Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért gondoljátok, hogy...

Miért gondoljátok, hogy akinek lánnyal nem jön össze a sex, az legyen meleg, mert fiuval könnyebben összejön?!

Figyelt kérdés
és, hogy ne tudjatok már az elsö válaszokban ujjal mutogatni rám, ezért elmondom, hogy nekem sem jön össze lánnyal és valoszinüleg fiuval sem a kufirc, mert alapvetöen az intim kapcsolatok kialakitása nem megy!
2010. máj. 26. 20:48
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/136 anonim ***** válasza:

Hallod kezdesz összefüggéstelenül írni. Komolyan kezd előjönni rajtad a skizofrénia...

Megyek aludni, jó éjszakát!

2010. máj. 28. 23:29
 52/136 A kérdező kommentje:

nem tudom élöbe mernél e pofázni

ennyi után kaptál volna egy akkora átszállót, hogy ott maradsz.

2010. máj. 28. 23:30
 53/136 anonim ***** válasza:
Mire ezeket megfogalmazom, mindig előrehalad a fröcsögés:)
2010. máj. 28. 23:32
 54/136 A kérdező kommentje:
utálom az ilyen kitanult fasfejeket! egyszer elkezdett pofázni egy gyerek nekem társaság elött, hogy ronda vagyok, birtam vagy 10 percig, pofán töröltem, aztán elsunnyogott.
2010. máj. 28. 23:34
 55/136 anonim ***** válasza:
Mármint melyikünk a "kitanult f*szfej"? Csak kíváncsiság:)
2010. máj. 28. 23:36
 56/136 A kérdező kommentje:

szted? mr troll uraság a 76%-ával (ami sztem inkább 76IQ-ra utal)

ennyin már nem is idegesitem magam.ettöl jelentösebb dolgoktol nem szoktam aludni.ez lufi

2010. máj. 28. 23:38
 57/136 anonim ***** válasza:
eddig csak lányt nem találtál, aki elvenné a szüzességedet, de most már meleg is vagy? Érdekes váltás az elmúlt két hét alatt. Ennyire nem lehetsz elkeseredve, hogy egy srácra fanyalodsz rá, aki elveszi a szüzességedet. Kérlek, ez több mint szánalmas.
2010. máj. 29. 16:30
 58/136 A kérdező kommentje:
van egy olyan érzésem, kedves 92% hogy te sem tudsz leszállni a gyakorikérdések szüzesség rovatárol!én értem, hogy te csak segiteni akarsz, hogy válaszolgatsz a kérdésekre, de szociális munkásként többet kereshetnél vele! amugy meg nem tudom hol mondtam, hogy meleg vagyok! de megadom a lehetöséget, hogy belemagyarázzátok valamelyik mondatomba! tudod, 3 év fiukoli alatt már észrevettem volna, mert emeletenként van egy fürdöszoba.és én is szoktam tisztálkodni.
2010. máj. 29. 16:37
 59/136 A kérdező kommentje:
nem varsóból irogatsz véletlenül nekem?
2010. máj. 29. 16:38
 60/136 anonim ***** válasza:
nemnemnem. Varsó nem tartozik a kedvenc helyeim közé, nem élnék ott. És sajnálom, hogy segíteni próbálok, ígérem leszokok róla. Csak neked, csak most, csak azért hogy valami az életben úgy történjen, ahogy te szeretnéd. vagy nem:P
2010. máj. 29. 16:43
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!