Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért gondoljátok, hogy...

Miért gondoljátok, hogy akinek lánnyal nem jön össze a sex, az legyen meleg, mert fiuval könnyebben összejön?!

Figyelt kérdés
és, hogy ne tudjatok már az elsö válaszokban ujjal mutogatni rám, ezért elmondom, hogy nekem sem jön össze lánnyal és valoszinüleg fiuval sem a kufirc, mert alapvetöen az intim kapcsolatok kialakitása nem megy!
2010. máj. 26. 20:48
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/136 A kérdező kommentje:
egyedül a 76%-os koma aki elég gecy-n viselkedett! és nem kell hösnek beállitani őt, hogy az én viselkedésemre válaszul kezdett vitába olyan módon ahogy, mert tökre nem ez történt! én elkeseredettségböl vitázok, más meg szórakozásból! azért nem mindegy+
2010. máj. 29. 17:54
 72/136 A kérdező kommentje:
majd este biztos megint fog jönni levezeti az aznapi munkahelyi feszkóját!
2010. máj. 29. 17:56
 73/136 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért, de szerintem te egy kicsit túlságosan sajnáltatod magad. És talán ha nem azzal töltenéd az egész napodat, hogy netes fórumokon sajnáltatod magad, hanem emberek közé mennél nem lenne ennyi problémád.

Elhiheted másnak is vannak problémái és hiányba mondod, hogy nekünk melegeknek csak sír a szánk és közben nincs is semmi bajunk, ez egyszerűen nem igaz. És is tudnék sírni, hogy a szüleim ki akartak tagadni azért mert meleg vagyok és hogy ez mekkora lelki trauma és mégsem teszem, mert attól hogy elmondom mindenkinek nem lesz jobb. Fel kell dolgozni és kész.

Neked is ilyesmit kéne tenned.

2010. máj. 29. 18:36
 74/136 A kérdező kommentje:
és vajon hogy reagálnak azok a helyzetükre, akik melegek, és a melegek közt nem tudnak maguknak párt találni, csak a folytonos visszautasitást kapják?! nekik azért mindig jobb, mert lefeküdheznek egy ellenkezö nemüvel, és mégcsak meg sem szolják öket ezért
2010. máj. 29. 18:41
 75/136 anonim ***** válasza:
100%
De nem érted meg, hogy én azért vagyok meleg, mert a pasik jönnek be és nem akarok és nem is tudnék lefeküdni egy nővel.
2010. máj. 29. 18:59
 76/136 A kérdező kommentje:
na pont ez az! de ha nem tudnál azonos nemüekkel sem lefeküdni, mert nem találsz partnert, akkor neked sem jutna eszedbe, hogy majd heterosexben talán sikerül!akkor nekem miért kéne igy eljárnom? (persze tükrözd a problémát)
2010. máj. 29. 19:05
 77/136 anonim ***** válasza:

A 86%-os meleg srácnak a 17:22-es kérdésre:

Én vagyok az "a-b-c"-s válaszoló, 25 éves lány. Azt a választ azért írtam, mert reménykedtem, hogy a kérdezőt ki tudom mozdítani a görcsösen intoleráns hozzáállásából. Amit korábbi hozzászólásaiból szűrtem le. Még ha nem is attól a választól fogja elfogadni a melegeket, legalább rávilágítok egy szerintem normális megközelítésre.

Mivel én nem vagyok egy meleg fiú, lehet hogy kissé leegyszerűsítettem a dolgot, netán hülyeséget írtam. Te lehet, hogy jobban belelátsz, szóval ha f*szságot írtam, bocs. Az volt a mondanivalóm lényege, hogy a szexuális irányultság nem döntés kérdése, az csak van. És gondoljon végig egy ilyen szituációt a nagy vallásos intoleranciájával, hogy akkor szerinte mit kéne tennie annak aki meleg.

2010. máj. 30. 12:12
 78/136 Tőkésréce ***** válasza:
keress valaki hozzádillő bányarémet, azzal tutira összejön
2010. máj. 30. 12:40
 79/136 anonim ***** válasza:

Kedves 'a-b-c'-s 25 éves hetero lány ;) (viccesek ezek a megnevezések)

Teljesen jól írtad le és csak egyet tudok éretni veled. És azért kérdeztem meg hogy hány éves vagy, mert érdekelt, hogy milyen idősen várható el valakitől ilyen értelmi képesség. Nem mintha az értelem kor kérdése lenne, csak hát érted...

Köszi még egyszer.

2010. máj. 30. 17:59
 80/136 A kérdező kommentje:

na most mondom tovább a magamét, lehet nem fog tetszeni:

azt gondoljuk, hogy a homosexualitás deviancia, vagyis eltérés az elvárható emberi viselkedéstöl (biológiailag és a társadalmi normákat nézve egyaránt).de nem illő elitélni öket, mert nem tehetnek róla, nem ök választották!

vannak bünözők is, akik szintén nem választották, hogy rosszak legyenek, mert mondjuk antiszociális hajlamaik vannak, ami miatt képtelenek elfogadni, hogy közösséghez tartozzanak.akkor velük miért ne legyünk elnézöek?

2010. máj. 30. 19:33
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!