket!) Nem vok ateista,de nem csípem ha vallásra hivatkozva torz gondolkodást ihletnek és még hirdetik is azt.
Ja és meleg vagyok,és olyan boldog a párommal,amilyen talán te soha nem leszel. Az hogy mi otthon mit csinálunk,ahhoz senkinek semmi köze;amugy elmennél az utcán mellettem és nem mondanád meg hogy meleg vagyok:)
Én el tudtam fogadni magamat,neked is ezt kellene tenned,nem pedig másokban keresni a hibát.
Ja és én melegként "szaporodni" nem fogok,de te (bár nem sok esélyed van ahogy látom)sajnos igen,és ezt a beteges gondolkodást fogod átültetni a gyerekeidbe.
Bocs hogy hosszan írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!